zirkonyum,pembe estetik, implant resimli nihayet bittii

arkadaşım senin dişiler ne güzel olmuş maşallah ben kaç gündür ağlıyorum depresyona girdim ön dişlerim çarşmaba çekilecek inş sonra yerine köprü yapıalcak benim sana sorularım var (( ön dişlerime implant düşünüyorum ama senin implantlar ne kadar bir sürede bitti birde fiyatı neytdi. ayrıca benim ön dişleri adam düzgün temizlemememiş o da sorun yarattı. şimdi sirkonyum düğşünüyorum bende impşant olmaz uzun sürrde köprü yaptırmak zorunda kalırsam bu diş işleri çok zor allah yardımcımız olsun ben psikolojik olarak çöktüm[/QUOTE]

geçmiş olsun üzücü.. ön dişler olması üstelik kötü olmuş ama sonuçta çözülecek. arkada iki diş implanttı. benim toplam rakam 7000 di. implantı yanlış hatırlamıyorsam tanesi 1400 tl idi ama üstündeki kaplama materyal hariç.zirkonyum kaplama 500 normal kaplama ise 300 dü tanesi sanırsam.yalnız sana tavsiyem implant ya da değil, ne yaptırırsan iyi bir laboratuarda ve mutlaka zirkonyum olsun derim ben.

geçmiş olsun üzücü.. ön dişler olması üstelik kötü olmuş ama sonuçta çözülecek. arkada iki diş implanttı. benim toplam rakam 7000 di. implantı yanlış hatırlamıyorsam tanesi 1400 tl idi ama üstündeki kaplama materyal hariç.zirkonyum kaplama 500 normal kaplama ise 300 dü tanesi sanırsam.yalnız sana tavsiyem implant ya da değil, ne yaptırırsan iyi bir laboratuarda ve mutlaka zirkonyum olsun derim ben.[/QUOTE]

süreyi unutmuşum 3 ay sürmüştü. implantı takıyolar sonra bir süre iyileşmesini bekliyolar bekleme süresi 2-3 ay civarıydı. biraz sabır gerekiyor malesef

Merhaba adailona;

Bende zirkonyum yaptıracağım ancak renk isimleri konusunda hiçbir bilgim yok (a1 b1 vs vs) senin diş rengin çok hoş duruyor. İsmi nedir acaba bu diş renginin bende aynısını yaptırayım

Merhaba adailona;

Bende zirkonyum yaptıracağım ancak renk isimleri konusunda hiçbir bilgim yok (a1 b1 vs vs) senin diş rengin çok hoş duruyor. İsmi nedir acaba bu diş renginin bende aynısını yaptırayım
merhaba seyma, inan rengini bilmiyorum diğer dişlerimle yanyana tutup bakmıştık kendi dişimden çok az açık tercih etmiştim kendi dişlerime de temizleme yaptı daha sonra. bembeyaz istemedik doğal durması için.

senin için değil arkadaşım , doktorun için uygun değildi. bonding 100 lira zirkon 500 lira diş başına. yoksa sana da uygulanırdı bounding

hayır canım benim için uygun değildi şimdi yapılan dişlerim 1999 yılında zaten yapılmıştı hepsi protezdi. doktorum'un tercihi değildi. mesela eşime bonding önerdi.:)

kızlar bu söyledikleriniz o kadar yabncı ki bana:) benim ön dişlerim eğri hem de çok,kendimi bildim bileli böyle,bazen çok rahatsız oluyorum..ama tüm dişlerim maşallah çok sağlıklı,dolgum bile yok,ağız bakımıma da önem veririm. o yüzden şimdiye kadar sağlıklı dişi çektirip yerşne düzgün görünsün diye ,diş yaptırmadım.. nasıl bişey bu zirkonyum?dişler tamamen çekilip mi yapılıyo?

Yok canım dişler çekilmiyor sadece yapılıcak dişler pirinç tanesinden biraz büyük şekilde kesilip üstüne takılıyor kalıp alınıp ölçülerle aynı kendi dişinin ölçülerinde oluyor ve doğal dişe en yakın olanı şuan için zirkonyum ama biraz pahalı işte..

ben olsaydım yaptırmazdım en fazla çapraşıklık için tel taktırılabilir. dişler sağlıklıysa müdahale yi düşünmezdim ama tabi görüntü olarak çok rahatsız edici değilse.??

benim toplam rakama dahildi ek ücret ödemedim bunun için .

Dişler tek kelime ile muhteşem olmuş tam hayalimdeki gibi Allah nazarlardan saklasın...

Bir şey sormak istesem bende zirkonyum için nasıl ölçü alınıyor onu öğrenmek isterim.
Ben bütün dişlerime düşünüyorum.
Ana dişleri de koruyacağını düşünüyorum sizce de doğrumu (çürümesi zor olur galiba)?
Yerken içerken sıkıntı çekiyor musunuz?

her ne olursa olsun yaptırdığın şeyin tıbbi adı " protez" olacak. hiç bulaşma uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…