Maalesef alamadim..Siz bilgi alabildiniz mi ben de aynı sorularla girdim bu bölüme umarım bilgi almayı başarırım
Hangi şehirdesiniz istanbul avr yakası mıMaalesef alamadim..
Nerde kime nasil yaptirsam cok kararsisizim
Bugün gideceğim dr a gitmedim burada hava berbat bu arada citydent ten bilgi geldi fiyatları da teknikleri de yaklaşımları da ekşisözlük ve burada okuduğum az da olsa bikaç yorum da randevu istememe yeter sanırım tek sorun orada bi dr seçip randevu almak bu konuda tavsiye bulamadım.Bu arada Citydent ile bugün gidemediğim dr arasında az bi fiyat farkı var citydent minicik daha pahalı ama gideceğim yerin böyle bir tekniği olduğunu sanmıyorum ilk gittiğim şişlideki dr ise citydent ten pahalı bir muayenehane yani sonuçta klinik değil.Bi arkadaşımız da hospitadent içime sindi oraya gideceğim yazmış bi yorumda uzun zaman önce orayı da araştıracağım.citydent w app ile çok detaylı uzun bi cevap vermiş ve muayene röntgen dişetinde sorun varsa lazerle düzeltilmesinin de ücretsiz olacağı yazmış ama naapmıyoruzzz bi türlü güvenmiyoruuuzz :))) ben bi hafta içinde bi yere karar vermiş olurum araştırmaları da sizinle paylaşırım
Ankara size porselen yapacak o zaman eski teknikle ise ?Kusura bakmayin simdi firsat bulabildim cevaplamaya,vallahi bilgileriniz benim icin altin degerinde..doktorlarla Birebir gorusme imkaninizin olmasi inan harika !
ben halen kararsizim,Bugun Mutludent Ankara ile iletisime gectik..dislerimin hepsini kaplatacagim icin fiyatta biraz yardimci oluruz dediler..Eski teknikle calisiyorlarmis Kalip alirken..gelirsiniz 4saat icinde dislerinizi surteriz kalip aliriz ve sizi memleketinize ugurlariz,4gun sonrada provaya gelirsiniz ve ona gore duzenlemeler yapariz..maksimum 9-10gun icinde yeni dislerinize kavusursunuz dediler..ben yaklasik 3yil once estetik gulus istedigimi belirterek ust dislerimi kaplatmistim ve o zamanki gittigim doktor bana normal alt yapisi metal olan porselen kaplama yapmisti..Hangi akla mantiga uyarak yapti bilmiyorum ama bariz babaanne disi yapti agzimaokadar kotu duruyorki..agzim yuzum yamuldu dislerden dolayi..yuz simetrimide kaybettim yeni yapilacak dislerle duzelirmi bilmiyorum ama vallahi baska carem yok..komple kaplattiracam
Yok hayir Zirkon kaplama yapacak ama eski teknik dedigim..olcu alirken alci/mum gibi mavi bi madde kullaniyorlar..Istanbul citydent arastirdigim kadariyla digital olcum yapiyorAnkara size porselen yapacak o zaman eski teknikle ise ?
ben burada böyle çaresiz ve kafası karışmış hissediyosam sen yurtdışında kimbilir ne psikolojidesindir zirkonyum bi çin malı bir de alman malı oluyormuş bunların da kendi içlerinde farklı markaları var.Biçok kişiye zirkonyum diye başka şeyler yapıldığını çok duydum o yüzden dediğin yerin adını hatırlamıyorum ama o cevaptan sonra ben olsam unuturum orayı w app kullanıyosan ve arzu edersen özelden telefonumu paylaşabilirim anlamadığım alt dişlerin sağlamsa zirkon değil de sadece ufak tefek üzerinden şekil düzeltmeleri yapılsa idare etmez mi seni ? Komple ağızdan bahsediyosun ne kadar kalacaksın Tr de ?Suna yildizoglu demissinya ,hemen google amcaya resimlerini at su kadinin da bakayim dislerine dedim
ben komple ust alt yaptirmayi dusunuyorum..Ustlerim zaten porselen kaplama..hepsi sokulecek..alttakilerde ona gore hazirlanacak
baya masrafli bisey, 28 dis diye hesap ettigimde 4200€ ediyor..ama gozumu kararttim,resimlerimde hic agzimi acip gulmemisim 2yildir..
sen yarin Citydente gidebilirsen banada sonra bilgilerini izlenimlerini aktar olurmu,benimde artik birisine karar vermem gerekiyor
Haa bak,aklima geldi..Mutludentle konustugumda ozellikle hangi marka Zirkonyum kullaniyorsunuz diye sormustum..Zirkonyumun markasi olmazki o bi maden diye ustelemisti,implantlarimizin markasi var ama zirkonyumda marka diye bisey yok ama sertifikamiz var demisti..buda benim kafami epeyce bi karistiriyor iste,Markasiz ürün olmazki dimi..
Cok tesekkur ederim ama su an tedavi surecinin icerisindeyim :) bi aksilik cikmazsa sali gunu kaplamalar takilacakSize Ankara da kendi doktorumu önerebilirim.
en birşey sorabilirmiyim bende üst ön dişkerime zirkonyum yaptırıyorum suan geçiciler takılı perşembe zirkonlar takılıcak suan böyle bişey yerken ısırırken sanki ısırmıyorum yada nekadar ısırdım falan anlamıyorum bu zirkonyum takılıncada böylemi olcak ısırıcam ama anlamıycam gibimi yoksa zirkon dişi tamamen saran bişey oldugu için perdeli gibide olsa hissedicekmiyim yani his kaybı olur tabiki ilk elden temas gelmiyo dişimize ama yinede hissedebiliyomuyuz yuzde 100 yerşne 70 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?