- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
SelamlarHemen konuya geceyim esimin 5 yaslarinda iki kuzeni var ve bize yakin oturuyorlar.Bu cocuklar ( ki severim tatli cocuklardir ) hic basmadiklari gun 3,4 defa zile basip gelmek isterler.Gelsinler hos cocuklarla alip veremedigim yok ,ama kucuk bebegim var olur olmadik zile basip yada disardan adimla bagirmalariyla kac defa cocugu uyuturken uyandirmislardir.Insanlik hali her an musaitte olmuyorsun.Bir tek banada gelmiyorlar tum gun birer saat birer saat herkesi dolasip aksami ediyorlar.Anneleri iyi hos kadinda cocuklari yollamada diyemiyorum.Artik sıkılmaya basladim.
Kac kez dedim zile basmayin bak cocuk uyaniyor yok aksami devirmeden gene ayni :)Çocuklarla konuş bak bebiş uyanıyo zil yüzünden. Biraz büyüsün Ozaman gelirsiniz de.
Annelerine de aynısını söyle.
Cizgi film actiriyorlar gittikleri evlerde bizde playstation var o yuzden daha cazibiz :) kendilerine bozuldu diyorum o zamanda buyuklerini devreye sokuyorlar.Bir arada telefonlara dadanmislardi oyun ac diye psikolojik baski yapiyorlardi..Bu çocuklar sevgiye mi muhtaç da sokakta oynamak yerine dışarı çıkınca komşuları dolaşıyorlar? Size gelmelerine birşey diyemem de alsın anaları bi pedagoga felan götürsün.
Kac kez dedim zile basmayin bak cocuk uyaniyor yok aksami devirmeden gene ayni :)
Zil zaten tutukluk yapiyor bu sefer giris kattayiz bagiriyorlar adimi :)Musait degilim deyince gidiyor cocuklar ama o zamanda vicdan yapiyorum insan her an musait olmuyor kiBence zili iptal edin.. Annelerine de söylersin, çocuğum uyurken kaç kere uyandı. Çocuğum korktuğu için, kaç kere ağladı.. Zırt pırt gönderme çocuklarını de. Bu konularda biraz dobra olmak gerekiyor, yoksa rahatsız edilen taraf hep sen olursun.
Bence analarının psikologa gitmesi lazım.Bu çocuklar sevgiye mi muhtaç da sokakta oynamak yerine dışarı çıkınca komşuları dolaşıyorlar? Size gelmelerine birşey diyemem de alsın anaları bi pedagoga felan götürsün.
Dusunuyorum da biz gondersek kaldi ki hayatta gondermem,boyle gunde kac kere kovalarlar en son yuru evine burda isin ne derlerzili söksende kapıyı kırar gibi çalarlaren iyisi ailesine söyle akşam üzeri gelsinler falan de insanında bi sabrı var yani .. ben görevli ekmek için geldiğinde bile kızım uyanmasın diye poşet bağlıyorum 1 kere çalıp gittiği halde annesiyle konuşmak en mantıklısı
Bence analarının psikologa gitmesi lazım.
Yok dertleri cizgi film izleyip,telden oyun oynayip,playstation oynamak hatta bizdeki cizgi film cdlerini karistirip eve goturmek istemek.Doğduklarından beri anaları her gün altın gününde falan mı gezdirdi de çocuklar sokağa çıkılınca komşuya gidilir'e alıştı acaba
Anneleri gayet normal ev modunda iste onlar yokken zaten pek genc degil,alisildik bir durum onlara gore yani garipsenmiyor ilk baslarda iyi hos ama bir sure sonra olmuyor.Hatta bazen iki uc saat durduklari oluyo arayip cocuklar yemek yicek gondersene falan diyorlar.5 yaşındaki çocuklar kapı kapı gezerken anneleri napıyo oda başka yerlerdemi geziyo. evden gitsinlerde kafamı dinliyim modunda heralde.
madem çocuklar laftan anlıyo müsait değilim değince gidiyolar onlara güzelce söyle bebek rahatsız oluyo bidaha gelmeyin diye
Valla eğer dertleri kesin buysa, oradan taşınma şansım yoksa ve çok rahatsızsam 300 liraya kıyar, ikinci el bi playstation alıp yanında da 3-5 oyun ve çizgi filmle beraber hediye ederdim. Kendi evlerinde yok belli ki, kovsanız da bacadan geleceklerse ve anneleri de sorumsuzsa başka napıcan?Yok dertleri cizgi film izleyip,telden oyun oynayip,playstation oynamak hatta bizdeki cizgi film cdlerini karistirip eve goturmek istemek.