evet ekledim arkadaşlar şöyle belirteyim ışktan dolayı parlama var ama bir çok kez diş yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçekte kesinlikle yok. çok doğal ve eklem yerleri inanılmaz doğal ve düzgün bunda da pembe estetik denen şey etkili oldu:)
teşekkür ederim canım ben o kadar çok inceledim ve baktım resimlerden, sağdan soldan hatta gördüğüm resimler yüzünden dr uma bile güvenmedim dediği gibi olmayacak diye korktum ama sonuç gerçekten söylüyorum resimdekinden bin kat daha doğalhayır canım kendi dişlerim değil onlar metal destekli kaplama. öndekilerin hepsi tek tek takıldı ve dört tanesi zirkonyum. fiyat olarak da bir çok yerden daha makuldu . ve laboratuar çok öenmli dedi bana ve iki laboratuarla çalışıyomuş. birisi niaşntaşında ünlülere falan yapıyomuş fiyat farkı var dedi.. ön dişlerim daha önce de protezdi ve görüntüsünden nefret ettiğim için biraz fiyat farkı dsa olsa kabul ettim ama sonuçtan çok memnunum.Çok beğendim canım ya gerçek gibiler benimde 9 dişim zirkonyum ama seninkini daha çok beğendim..Ön 4 diş zirkonyum demişsin diğerleri kendi dişinmi..
çok güzel olmuş, güle güle kullanın:) ne kadar sürdü bu işlemlerin hepsi? kendi dişleriniz gibi kullanabiliyor musunuz, herhangi bir ağrı sızı oluyor mu?
ben tel tedavisine başladım ama çok tedirginim, inşallah eziyetim diş çekimi ve şu damaklıktan ibaret kalır. braketlerim yarın takılacaktı bugüne alındı randevum, inşallah canım çok yanmaz:/ halkalar geçirilirken öyle çok büyük rahatsızlık duymadım, acıya ağrıya dayanıklıım biraz da. doktorum halka takıldıktan sonra önemli kısmı bitti zaten dedi, demek ki braket takılması bundan daha kolay geçecek öyle anladım.
2 tane implant yapıldı arka tarafa hiç sıkıntı olmadı ilk kısım yapılırken can sıkıcı olabiliyr ama ağır olmuyo sadece ağzınız biraz uzun süre açık kalmış oluyor. yıllardır diş omlayan yerde 3 tane diş var. yabancılıyor insan başta ama zamanla alışılıyor daha da alışılacak. ama biz kadınlar estetik kaygılarımız daha yüksek olduğu için ben ön dişlerime takılmış durumdaydım. tek tek fiyat bilmiyorum ben hepsine total ödedim.mesaj atabilirim fiyat için .
Eki Görüntüle 535332 Eki Görüntüle 535333 .. iki resim daha önden koayaaktım ama resmi koyduğum klasörü bulamadım koyacağım en kısa zamnda.
çok güzel duruyor canım,geçmiş olsun
TE=mutluluksensin;26939759]arkadaşım dişlerin harika olmuş bende çok problem yaşıyorum sana bir kaç şey sormak istiyorum kaplama yapılan dişlerinde ağrı falan oldu mu kesimde sonra a da hassasiyet. benim kaplama yapılacak iki dişimde dolgu var ve kaplamayı dolgunun üzerine koyacak ağrı yapmasından korkuyorum daha sonra. ön dişlerimdeki kaplama benim 5 yıl sonra çürüdü ve apse yaptı dünde onla uğraştım yüzüm felaket durumda sana bir sorayım dedim innan çok güzel olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?