Zirt Pirt Gelen Cocuklar

Valla eğer dertleri kesin buysa, oradan taşınma şansım yoksa ve çok rahatsızsam 300 liraya kıyar, ikinci el bi playstation alıp yanında da 3-5 oyun ve çizgi filmle beraber hediye ederdim. Kendi evlerinde yok belli ki, kovsanız da bacadan geleceklerse ve anneleri de sorumsuzsa başka napıcan?
Bilgisayarlari var anacim cocuklarin tabletleri var ama kesmiyo :KK47:Bazen diyorum bi uydu hediye edicem diye :KK33:Dedigin gibi analari rahat hemde fazlasiyla

Anneleri ile konuş, çocuk sürekli uyanıyor bu süreç geçene kadar söyler misin gelmesinler sonra inşallah hep beraber oynarlar canım fln de :KK59:

Ne kadar rahatmış Anneleri salmış sizin üzerinize kendini evinde keyıf yapıyor . Anası neredeyse danasınıda yanına yollayın hayvanlar bile yavrusuna sahip çıkıyor !cocukların annesine söyleyin hiçte çekinmeyesin o utanmıyor her Allahın günü size yolluyorsa sen niye vicdan yapıyorsun sorumluluk kabul edemem de başına bi sey gelse sizden sucllusu olmaz benim komşumun cocukklarıda yüz bulsalar geleceklerdi eskıden banane ya elin coluk cocugundan rahatımı bozamam kocamın kuzenı olsa da bşrsey fark etmez!!!

Zil zaten tutukluk yapiyor bu sefer giris kattayiz bagiriyorlar adimi :)Musait degilim deyince gidiyor cocuklar ama o zamanda vicdan yapiyorum insan her an musait olmuyor ki :KK43:Evet annelerine soylemek lazim kimin evine girmis cikmis hic umuru degil elbet bi yerden cikar diyor
İnsan aklına kötü şey getirmeyeyim diyor ama daha birkaç bayram önce şeker toplamaya çıkan kaç çocuğun cesedini inşaatta bulmuşlardı. Hem de kendi mahallelerinde. Çocuklara bir şey olur sonra en son ona gitmişti diye bir de başınızı ağrıtırlar.

Çocuğumun bir saniye uykusunu feda edemem. Kendi anneleri ihtiyaçlarını karşılasın. Sizin de çocuk uyurken dinlenmeye ihtiyacınız olur. Zili çıkarın, cama geldiklerinde de bebek uyuyor diye gönderin. Vicdan yapa yapa alıştırmışsınız zaten.

Her şeyi geçtimde,anneleri ne kadar rahat ne kadar geniş,daha 5 yaşında yahu bu çocuklar ,yalnız başlarına kapı kapı dolaşıp kolu komşunun evine giriyolar ve anneleri buna müsade ediyo,hiç korkmuyolar kötü niyetli birine denk gelirde zarar görür çocuğum diye,azmı duyuyoruz yada tv de izlliyoruz kayıp çocukların yan komşudan yada aynı muhitten birinde cesetlerinin çıktığını,aklıma geldikçe başlarına gelebilecek tehlikeler kalbim sıkışıyo,

Sahte bir broşür hazırlayıp bastırın. Posta kutularına atın. Çocukların ebeveynleri olmadan yalnız gezmelerinin sakıncalı olduğunu anlatan, pedagog ağzından yazılmış bir uyarı mesajı gibi. Kamu spotu :p Altına da 155 yazın tamam :p

Bizim evde bebis uyurken biz zilin sesini kapatiyoruz. Kim geliyo kim gidiyo hic bi fikrimiz olmuyo :) oyle yapin

Bence sen de çok iyi davranıp memnunmuş gibi görünüyorsun onlarda rahatlar anlamıyorlar baksana 3saat sonra yemek yiyeceğiz gönder diyorlar yani sen memnunsun imajı var ... Çok yoruldugundan cocuguna bile tahammul edemedıgınden midenin bulandıgından bahset yakın biraz

O kadın kendi çocuklarını memnun etmek için seni onu bunu arayıp talimatlar veriyor, sen ise kendi çocuğunu rahatsız ettiriyorsun.???

Selamlar :KK52:Hemen konuya geceyim esimin 5 yaslarinda iki kuzeni var ve bize yakin oturuyorlar.Bu cocuklar ( ki severim tatli cocuklardir ) hic basmadiklari gun 3,4 defa zile basip gelmek isterler.Gelsinler hos cocuklarla alip veremedigim yok ,ama kucuk bebegim var olur olmadik zile basip yada disardan adimla bagirmalariyla kac defa cocugu uyuturken uyandirmislardir.Insanlik hali her an musaitte olmuyorsun.Bir tek banada gelmiyorlar tum gun birer saat birer saat herkesi dolasip aksami ediyorlar.Anneleri iyi hos kadinda cocuklari yollamada diyemiyorum.Artik sıkılmaya basladim.:KK43:
zili boz çalamazlar diyeceğim ama bu kez kapıyı tekmelerler..eşinizin kuzenleri ya o ona güvenerek geliyorlar..valla ben çocuklardan hele hele bu tür çocuklardan hoşlanan seven biri değilim..
ben olsam fena kızardım korkularından bir dahada gelemezlerdi..
annelerine söyle bebeğim uyanıyor de belki kısıtlarlar gelmelerini..

