zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

Kendi şirketimizde çalışıyorum canım.Çok sağol.

Sen çalışıyor musun?

Hayır canım çalısmıyorum şu anda.Mesleğim muhasebecilik ama pek sevmıyorum :KK43: sizin şirketiniz ne üzerine?kendi işyerinde çalısmak daha rahat oluyordur senin içinde

Hayır canım çalısmıyorum şu anda.Mesleğim muhasebecilik ama pek sevmıyorum :KK43: sizin şirketiniz ne üzerine?kendi işyerinde çalısmak daha rahat oluyordur senin içinde

Evet büyük rahatlık canım.yerimseniben

Söylemezsem kızmazsın değil mi? Bazı sebeplerim varda:eek:

günaydın herkese;iyisiniz umARIMMM;bikaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum;umarım düzelirim..
saat 10 gibi uyandım kahvaltı yapmadım;yalnız yemeye alışamadım bir türlü;eşim gelcek öğle arasına az sonra;onunla yerim artık...

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan (gerçi öğlen oldu :kedi: )

jazmin sen iştesin herhalde;keşke baslasam bende bir an evvel yaaa;çok bunaldım evde;zaman geçmiyor;tv izleyim diyorum;zaten bunalımda olan insanı iyice bunalıma sokar tv..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan (gerçi öğlen oldu :kedi: )

Tünaydınkaydirigubbakcemile3

jazmin sen iştesin herhalde;keşke baslasam bende bir an evvel yaaa;çok bunaldım evde;zaman geçmiyor;tv izleyim diyorum;zaten bunalımda olan insanı iyice bunalıma sokar tv..

İşteyim canım.

1 hafta falan güzelde evde sonrası çekilmiyor canım gerçekten.

günaydın herkese;iyisiniz umARIMMM;bikaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum;umarım düzelirim..
saat 10 gibi uyandım kahvaltı yapmadım;yalnız yemeye alışamadım bir türlü;eşim gelcek öğle arasına az sonra;onunla yerim artık...

ben iyiyim kendi adıma tşk ederim sanada geçmiş olsun canım neyin var?birşeyler ye canım dikkat et kendine

hoşbulduk çakılcım;ruhsal aslında bedensel bir problem degil;sinir sistemi bozulunca herhalde insan kendini bitkin hissediyor..çalışmaya bi başlasam yogunluk olacak hayatımda;biraz kendime gelicem ama bekliyorumm...
sen nasılsınnn?a.s.

anlıyorum canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.Bende iyiyim canım tşk ederim

083.gif

X