zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

Canım benimŞeniz
Seviyorum ruhumu anlayan insanlarıkaydirigubbakcemile3
Tam benlik,kaydirigubbakcemile3
Burcu hadi toparla çoloğu çocuğu geldi bizim ufaklıkkaydirigubbakcemile3

vayyy gelmiş ufaklığımız kaydirigubbakcemile2
hade ben hazırım uçurun hemen :lepi:

bayılıyorum ben izmir bulusmalarınaa cok aktif seker bayanlarsınız hepiniz zemuszemus

BEN De EĞER HAZİRAN 20 OLURSA GELEBİLİRİM SEVO...YOKSAM AKLIM SİZDE KALCAKK....

kızlar kusura bakmayın son bikaç gündür migren ağrılarılka uğraşmaktan tam takip edememiştim bu sabah gayet iyiyim allaha şükür. ben kesin geliyorum listede adımı görmek çok güzel kimler ne yapıyor ben patatesli poğaça yapıyım diyorum bide ben 2 yaşındaki kızımı getirmeyi planlıyorum başka küçük bebeğini getirecek olan varmı?

buarada benim için tarih farketmez 20side olabilir 27side bide anneme anlattım bayıldı fikre bende gelsemmi diye düşünüyor olabilirmi? eğer mümkün değilse problem yok ben ve kızım kesin gelicez oleyyyyyy

Yav bu Kazen de nerde beleş oraya yerleş misali he. Duydu tabi, dolmalar sarmalar börekler filan, gelir tabi:nazar: Bir bakıyon İstanbulda bi bakıyon izmirde adam.kaydirigubbakcemile3

İzmir coşun yine, sizin grubunuzun üstüne tanımıyorum, hepiniz harikasınız. Aman kaybolmayın ha ormanlıkta filan. Bide sizi aramayalım.-tatlicadiarzu-

kıslarr tam tarih ne zaman belli olacak

kıss eğer 20sine alınırda gelmessen fururum seni haaa ilk gördüğüm yerde :mymeka: hahahahhhhhhhhh

kıslarr tam tarih ne zaman belli olacak

kıss eğer 20sine alınırda gelmessen fururum seni haaa ilk gördüğüm yerde :mymeka: hahahahhhhhhhhh

kızlar eğer okuduysanız diğer sayfaları bu piknik işi sallantıda olmaya başladı :1no2:
olmıcak yapamıcaz sanırım benneyaptımki ortak noktada buluşmadık birtürlü ne tarihte ne yer konsunda nede yiyeceklerin paylaşımı konusunda :1closedeyes:

benim şahsi fikrim piknik işinden vazgeçilip yine hafta içine denk gelen bir gün içerisinde eski mekanlarımızdan birinde buluşmak :nazar:
tarih olarakta ben 20 ve 27 arasında bir günü seçelim derim..
sizler ne dersiniz a.s.

Taze rapunzelim :roflol:

Benim 17sinde kep törenim var, sonra yalnızca sizinle buluşmak için ızmir'de kalacağım. Yoksa ailemin yanına gideceğim. 17sinden sonra her gün uyar bana. 27'sinde KPSS var o hariç tabi.

20.sınden önce olsun be hadı be hacı :nazar:

ben de gelmek istiyorum bu sefer , ama 20.sinde tatile cıkıyoruz..

kızlar tarih verin diyorsunuz yaaa ben tarih veremiyorum çünkü düğün var dedim yaa ne zaman gideriz yada gidebilirmiyiz belli değil. belli olunca ben size söylerim. izmirde olur gitmezsem eğer kesin geklicem kurabiyelerimle

izmir bir pikniği organize edemedi
dedirtmeyin hepinizi kenelerin önüne atarım bilesiniz :eek:klava:

hadiii klavyeler çalışsıın

ben haziranın 20side olsa 27side olsa kızımı ve patatesli poğaçalarımı alıp kesin geliyorum

X