Akıllı kadın bedavaya cocuk baktırıyor senin bebeğin varmış uyanacakmış sen hamıleymsin umurunda değil ,yererki başından defolup gitsinlerde ne olursa olsun ımajında sende onun ekmegine yağ sür :KK12:cok kızdım sıze nasıl yavrunuzun rahatsız olmasına göz yumabiliyorsunuz pesss!,,,

Demekki çok seviyolar sizi eminim ilerde bizde aynısını yasıycaz:) yiğenim üst katta oturyor biraz daha büyüsün akşama kadar zile bascak.tek derdimiz çocuklar olsun

İnsan aklına kötü şey getirmeyeyim diyor ama daha birkaç bayram önce şeker toplamaya çıkan kaç çocuğun cesedini inşaatta bulmuşlardı. Hem de kendi mahallelerinde. Çocuklara bir şey olur sonra en son ona gitmişti diye bir de başınızı ağrıtırlar.

Çocuğumun bir saniye uykusunu feda edemem. Kendi anneleri ihtiyaçlarını karşılasın. Sizin de çocuk uyurken dinlenmeye ihtiyacınız olur. Zili çıkarın, cama geldiklerinde de bebek uyuyor diye gönderin. Vicdan yapa yapa alıştırmışsınız zaten.
Zaten surekli kayboluyorlar,.Sizde mi bizde mi derken bir yerden cikiveriyorlar.Bir kere kalkmis gece onda gelmisti baya kizdim.Allah gostermesin yaaa kimseye guvenilmiyor bu devirde.Yarin gene ayni olursa ki olacak dicem artik.

Bence sen de çok iyi davranıp memnunmuş gibi görünüyorsun onlarda rahatlar anlamıyorlar baksana 3saat sonra yemek yiyeceğiz gönder diyorlar yani sen memnunsun imajı var ... Çok yoruldugundan cocuguna bile tahammul edemedıgınden midenin bulandıgından bahset yakın biraz
Zaten oyle su siralar kendi cocuguma zot tahammul ediyorum halsizlikten.Annelerini de gormuyorum ne zamandir gorunce diyeyim belki anlar.

Akıllı kadın bedavaya cocuk baktırıyor senin bebeğin varmış uyanacakmış sen hamıleymsin umurunda değil ,yererki başından defolup gitsinlerde ne olursa olsun ımajında sende onun ekmegine yağ sür :KK12:cok kızdım sıze nasıl yavrunuzun rahatsız olmasına göz yumabiliyorsunuz pesss!,,,
Dogru soyluyorsun mesela diyelim saat onbir benim cocugum uyuyo oluyo onlarin zile basmasiyla hemen uyaniyo sonra al basina is yada tam yatiricam dalmis kucagimda zilin calmasiyla cocuk agliyor o zaman tam bir kabus..Hastalik olur zaruri durum olur bakarim ama hergun hergun gercekten can sıkıcı..

bir zamanlar benimde başıma geldi...
birde kazık kadar kızlardı gelip yiyip içip oturup ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlardı...
sevgilileriyle sınırsız chat yapıp önlerine geleni yiyip banyo yapıp havluyu bornoz olduğu yere bırakıp 5 yıldızlı otel muamelesi yapıyorlardı tuvaleti bile sifon çekmeden bırakıyorlardı dersleri başarısız olunca anneleri ev işi yaptırıp cezalandırıyor diye hooop benim yanıma geldiler gerçi sadece 1 kez gelebildiler :KK45::KK45:
yinede anlatayım...
bunlar pek memnun ayrıldılar bende bişey demedim o dönem ikinci sezon yine ayyyy nio abla/teyze yine gelelim mi biazzz gezeriz sana arkadaş oluruz dediler bende gelmeyin müsait değilim dedim kesip attım hemde 17-18 yasındaki kızlara
öyle dümdük yüzlerine...
bide surat astım üstüne öylece dolanıp dolanıp durdular biraz gülsem hemen yine gelelim mi beazzz diycekler..
hatta mesaj felanda attılar gelelim mi diye bende CIK!!!! yazdım
sonra pes ettiler zaten hiç muhattap almıyorm
ben sinirli insanım yaaa gelemiyorum sıkıntıya
yani sakin değilim, sinir kat sayımda var arıza
size de tavsiye derim :KK45::KK47::KK47:

X