zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

mrb gülşahcım hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma teşekkür ederim çok üzüldüm canım inşallah biran önce hersey yoluna girer allah bir kapıyı kapatır diğerini açarmış üzme kendini olurmu allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda düzelmesini diliyorum babanın durumunun

inşallah canım ya ama ben bildim bileli babam böyle;artık son noktayı koydu;yine de Allahtan ümit kesilmez tabi;annem işte kıyamam hiç gülmedi yüzü..neyse canım;;haftasonu kimseckler yok..
sen neler yapıyosunn??

allah anneninde sizlerinde yardımcısı olsun canım en kısa zamanda yoluna girer inşallah hersey bende çok uzuldum inan şimdi senağlama evet kimseler yok bugün.bende ne yapıyım canım annem rahatsız biraz onunla ilgileniyordum biraz kafam dağılsın diye girdim ama kimsecikler yokmuş iyiki geldin sende opuyorumnanaktan

astımı var canım bayramda üşütmüştü halen geçmedi çekiyor bayramdan beri tıkanıyor nefesi çok zor alıyor iki günde bir acillere taşınıyoruz :KK43: sen izmirin neresindensin canım

annemler şirinyerde ama ben ve eşim manisanın ilçesindeyiz..annene çokk geçmiş olsunnnn

merhaba;nasılsınız kızlar;ben yine sıkıcı bir hafta sonu geçiriyorum..annemin yanında olmak ona destek olmak isterdim..babamın maddi sorunları yüzünden evimiz satılıyor.bugün annem bu yastan sonra ev aramaya baslamış..kriz geçirmiş.istanbulda okuyan kardeşime para gitmiyor;okulu bırakacak gibi;ne oolacak bilemedim..çok üzüldüm çok...birazdan yemek falan yapıp oyalancam..

canım merhaba çok üzüldüm allah hakkınızda en hayırlısı ne ise onu versin... inşallah düzelir :Saruboceq:

allah anneninde sizlerinde yardımcısı olsun canım en kısa zamanda yoluna girer inşallah hersey bende çok uzuldum inan şimdi senağlama evet kimseler yok bugün.bende ne yapıyım canım annem rahatsız biraz onunla ilgileniyordum biraz kafam dağılsın diye girdim ama kimsecikler yokmuş iyiki geldin sende opuyorumnanaktan

canım anneciğinede çok geçmiş olsun allah şifa versin bendede astım var çok zor bir hastalık

canım merhaba bugün için kusura bakma gidiyorum demeden cevap yazamadan sana çıkmak zorunda kaldım sağolsun pc gene yamuk yaptı bana kafamçokkarıştı en sonunda halletimde girdimmmm kaydirigubbakcemile2

yok canım ne kusuru olurmu öyle şey şimdi geldin yaa nasılsın canım iyisindir inşallah

canım anneciğinede çok geçmiş olsun allah şifa versin bendede astım var çok zor bir hastalık

çok sagol canım allah hayırlı şifanızı versın sanada çok gecmişler olsun tuanacım evet canım cok zor bır hastalık hep dıkkat ıstıyor :KK43:

yok canım ne kusuru olurmu öyle şey şimdi geldin yaa nasılsın canım iyisindir inşallah

çok sagol canım allah hayırlı şifanızı versın sanada çok gecmişler olsun tuanacım evet canım cok zor bır hastalık hep dıkkat ıstıyor :KK43:

çok sağol canım yeni geldim ama gene ufaklığı emzirmek zorunda kaldım gene yazamadım :emir_bebek: iyiyim canım benim sen nasılsınnnn

gülşahcım mrb canım ,çok üzüldüm canım,,kıyamam anneciğine,,
allah hakkınızdan hayırlısını versin,,allah yardımcısı olsun ailenizin ,,

güneş ablacım teşekkür ederim duaların için..annem çokk sıkıntılar çekti;beterini göstermesin Allah..bu ona çok koyuyor;herşeyini tırnklarıyla kazıdı evin annem..az önce konuştum;sinir krizi geçirmiş..yerimde duramıyorum;uyuyamıyorum:KK43:(

merhaba;nasılsınız kızlar;ben yine sıkıcı bir hafta sonu geçiriyorum..annemin yanında olmak ona destek olmak isterdim..babamın maddi sorunları yüzünden evimiz satılıyor.bugün annem bu yastan sonra ev aramaya baslamış..kriz geçirmiş.istanbulda okuyan kardeşime para gitmiyor;okulu bırakacak gibi;ne oolacak bilemedim..çok üzüldüm çok...birazdan yemek falan yapıp oyalancam..
canim allah yardimciniz olsun insallah rabbim sagliklarini eksik etmesin eksikliklerini göstermesin insallah bir kapiyi kaparsa ötekini acar hayirlisiyla sagliktan ötesi yok canim hayirlisi olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

güneş ablacım teşekkür ederim duaların için..annem çokk sıkıntılar çekti;beterini göstermesin Allah..bu ona çok koyuyor;herşeyini tırnklarıyla kazıdı evin annem..az önce konuştum;sinir krizi geçirmiş..yerimde duramıyorum;uyuyamıyorum:KK43:(

hay allah inan çok üzüldüm,,,kolay değil tabi,,birde anneciğin çalışmış çabalamış,çok zor tabi,emeğinin elden gitmesi,,
kardeşinede üzüldüm ,inan ndiyeceğimi bilmiyorum,

ne diyeyim güneş ablacım;inşllah atlatacak annem bu zorlukları..bende bişey diyemiyorum ona;teselli edemiyorum..çünkü herkes babamın düzelmesi için eelinden geleni yaptı;umutlar olmasa yaşanmaz herhalde şu dünyada..
sen nasılsın?günün nasıl geçti?torunlarını gördüm;Allah bagıslasın..

X