• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
Kızlar bursada gerçekten işinin ehli bir dişçi arıyorum gerçekten çok önemli ilk etapta çok uçuk olmadığı sürece pahalı olması önemli değil yeterki güzel olsun.Benim dişlerimde ortodentik bozukluk var ama ortodentik tedaviye ihtiyaç olmayacak kadar az 12 yaşımda gittiğim dişçi okadar zahmeti çekmene grek yok büyüynce yaptırırsın hallolur demişti.Yani üst dişlerim alt dişlerimin önüne gelip kapatmıyor üst üste geliyorlar.Yani alt çenem olması gerekenden bi tık önde ama tam alt üst dişlerim aynı hizada olucak kadar.Şimdi zirkonyum yaptıranlardan yardımlarını rica ediyorum.Ben dişlerimin şimdi olduğundan daha iri görünmesini isriyorum birde üst dişlerimi azıcık daha öne alınması mümkünmü yani böle birşey yapılabiliyor mu?

Merhaba canım. Bende Bursadayım ve 3 hafta önce zirkon kaplama yaptırdım dişlerime. O kadar memnunum ki. Benimde dişimde çarpıklık vardı, ortodontist bana diş telini 2 sene kadar taktıktan sonra çenemden estetik olmam gerektiğini söyledi. O halde de 3-6 ay kadar yüzüm zor bela toparlanacaktı ve kamyon çarpmış gibi olacaktım. Acısı da çabası.. Kısacası bende tuttum diş hekimlerinin yolunu ancak yaşım 20 olduğu için pek çok dişçi yapmak istemedi.. Kapı kapı gezdim diyebilirim. Sonra çok şükür çok tatlı bir hanım doktor beni bu harika dişlere kavuşturdu. Hem çok kolay bir tedavi süresi geirdim hemde sonuçtan çok memnunum. 20 yıl sonra ağzımı aça aça ilk defa gülüyorum.. Senin yaşın kaç?

Ay canım benm nasıl iyi oldu anlatamam ilaç gibi geldi yazdıkların ben 22 yaşındayım.Senn ortodentik bozukluğu neydi birde dişçinin adı neydi?tekrar çok teşekkür ederim

canım ön 2 dişimde çarpıklık vardı. Sonraki 2 şer dişim de oldukça gerideydi. Benim için bu gerçekten psikolojik bir sorun haline gelmişti. Ön 6 dişimi yaptırım. Çarpık olan 3 dişimi çekmek zorundaydı. Onlar çekildikten sonra 5-6 gün damağın yerine oturmasını bekledik. Sonra dişlerim küçültüldü ve tedavi toplamda 1,5-2 hafta arasında bi sürede tamamlandı. Heykel Ünlü Cadde'deki Collezione ( iskender kebapçısının yanındaki hani meridyen avm nin oradaki) nun hemen karşısında bir apartmanda Dentist Nilgün Arın'a yaptırdım.Tavsiye ederim güleryüzlü, eli hafif. Benim için kolay geçti tedavi. Umarım sende çoook güzel bi gülüşe kavuşursun canım :) :16:

Son düzenleme:
Pluie çok teşekkür ederim canım yarın hemen arayıp randevu alıp bir görüşiyim bakalım benim için ne diyecek.Birde sorun olmazsa fiyatını da öğrenebilir miyim?
birde çok oldun demezsen resim koyar mısın ? tekrar teşekkür ediyorum

Canım buraya koymaya biraz utanırım eski dişlerimden ama sana mesaj olarak atarım telefonumdan pc ye attığımda :)
Metal porselen 200 tl
zirkonyum 400 tl tek diş fiyatı..
Güzel güzel gülüşler hepimize:17:

ay cnm benm ya çok iyisin valla sağol zahmet verdim hep sana çok teşekkür ederimm :16::16::16::16::16:

Ne zahmeti canım. 20 sene sonra elimi ağzıma götürmeden rahat rahat gülüyorum ya, sende yaşarsın inşallah bu mutluluğu.. Burdan ya da özel mesajla mutlaka bildir bana gelişmeleri sabırsızlanıyorum :8:

Tabiki adelek pc ye attığımda sana da yollarım :17:

sevgili arkadaşım lütfen fotoları bugün 6 ya kadar yolla :(

dişçiye gidicem çok korkuyorum :(

lütfen :'((

kızlar bende istdaym bursa konusunda konuyu açan kişiye yardımım dokunmaz belki ama yaptırmaya çekinen arkadaşlara tawsiyem, hiç korkmayın acı fln olmuo zaten, üstelk ben diş eti estetiği de geçirmiştm diş boyumun uzaması için, lazerle deil bistürüyle kesilmişti diş etlerm dikiş fln atılı tedavi süresi beklemeler dahil 1,5 ay flndı ama çok memnunum zirkonyumlarmdan, üst 6 dişimi yaptırmıstm yaklaşık 9 ay önce fiyatı da piyasaya göre gayet uygundu 1350 fln verdm, bu zmana kdr neden yaptırmamısm diorm, resimlerim vardı aslında ilk halim son halim ama eski dşlerim yenilerinin yanında o kdr çirkin kaldı ki bi daha görmemek için silmiştm:1:

