Zirt Pirt Gelen Cocuklar

Allah Allah bazi cocuklarda cok arsiz ya. Tum bu teknoloji cocuklari da simarik yapti iyice. Cocuklara bunu yapma dediginde artik dinlemiyorlar da. Valla maalesef eski cocuklardan eser kalmadi...Eskiden utanirdik felan.

bir zamanlar benimde başıma geldi...
birde kazık kadar kızlardı gelip yiyip içip oturup ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlardı...
sevgilileriyle sınırsız chat yapıp önlerine geleni yiyip banyo yapıp havluyu bornoz olduğu yere bırakıp 5 yıldızlı otel muamelesi yapıyorlardı tuvaleti bile sifon çekmeden bırakıyorlardı dersleri başarısız olunca anneleri ev işi yaptırıp cezalandırıyor diye hooop benim yanıma geldiler gerçi sadece 1 kez gelebildiler :KK45::KK45:
yinede anlatayım...
bunlar pek memnun ayrıldılar bende bişey demedim o dönem ikinci sezon yine ayyyy nio abla/teyze yine gelelim mi biazzz gezeriz sana arkadaş oluruz dediler bende gelmeyin müsait değilim dedim kesip attım hemde 17-18 yasındaki kızlara
öyle dümdük yüzlerine...
bide surat astım üstüne öylece dolanıp dolanıp durdular biraz gülsem hemen yine gelelim mi beazzz diycekler..
hatta mesaj felanda attılar gelelim mi diye bende CIK!!!! yazdım
sonra pes ettiler zaten hiç muhattap almıyorm
ben sinirli insanım yaaa gelemiyorum sıkıntıya
yani sakin değilim, sinir kat sayımda var arıza
size de tavsiye derim :KK45::KK47::KK47:
Onlarda baya buyukmus canim tam arsizlik onlarinki :)Bunlarda oyle yuz verince tv unitesine cikip cd karistirmaya fakan basliyorlar :)Yada uyaniklar ablasini yada annesini zorla bize getirtip ps actirtiyolar emrivakiyle :)bazen yuzumu kara edip bozuk diyorum cunku bir acarsam en az iki saat kalkmiyorlar butun isim gucum kaliyor.Ya annesi falanda kotu insanlar degil ama bu cocuklar konusunda biraz serbest, oturuyorlar cizgi izliyorlar falan diye yolliyo ama o oyle olmuyo iste..

Onlarda baya buyukmus canim tam arsizlik onlarinki :)Bunlarda oyle yuz verince tv unitesine cikip cd karistirmaya fakan basliyorlar :)Yada uyaniklar ablasini yada annesini zorla bize getirtip ps actirtiyolar emrivakiyle :)bazen yuzumu kara edip bozuk diyorum cunku bir acarsam en az iki saat kalkmiyorlar butun isim gucum kaliyor.Ya annesi falanda kotu insanlar degil ama bu cocuklar konusunda biraz serbest, oturuyorlar cizgi izliyorlar falan diye yolliyo ama o oyle olmuyo iste..

ne kadar serinsiziniz yaaaa...
vallahi özendim...
ben sinirliyim valla hayat zor oluyor böyle

Kendi keyfu salmis anneleri sokaga cok sinir 9luyirum boylelerine cocuklara yazık sevgisizlik ilgisizlik can sıkıntısindsn yapiyolar anneleriyle dobra bi konusma yap bir an once

ne kadar serinsiziniz yaaaa...
vallahi özendim...
ben sinirliyim valla hayat zor oluyor böyle
:110:Ben mi serinim ahhh ahh keske bi nebze olabilsem :KK45:Bende ki sinir stres kimde var ama bazi seylerde insan tutulup kaliyor yada kalp kirmak istemiyor iste,yoksa sinirimden tepemden duman tüttügü coook:KK43::KK62:

1 ci cocukta evinden çıkmak istemıyorlar 2, cocuk olunca artık yatıya kalırlar ahanda buraya yazarsın şimdiden önlemini almazsan ilerde cok kafan ağrıyacağa benziyor ki hiç tavsiye etmem senı toy gördüğü için yolluyor oda biliyor senin ıstemedığini amma nasılsa sesini çıkartamaz diye başından sana atıyor ,azıcık gözünü aç artık toy olmadığını göster

X