Ziynet davası

Peki 5 ayda noldu da bu hale geldiniz? Görücü usulümuydu?

Peki 5 ayda noldu da bu hale geldiniz? Görücü usulümuydu?
Evet görücü usulü klasik anne memesinden ayrilamamis olgunlaşmamış bir eş.
Burası Senin evin değil ! altınlar senin değil ! hakaretler. Ailen gelmeyecek sen gitmeyeceksin.
Otur otur kalk kalk
Herşeyi kv kb bilir gelinin söz hakkı yoktur
Hastaneye bile gitmek için kv gönlu olucak
Düğün sabahı altınları çıkarıp kv vermedim diye gelinmi olmuşum gibi gibi. Şeyler

Gelirken ara ekmek al dedim diye yada eşimle dışarı yürüyüşe bile gitmek istesem
KV evi basıp oğlumu elimden aldın demeleri.
Görümcenin eşi gelir güya eşimle aramdaki kavgaya son vermek için sen bu insanların içine mi girdin benim baldizlarim ( yani eşimin kendinden küçük iki kız kardeşi daha var. 3 kız 1 erkek) benim baldızlarim benim külotlarima kadar bilir demesi eşim enişteye sen ne diyorsun kardeşlerim hakkında diye adama kızacagi yerinee hala beni suçlaması

Kv damadım kızlarım bana yeter gelin neymis demeleri
Bardak tasdi yani
Bide her kavgada eş kendi ailesinin arıyo ben kavga ettim dövdüm gelin . Hem dayak yedim hemde ailemi arayıp şikayette bulundular kızın söyle kızın böyle diye

Nafaka yasal hakkım lakin benim burda amacım insanlarin namusuyla oynamak bu kadar kolay olmamalı . Bir bedel ödesin diye istiyorum kadınlara herşeyi yapıp sonra hadi babanın evine diyemesin bu erkekler. Ben evimin bekçisi oldum eşim diye sevdim saygı duydum aman kimse kırılmasın diye her şeyi tuttum ama yine olan bana oldu yasal hakkım neyse almak istiyorum tabi alabilirsem

Evlenmek üzere bu görücü usulü tanışmayı kim ayarladı ?

Paragöz bir insan değilim asla da olmadım aza kanaat etmeyen çoğuda bulamaz düşüncesindeyim. Ailemin durumuda iyi çok şükür hic bir eksiğimiz gedigimde yok Allah var ailem destekcim her zaman. Boşanma da bile ailesinin durumu da iyi diye bana maddi manevi tazminat açtı bu insanlar ordada ayri bir şok yaşadım zaten

benim burda amacım insanlarin namusuyla oynamak bu kadar kolay olmamalı . Bir bedel ödesin diye istiyorum
Hangi namus? Siz evlenmişsiniz anlaşmamışsınız ayrılmışsınız. Kendinize biçtiğiniz bedel mi var? Varsa nedir

Sizin avukatiniz yok mu? Ilk davada hakliydim demissiniz, kendi kendinizi savunduysaniz ve karsi tarafin avukati varsa olumsuz sonuc almaniz cok normal.
Sayet avukatiniz olsaydi size takilarla ilgili davayi soylerdi. Burada bir arkadasimiz mehirini ve takilarini almaya hak kazanmıştı. Mehir senedini ve dugun cd lerini delil olarak sunmustu

Ayrica nafaka odememenin hapisle tazyik oldugunu(pandemiden dolayi bir ara uygulanmiyorfu sanirim) ve icra yolunu size gosterirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…