Dişler tek kelime ile muhteşem olmuş tam hayalimdeki gibi Allah nazarlardan saklasın...
Bir şey sormak istesem bende zirkonyum için nasıl ölçü alınıyor onu öğrenmek isterim.
Ben bütün dişlerime düşünüyorum.
Ana dişleri de koruyacağını düşünüyorum sizce de doğrumu (çürümesi zor olur galiba)?
Yerken içerken sıkıntı çekiyor musunuz?
marhaba gecikmeli oldu cevabım bakamadım siteye .dişleriniz sağlamsa tabi ki yaptırmayın. ama sorun varsa dişlerde ve protez yapılacaksa özellikle ön dişler için zirkonyum öneririm. zirkonyum un klasik kaplama protezden farkı kullanılan malzemenin farklı oluşu ölçü alma vs aynı. malzeme daha kaliteli dişetlerinde zamanla morarma ya da dişle dişeti arasında açılma vs olmuyormuş. protezlerin yakılmasında da biraz daha detaylı bir çalışma yapılıyor. ama evet diğer arkadaşın dediği gibi sonuçta protez.ihtiyaç varsa yapılmalı. çarprışık vs için mümkünse eğer tel tedavisi, renk için de temizletme derim ben.
canım bu doktor taksıt falan yapıyor mu? odemeyı nasıl yaptın?
Dişler tek kelime ile muhteşem olmuş tam hayalimdeki gibi Allah nazarlardan saklasın...
Bir şey sormak istesem bende zirkonyum için nasıl ölçü alınıyor onu öğrenmek isterim.
Ben bütün dişlerime düşünüyorum.
Ana dişleri de koruyacağını düşünüyorum sizce de doğrumu (çürümesi zor olur galiba)?
Yerken içerken sıkıntı çekiyor musunuz?
adailona merhaba!! Dişlerinden memnun musun canım? Sanırım 5-6 ay oldu dişlerini yaptıralı herhangi bir sorun yaşadın mı? Kendi dişlerin gibi kullanabiliyor musun??
süper olmuş müthiş olmuş çok beğendim :)))
benimde dişlerim çarpık ve sigara içiminden dolayı arka dişlerimin çoğu gitti öndekilerde rengi çok buzuldu. bikaç ay önce arkadaşım diş doktoruna muayene olacaktı beraber gidelim dedi beni de götürdü. sonra sana da baksın dedi. dedim yok benim ağzım çok fena açamam utanırım. neyse zorladı beni. ben 27 yaşındayım adam naapmışsın senn? dedi görünce. full çürük. allahım tiksiniyorum kendimden )= neyse bana dediği şu oldu arka çürükleri alıcaz öndeki bütün dişlerini zirkonyum kaplama yapıcaz arkalara da protez. benim gözler doldu ağlicam neredeyse. kaplama nasıl yani filan oldum böyle bi başım döndü )= dedim doktor bey ben kaplama yaptırıcağıma tel taktırırım daha iyi dedim, adam bana ne derse beğenirsin. dişlerinde çürükler var ayrıca yaşın geçmiş dedi )= )= kaplama çok kısa zamanda ve çok daha güzel olur dedi..
2 gündür bütün topiklere baktım zirkonyumla ilgili. resimlerinize bayıldım, gerçekten özendim. mükemmel görünüyorlar. yalnız birşey sorucam affınıza sığınarak normal kaplamalar biraz iri görünüyo gözüme benim. bu resim için demiyorum yanlış anlaşılmasın, genelde kaplama diş normal dişten biraz daha iri olur. benim ağzım çok küçük dişlerimde incedir. hani çok ya pay durur mu bende hiç bilmiyorum. çok korkuyorum çok kararsızım )=
arkadaşlar daha önce de buradan pek çok konuda bilgi aldım. ve şimdi bu kadar memnun kalınca geri ödeme sırası bende diye düşündüm. hişkayemi kızasa anlatayım kendimi bildim bileli diş problemlerim oldu 35 yaşındayım ve 18-19 yaşından beri de dişerimin büyük çoğunluğu protez ve ciddi diş kayıplarım boşluklarım vardı sonuçta araştırdım buradan da çok baktım.daha önceki protezlerim ve başkalarında gördüklerimden en çok beni rahatsız eden şey görüntüydü doğal durmuyodu ama sonuçta bi cesaret tüm dişlerimi ( orjinaller hari :))
yaptırdım ön dört tanesi zirkonyum. arkada 2 tane implant 6 tane normal porselen yaptırdım ve özellikle ön zirkonyumlar pembe estetik deniyor sanırım onunla birleşince inanılmaz beğendim. ve paylaşmak istedim.kesinlikle özellikle önlerde zirkonyum ciddi fark yaratıyor ve doğal görünüyor.
merabalar istanbul avrupa yakasında zirkonyum için tavsiye edebiliceğiniz iyi bir doktor varmı ?arkadaşlar daha önce de buradan pek çok konuda bilgi aldım. Ve şimdi bu kadar memnun kalınca geri ödeme sırası bende diye düşündüm. Hişkayemi kızasa anlatayım kendimi bildim bileli diş problemlerim oldu 35 yaşındayım ve 18-19 yaşından beri de dişerimin büyük çoğunluğu protez ve ciddi diş kayıplarım boşluklarım vardı sonuçta araştırdım buradan da çok baktım.daha önceki protezlerim ve başkalarında gördüklerimden en çok beni rahatsız eden şey görüntüydü doğal durmuyodu ama sonuçta bi cesaret tüm dişlerimi ( orjinaller hari :))
yaptırdım ön dört tanesi zirkonyum. Arkada 2 tane implant 6 tane normal porselen yaptırdım ve özellikle ön zirkonyumlar pembe estetik deniyor sanırım onunla birleşince inanılmaz beğendim. Ve paylaşmak istedim.kesinlikle özellikle önlerde zirkonyum ciddi fark yaratıyor ve doğal görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?