- 14 Mart 2016
- 27
- 61
- 36
- Konu Sahibi fastandfurious
Ben devlette yaptiriyorum orada gecici dis yapiyorlar mi bilginiz var mi bu cuma kesim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özelde yaptırıyorum.Ben devlette yaptiriyorum orada gecici dis yapiyorlar mi bilginiz var mi bu cuma kesim olacak
Merhaba ben devlette yaptiracaktim ama vazgectim ozel icin fiyat araştırıyorum siz kaca yaptiriyorsunuzBen özelde yaptırıyorum.
Tanesi 1000 tlMerhaba ben devlette yaptiracaktim ama vazgectim ozel icin fiyat araştırıyorum siz kaca yaptiriyorsunuz
Ekstra ücretendirmesini ödediğiniz taktirde geçici kronunuz yapılır devlette de evet. Oldukça cüzi bir rakam. Diş hekimiyim, eğer doktorunuza güveniyorsanız devlette de çok güzel sonuç elde edebilirsinizTesekkur ederim
Bende aynı sebeple üye oldum biz yandık başkası yanmasın bi kişiyi bile vaz geçirirsem çok mutlu olurum. Resmen kasap gibi diş kesiyorlar kimse bu sızlar agzın yara bere içinde aftlar çıkar ilerde dişsiz bile kalabilirsin demiyo. 9 dişini mumla arıyorumDişlerimde çarpıklık ve renginde sarılık vardı ve üst ön dişimin birisinde çok hafif bir kırık vardı. Bu durum da rahat gülmemi engelleyip özgüveni mi zedeliyordu. Sağlık açısından bir problem olmamasına rağmen üst ön altı dişimi zirkonyum yaptırdım. Buraya yazma amacım aynı problemi olup yaptırmak isteyen varsa kesinlikle vazgeçsin. Keşke zamanı geri alabilsem psikolojim alt üst oldu. Dişleriniz kesildiği an yanlış yaptığınızı anlayıp gerçekleri görüyorsunuz ama iş işten geçiyor. Ben bu işlemi yaptırmaya karar verince hiç bir araştırma yapmamıştım. Oysa kendimi çok bilinçli bir insan sanırdım. Bu işlemi yapan isinde çok iyi biri. Şimdi çok düzgün ve doğal görünüyorlar hiç kimse ayırt edemiyor ben de kendimi sadece bununla avutuyorum. Ama sorun şu değer mi? 2 gr harcı maddeyi kalıba koyup fırında ısıtıp soğutup presleyip diş etinin içine soktukları bir şey gerçek dişin yerini ne kadar tutabilir. Kesinlikle aldanmayın. Yok zirkonyummus yok uranyummus yok titanyummuş yok porselen lamineymiş bakmayın böyle isimlerine sonuçta hepsi bir protez. Kaplama, yaprak porselen ikisinin de geri dönüşü yok. Ben dilim varmıyor ama artık genc yaşta hiç kimse anlamasa bile takma dişlere sahibim. Gerçekler bu. Sonradan araştırınca dişlere zarar vermeden bir sürü tedavi şekli gördüm.Pişmanlığım daha da arttı. Kesinlikle yaptırmayın. Diş etinin içine yabancı bir maddeyi getirip zoraki sokacaklar. İstediği kadar doğal olsun. Sen kendin yapay olduğunu bileceksin. Sırf para için doktorlar, diş teknisyenleri vs. insanların dişlerini kaplama veya lamine yapmak istiyor. Dişleriniz kötüyse Kısa vadede çözüm sunan estetik dolgular olabilir ki onların da süresi beş yıl altı yıl. Dişleriniz yamuksa bence yapacagınız tek ama tek şey ortodontik tedavi görmeniz. Kesinlikle diğer tuzaklara düşmeyin!!!
Dişlerinizi tek tek mi yapmışlardı köprü mü inşallah benımde kaymaz, umarım sorunuz Hall olmuşturboşluğun