zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

afiyet olsun canım eminim çok güzel olur bu hazır corbalarıda sos olarak kullanıyorlar canım kremalı mantar corbası falan oluyor ya aklında olsun.bende idare ediyorum işte canım annemle uğraşıyorum işte senin annen nasıl canım inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda tüm kalbimle bunu diliyorum inan senin için senağlama

oooo gece ben gitikten sonra sohbetler olmuş,ne güzel sevindim kızlar,muhabbetiniz bol olsun:1hug:

merhaba ablacım nasılsın?evet sen çıkmıssın ben geldım :gitme: sagol ablacım inşallah bu akşamda senınle konusuruz buralarda olursan bu arada çok gecmiş olsun ablacım dikkat et kendıne fazla yorma dinlen bırazopuyorumnanaktan

[ı][dostluklara mesken ßu yurek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamın'a merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dost bu gece de yurektesın...
/ı]

:lepi: bu keyifte kısa sürücek ne yazıkki yarın sabah erkenden çıkıcaz evden rahmetli dedemin mevlüdü için aliağa'ya gidicez öyle bir zor geliyorki şuan hazırlanmak anlatamam ama dedeciğim için gidicem :1closedeyes:

tuanacım görmemişim canım ,kusura bakma,
allah rahmet eylesin dedene,,mekanı cennet olsun bitanem

idare ediyorum ablacım evdeydim vallahi bugün annem kötüydü onunla ilgilendim.sen nasılsın belinin agrısı geçtimi ablam sen neler yaptın bugün pazarlara gitmişsin ne güzel.ablacım ben düzcedeyim çok isterdim ama gelememki mafoldumben

idare ediyorum ablacım evdeydim vallahi bugün annem kötüydü onunla ilgilendim.sen nasılsın belinin agrısı geçtimi ablam sen neler yaptın bugün pazarlara gitmişsin ne güzel.ablacım ben düzcedeyim çok isterdim ama gelememki mafoldumben

geçmiş olsun canım,,anneciğine,,astım fenadır
rabbim iyilik versin,
geçti birazda ,şimdide kalçamın sağ tarafı kasıyor,,anlamadım gitti,,pc başından kalkınca yürürken ağrıyo
evet ya düzcedeydin :kedi: unutmuşum,,

tuanacım hg canım,,tatlı kızın nasıl iyimi

hoşbulduk kızım iyi canım şükür. tam pc yi açıyorum mızmızlanmaya başlıyor yanına koşuyorum tabi hemen malum bende pc başında görünüyorum :emir_bebek: onun içinde cevaplarım gecikiyor sen nasılsın zemuszemus

belim ağrıyor dünden beri geçmişti şimdi yine ağrıyor

ay kıyamam ben ona ,,annesi daha pek minik o,,kokla benim için,,,

geçmiş olsun canım,,anneciğine,,astım fenadır
rabbim iyilik versin,
geçti birazda ,şimdide kalçamın sağ tarafı kasıyor,,anlamadım gitti,,pc başından kalkınca yürürken ağrıyo
evet ya düzcedeydin :kedi: unutmuşum,,

çok sağol ablacım evet çok zor bır hastalık allah kımseye vermesın amin ablacım inşallah dikkat et ablam sende kendıne sanada allahtan hayırlı şifalar diliyorum evet ablam düzcedeyim benim yerimede eğlenin ablacım

X