zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

amin canım ama inşallah sizinde tekrar düzelir umarım belki geçici sıkıntıları vardır eşinin temennimde inşallah öyledir ve düzelir demek ve başka bişi inan gelmiyor aklıma. olur ya bazen erkekler kendi iç dünyalarında bunalıma düşerler ve etraflarındaki en sevdiklerini bile kırarlarr bazen inşallah bunun gibi geçici bişidir.ah bu erkekler :eek:klava:

canım inşallah dediğin gibidir,,inşallah benim düşündüğüm gibi değildir,,,yani başka birimi var,,,düşüncesi bile kahrediyo beni,en azından varsada onun demesini bekliyorum 6 aydır her gün yıkılmaktansa ,bilmeden,,bilip bir kere yıkılırım

senağlama içim paramparça oldu inan ilk evliliğim aklıma geldi seni çok iyi anlıyorum inan bu durumda ne desek boş aslında allah sana sabır ve dayanma gücü versinnn :gitme: senağlama senağlama senağlama

rabbim evliliginde güzellik mutluluk nese saglik huzurlar versin canim benim insallah bir ömür boyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

rabbim evliliginde güzellik mutluluk nese saglik huzurlar versin canim benim insallah bir ömür boyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

amin canım benim allahım kimsenin yuvasında sorunlar yaşatmasın mutlulukları daim etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

cok üzüldüm gercekten arkadasim yavrularinda büyükmüs sükür kücük olsalardi daha zor olurdu hersey evlilikteki problemler insanlari bitiriyor biliyorum evliligimde olmasada sahit oldum canim tabiki hepimizin bunca senelik evliligimiz güllük gülüstanlik gecmemistir fakat bu tür problemler cok zor rabbim yardimcin olsun esin in seni istememesinin bir baska kisiyle falan alakasi olabilirmi acaba diyor um aklimdan tabiki bunu sen bilirsin en azindan hissedersin anlamiyorum gercekten ne isterler evlerindeki huzurlu hayat varken

şu 6 aya kadar çok iyiydik ufak tefek tartışmalar ,olsda ,her evlilikte olduğu gibi,,
ama son zamanlarda eve geç gelme ,ilgisizlik,,çoğaldı,,,hatta küçük oğlumun bile dikkatini çektiğinde babasına sorduğunda ,,yorgun olduğunu,işlerinin yoğunluğunu söyledi,,

ben hissediyom bazı şeyleri ama ,söyliyemiyorum ona,sabrediyom,,

canım inşallah dediğin gibidir,,inşallah benim düşündüğüm gibi değildir,,,yani başka birimi var,,,düşüncesi bile kahrediyo beni,en azından varsada onun demesini bekliyorum 6 aydır her gün yıkılmaktansa ,bilmeden,,bilip bir kere yıkılırım

canım belki geçici bir sıkıntısı vardır belkide işleri yolunda gitmiyordur ve anlatamıyordur aklına kötü şeyler getirme elbette bir ara eminim oda konuşmak isteyecek içini dökecektir sana allah korusun düşüncesini bile getirme aklına sabırlı olmaya çalışş

allah yardimcin olsun insallah canim rabbim darda olan kulllarinin her zaman yanindadir her sey yoluna girer insallah sabret bakalim canim benim dertlesmek istersen ber her zaman buralardayim opuyorumnanaktan

maddi durumumuz çok iyi şükür,,ama işte buda mutluluk vermiyor,,
benim ailemin maddi durumu çok iyi,evlenmemi istemediler eşimle,,ama ben sevmiştim,,oda beni,,seni kimselere bırakmam diyodu başka bir şey demiyodu,,bütün engellere karşı evlendik,,şu duruma gelene kadar çok iyiydik,,,eşimde çok iyi biridi aslında evine çocuklarına düşkün çalışkan,halada çocuklarına düşkün ,,ama benimle mesafeli,maalesef,,
ayrı yatıyor,,yanına gitsem kalkıyor,,,konuşsam cevap vermiyor ,,bu kadar değişmeye bir tek şey neden olur ,,başka biri var hayatında,,gibime geliyor

sağolun arkadaşlar ,üzüntümden dolayı girmiyodum siteye,çok iyisiniz,,inanın en yakınlarım bile hala bilmiyolar,içimi sizlere açtım,,biraz olsun rahatladım,,

sağolun arkadaşlar ,üzüntümden dolayı girmiyodum siteye,çok iyisiniz,,inanın en yakınlarım bile hala bilmiyolar,içimi sizlere açtım,,biraz olsun rahatladım,,

her zaman buralardayız canım üzülme dilerim herşey düzelirrr :Saruboceq: :Saruboceq:

maddi durumumuz çok iyi şükür,,ama işte buda mutluluk vermiyor,,
benim ailemin maddi durumu çok iyi,evlenmemi istemediler eşimle,,ama ben sevmiştim,,oda beni,,seni kimselere bırakmam diyodu başka bir şey demiyodu,,bütün engellere karşı evlendik,,şu duruma gelene kadar çok iyiydik,,,eşimde çok iyi biridi aslında evine çocuklarına düşkün çalışkan,halada çocuklarına düşkün ,,ama benimle mesafeli,maalesef,,
ayrı yatıyor,,yanına gitsem kalkıyor,,,konuşsam cevap vermiyor ,,bu kadar değişmeye bir tek şey neden olur ,,başka biri var hayatında,,gibime geliyor

canim bir dönem geciriyordur umarim gecer insallah rabbim yardimcin olsun bunlarda gecer sabir her seyin ilacidir duacim :Saruboceq::1hug:
burada cok güzel arkadasliklar var herkez can arkadas her zaman fikirlerini dertlerini dinleriz canim gönlümüzün fikrimizin yettigincede yardimcin oluruz sen yterki rahat ol biz her zaman dinleriz sende iyisin canim benim her sey hallolur insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

arkadaşlar size iyi geceler,,sizleri tanıdığıma çok memnun oldum,
bana zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim,
opuyorumnanaktan sizleri

güneşim geldim yoktun,,opuyorumnanaktan
iyi geceler herkese

arkadaşlar size iyi geceler,,sizleri tanıdığıma çok memnun oldum,
bana zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim,
opuyorumnanaktan sizleri

güneşim geldim yoktun,,opuyorumnanaktan
iyi geceler herkese

bende memnun oldum canim iyi geceler hayirli sabahlar hersey gönlünün istedigi gibi olsun insallah öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:

iyigeceler15.gif

Zehranazzcım çok üzüldüm allah yardımcın olsun ümidini kesme inşallah herşey yoluna girer canım sen güçlü ol ve moralini bozmamaya çalış olurmu

X