zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

günaydın hayırlı günleropuyorumnanaktan

cakil günaydın canım nasılsın

günaydın ablacım yorgunum çok iyi olmaya çalısıyorum işte sen nasılsın?

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

hoşgeldin desibelcim.gerçekten bugun pozitif düşünmeye ihtiyacım vardı çok güzel yazmışsın

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

canım çok güzel gerçenten,emeğine sağlık,,evvelden o kadar çok gülerdimki,,
canım babacım derdiki, elde kız bende gelin olaydın keşke derdi,
o gülmeler gerilerde kaldı,,,
geçen gün belgesel izliyoz ailece,,hayvanlarla ilgili,,gaz çıkarma sesleri vardı kahkahayla güldüm,,çok komikti,,eşim hemen ne var bunda böyle gülüncek,deyip beni sinir etti,,neye gülceğimi sanamı sorcam dedim,hadi başladık tartışmaya,
bende onun inadına gülmeye devam ettim,,,,,ama ona bulaştıramadım,yoksa benmi beceremedim bulaştırmayı:jeyyar::enbuyukkk::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:...................................:bbo::bbo::bbo::bbo:[/B][/QUOTE]

çok üzüldüm geçmiş olsun anneciğine inşallah rahatsızlığı önemli değildir

sağol ablacım astımı var bayramda üşüttü halen geçmedi böyle acillere taşınıyoruz işte dün gecede çok kötüleşti götürdük yine hemensenağlama

hayırlı günler canlar giremiyorum bir kaç gündür umarım hepiniz iyisinizdirrrr opuyorumnanaktan

iyigeceler11.gif

günaydınnnnnn güzeller,,

jazmin,,,,,cakıl günaydın nasısınızzzzzzzopuyorumnanaktan

günaydın ablacım hoşgeldın ıyıyım sagol sen nasılsın izmir nasıl?bu arada buluşma resımlerınıze baktım cok guzel cıkmıssın

günaydın ablacım hoşgeldın ıyıyım sagol sen nasılsın izmir nasıl?bu arada buluşma resımlerınıze baktım cok guzel cıkmıssın

hoş buldum canım ,izmir çok güzel ,güzel bir gün açık güneşli ,hafif serin,
teşkür ederim canım beğenmene sevindim ,ben hiç beğenmedim kendimi

X