- 17 Mayıs 2009
- 10.114
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler yokmuuuusenağlama
merhaba;nasılsınız kızlar;ben yine sıkıcı bir hafta sonu geçiriyorum..annemin yanında olmak ona destek olmak isterdim..babamın maddi sorunları yüzünden evimiz satılıyor.bugün annem bu yastan sonra ev aramaya baslamış..kriz geçirmiş.istanbulda okuyan kardeşime para gitmiyor;okulu bırakacak gibi;ne oolacak bilemedim..çok üzüldüm çok...birazdan yemek falan yapıp oyalancam..
allah anneninde sizlerinde yardımcısı olsun canım en kısa zamanda yoluna girer inşallah hersey bende çok uzuldum inan şimdi senağlama evet kimseler yok bugün.bende ne yapıyım canım annem rahatsız biraz onunla ilgileniyordum biraz kafam dağılsın diye girdim ama kimsecikler yokmuş iyiki geldin sende opuyorumnanaktan
canım merhaba bugün için kusura bakma gidiyorum demeden cevap yazamadan sana çıkmak zorunda kaldım sağolsun pc gene yamuk yaptı bana kafamçokkarıştı en sonunda halletimde girdimmmm kaydirigubbakcemile2
canım anneciğinede çok geçmiş olsun allah şifa versin bendede astım var çok zor bir hastalık
yok canım ne kusuru olurmu öyle şey şimdi geldin yaa nasılsın canım iyisindir inşallah
çok sagol canım allah hayırlı şifanızı versın sanada çok gecmişler olsun tuanacım evet canım cok zor bır hastalık hep dıkkat ıstıyor
canim allah yardimciniz olsun insallah rabbim sagliklarini eksik etmesin eksikliklerini göstermesin insallah bir kapiyi kaparsa ötekini acar hayirlisiyla sagliktan ötesi yok canim hayirlisi olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:merhaba;nasılsınız kızlar;ben yine sıkıcı bir hafta sonu geçiriyorum..annemin yanında olmak ona destek olmak isterdim..babamın maddi sorunları yüzünden evimiz satılıyor.bugün annem bu yastan sonra ev aramaya baslamış..kriz geçirmiş.istanbulda okuyan kardeşime para gitmiyor;okulu bırakacak gibi;ne oolacak bilemedim..çok üzüldüm çok...birazdan yemek falan yapıp oyalancam..
güneş ablacım teşekkür ederim duaların için..annem çokk sıkıntılar çekti;beterini göstermesin Allah..bu ona çok koyuyor;herşeyini tırnklarıyla kazıdı evin annem..az önce konuştum;sinir krizi geçirmiş..yerimde duramıyorum;uyuyamıyorum(