- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Daimi temiz tutmakta çok zor yahuEn iyi temizlik temiz tutmaktır
Kamu spotu
Aldığınızı kullandığınızı temiz düzenli yerine tekrar koysanız hiç zorlanmayacaksınız temizlikteDaimi temiz tutmakta çok zor yahuSadece ve hep temizlik yapmak lazım onun için..
Annem öyle alıştırdığı için hicbirseye yanaşmıyor..utanmasa yatağını bile toplamayacakTek başınıza yapmayın kardeşinizde yardım etsin size ne de olsa genç bide part time çalışıyormussunuz en azından hafta sonları kardeşiniz yapdın
Kesinlikle.. yani düşünüyorum iki günde temizlik fln yapsam ev heralde sarma duman olurHer gün de süpürsem akşamına yine yerlerde minnak döküntüler, kıl tüy oluyor.
Koyuyorum lakin hergun mecbur ev süpürcem vileda bulaşık tuvalet banyo derken.. hele de ben gibi takıntılı olunca saatleri eve harcıyorumAldığınızı kullandığınızı temiz düzenli yerine tekrar koysanız hiç zorlanmayacaksınız temizlikte
Bak gecenin bu saatinde ütü yapacağım yarına kalamaz bu ütü yarına yapacak basit bir kaç işim var geceden topluyorum evi düzenli temizlik bir saatimi almıyorKoyuyorum lakin hergun mecbur ev süpürcem vileda bulaşık tuvalet banyo derken.. hele de ben gibi takıntılı olunca saatleri eve harcıyorum
Bu gidişle öyle yapcam zaten ya da lazere fln götüreceğimEsim bana cok soylenir eline birsey alip yiyene ne kadar dikkat etsende kirinti dokuluyor
Kural koyun yemek aburcubur hersey mutfakta veya masada yenecek
Bbirsey icince bardak makineye atilacak
Tirnak makasi dahil hersey yerine geri konacak
Kil icin ne yapilir bilmiyorum al makineyi ellerine kadar tras et heray
Ay bende de var o dertten. Iki gömlek ama gözümde öyle büyüyor ki sanki hiç bir zaman yapamayacagim gibiBak gecenin bu saatinde ütü yapacağım yarına kalamaz bu ütü yarına yapacak basit bir kaç işim var geceden topluyorum evi düzenli temizlik bir saatimi almıyor
Zirp pirt kirlenen evi zirt pirt temizleyeceksiniz o zaman :))Merhaba arkadaşlar.
Derdim ev temizliği. Erkek kardeşimle birlikte yaşıyorum okula gidiyor yani hafta içi hep dolu. Gerçi olmasa da temizlik yapacağını hiç sanmıyorum. Benimde okul bitti part time çalışıyorum;çoğunluk evdeyim ders fln da çalışırım diye umut ediyordum lakin bu ev işleri canımdan bezdirdi. Salonumuz var daimi kullandığımız bir gün supurmeyim akşama kırıntı mı ararsınız kıl mı ne ararsanız var. Erkek kardeşime afedersiniz baya kıllı her yere kıl döküyor.. Salona her yere. Bir de halılar da kıl topluyor supuruyorum ama tam temiz olmuyormus gibi geliyor. Iyice takıntı yaptım bu temizliği. Sirtim ağrıyor artık.. Bir ev tam anlamıyla nasıl temiz olur ya da hergun temizlemek şart mi bunun için? (Yardımcı almamız pek mümkün değil malum kadroya
Bence gayet iyi.. Ben daimi çalışsam tırlatırdım her halde ya temizlik konusu yüzündenMutfakta yemek
Gece yatarken mutfagi toplayip silmek
Yine yatmadan evi toplamak
3 günde 1 makine yapmak
Her Hafta sonu banyoyu komple temizlemek
Vileda toz alma da haftada 2
Cam silme 2 haftada 1
Minik süpürge ile gördüğünü hemen alivermek
Çalışan bi anne olarak benim maksimum durumum bu..
Zirp pirt kirlenen evi zirt pirt temizleyeceksiniz o zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?