kızlar bende istdaym bursa konusunda konuyu açan kişiye yardımım dokunmaz belki ama yaptırmaya çekinen arkadaşlara tawsiyem, hiç korkmayın acı fln olmuo zaten, üstelk ben diş eti estetiği de geçirmiştm diş boyumun uzaması için, lazerle deil bistürüyle kesilmişti diş etlerm dikiş fln atılı tedavi süresi beklemeler dahil 1,5 ay flndı ama çok memnunum zirkonyumlarmdan, üst 6 dişimi yaptırmıstm yaklaşık 9 ay önce fiyatı da piyasaya göre gayet uygundu 1350 fln verdm, bu zmana kdr neden yaptırmamısm diorm, resimlerim vardı aslında ilk halim son halim ama eski dşlerim yenilerinin yanında o kdr çirkin kaldı ki bi daha görmemek için silmiştm:KK1:

canım bana resım yollarmısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm su anda yeni halini çeksemde bilgisayara atamıorm usb kablosu yok akşam bi denicem kardeşimin pcden
eski halini silmesem gösterebilirdm kıyaslaman daha kolay olurdu:(

Son düzenleme:
cnm su anda yeni halini çeksemde bilgisayara atamıorm usb kablosu yok akşam bi denicem kardeşimin pcden

ya benım 6 da randevum var çok tırsıyorum :( atabilirsen çok sevınırım :( rahat ettinmi dişlerde sıkıntı oluyomu renk farkı falan varmı ?

yapıldığı ilk günden itibaren hiç bi yabancı madde hissi gibi gelmedi cnm sanki yıllardr varmıs gibi zaten dilinle dokunduğundada kendi dişn gibi gelio çabucak alışıosn, ilk bi iki saat s f harflerini sölerken komik konustm sonrasnda o da geçti:)
kesinlkle tawsiye ediorm, muayeneye mi gidiosn yoksa başlanıcakmı, renk konusuna gelince doğal olsn die en beyazn bi ton altını seçtm olmusken bembeyaz olsn dedm dra kendi dişlerinle fark etmesn dedi benmkiler beyazmıs aslnda hiç sorun yaşamadm yani, çok değişik oluosn gerçekten yüzün gülüşün herseyn değişio, aklına koyduysan sakın vazgeçme haberlerini bekliorm

cnm bak bi tane resm buldm pcde kardeşmle salak salak çekildiğimiz pozlar vardı:)
onu göndersem belki yapılmıs halini görebilirsn yardmcı olabilirm belki ama gülmek yok:))

yapıldığı ilk günden itibaren hiç bi yabancı madde hissi gibi gelmedi cnm sanki yıllardr varmıs gibi zaten dilinle dokunduğundada kendi dişn gibi gelio çabucak alışıosn, ilk bi iki saat s f harflerini sölerken komik konustm sonrasnda o da geçti:)
kesinlkle tawsiye ediorm, muayeneye mi gidiosn yoksa başlanıcakmı, renk konusuna gelince doğal olsn die en beyazn bi ton altını seçtm olmusken bembeyaz olsn dedm dra kendi dişlerinle fark etmesn dedi benmkiler beyazmıs aslnda hiç sorun yaşamadm yani, çok değişik oluosn gerçekten yüzün gülüşün herseyn değişio, aklına koyduysan sakın vazgeçme haberlerini bekliorm

canım kesilecek bugün dişlerim ama kötü olur diye çok korkuyorum. işe gelebilecekmiyim geçici dişlerle acaba yemek yıyebılecekmiyim. orjinaller takılınca fark olur diye korkuyorum benım dişlerim bembeyaz değil bide sen 6 dişmi yaptırdım ben üstten 5 diş yaptıracağım 3,000 tl miş bu kadar param var :( aralık gibi düğün var onn için yapğtırıyorum zaten ağzı kapalı gelın olmak ıstemıyorum ama kotü olur diye de hep üzülüyorum aklımdan çıkmıyor hiç

cnm bak bi tane resm buldm pcde kardeşmle salak salak çekildiğimiz pozlar vardı:)
onu göndersem belki yapılmıs halini görebilirsn yardmcı olabilirm belki ama gülmek yok:))

CANIM MAİLİME AT AMA BURADAN GÖREMIYORUM GÜLMEM :KK70: MERAK ETME

Son düzenleyen: Moderatör:
buarayada ekliym de bari paylaşımın herkese bi faydası olsn:1:
resmler korkunç olabilir ama sadece dişlere odaklanalım lütfen, pcde dişlern göründüğü bitek bu fotoları bulabildm:)

Eklentiler

• $image (1).jpg
    $image (1).jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 240
  • $image (2).jpg
    $image (2).jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleme:
Back