Zirkonyum kaplama yaptiranlar Buraya bi bakin

Emoticon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
109
52
98
39
Merhaba arkadaslar,
Zirkonyum ile dislerini kaplatan varmi aranizda ? Onerebileceginiz bi doktor ? Fiyatlar ne durumda ?

Profilinize baktım Antalya yaşadığınız yazıyor istanbulda görüşmeye gittiğim dr fiyatlarını paylaşacaktım burada olsaydınız genelde yabancı müşterileri ağırlıkta olan tecrübeli gülüş dizaynı da yaptığını belirtrn bi dr daha ilk görüştüğüm dr ama evime yakın olduğu için düşünebilirim şişli bu arada bulunduğum yer

Memleket Antalya ama Yurt disinda yasiyorum..Istanbul/Ankara/Antalya 3üde bana uygun yerler gidebilirim..Yeterki gulus tasarimini zirkonyumu iyi yapan bi doktor olsun..
Gorustugunuz Doktor kim ?

Şişli de mehmet niyazi çiçek şişli metrosunun osmanbey çıkışında , yarın da bi dr la görüşeceğim bahçelievler de abisi tanıdık kendi adını da sormadım yarın onu da yazarım size Diyerek cevap yazmıştım dün göndermemişim iyi mi !

Bugün gideceğim dr a gitmedim burada hava berbat bu arada citydent ten bilgi geldi fiyatları da teknikleri de yaklaşımları da ekşisözlük ve burada okuduğum az da olsa bikaç yorum da randevu istememe yeter sanırım tek sorun orada bi dr seçip randevu almak bu konuda tavsiye bulamadım.Bu arada Citydent ile bugün gidemediğim dr arasında az bi fiyat farkı var citydent minicik daha pahalı ama gideceğim yerin böyle bir tekniği olduğunu sanmıyorum ilk gittiğim şişlideki dr ise citydent ten pahalı bir muayenehane yani sonuçta klinik değil.Bi arkadaşımız da hospitadent içime sindi oraya gideceğim yazmış bi yorumda uzun zaman önce orayı da araştıracağım.citydent w app ile çok detaylı uzun bi cevap vermiş ve muayene röntgen dişetinde sorun varsa lazerle düzeltilmesinin de ücretsiz olacağı yazmış ama naapmıyoruzzz bi türlü güvenmiyoruuuzz :))) ben bi hafta içinde bi yere karar vermiş olurum araştırmaları da sizinle paylaşırım

Kusura bakmayin simdi firsat bulabildim cevaplamaya,vallahi bilgileriniz benim icin altin degerinde..doktorlarla Birebir gorusme imkaninizin olmasi inan harika !
ben halen kararsizim,Bugun Mutludent Ankara ile iletisime gectik..dislerimin hepsini kaplatacagim icin fiyatta biraz yardimci oluruz dediler..Eski teknikle calisiyorlarmis Kalip alirken..gelirsiniz 4saat icinde dislerinizi surteriz kalip aliriz ve sizi memleketinize ugurlariz,4gun sonrada provaya gelirsiniz ve ona gore duzenlemeler yapariz..maksimum 9-10gun icinde yeni dislerinize kavusursunuz dediler..ben yaklasik 3yil once estetik gulus istedigimi belirterek ust dislerimi kaplatmistim ve o zamanki gittigim doktor bana normal alt yapisi metal olan porselen kaplama yapmisti..Hangi akla mantiga uyarak yapti bilmiyorum ama bariz babaanne disi yapti agzima okadar kotu duruyorki..agzim yuzum yamuldu dislerden dolayi..yuz simetrimide kaybettim yeni yapilacak dislerle duzelirmi bilmiyorum ama vallahi baska carem yok..komple kaplattiracam

Ankara size porselen yapacak o zaman eski teknikle ise ?

Hava kötü diye bugün gitmediğim yer ile telefonda detaylı bi konuşma yaptım dr adı sufyan ayan mış.Ben 8 adet zirkon için konuşuyorum hep sizin kaç adet ne istediğinizi bilmiyorum ama eski teknik le sürtme metoduyla zirkon emax gibi diğer yeni olan maddelerin yapılmadığını sadece bilgisayarla 3 boyutlu yazıcıdan bir makine ile yapılıp alınabildiğini biliyorum daha doğrusu öğrendim. Konuya döneyim bugün detaylı konuştuğum yer bahçelievler yenibosna da .Klinik te laboratuar da hepsi kendilerine ait dışarı ölçü verip geleni kabul etmek zorunda değiller laboratuar da aynı sokakta ve kendilerine ait olduğundan laboratuara gidip şekle bakıp istediğin şekilde değiştirip sen isteyene kadar son şekline getirip öyle takıyorlarmış yani diş teknisyeni diş dr ve bir dr daha var klinik te laboratuar da onların ve teknisyen de zaten dışardan iş verilmediği kardeşi olduğu için herşeyi daha istediğin gibi yaptırabilirsin ve ücreti de uçmuyor suna yıldızoğlu bikaç isim daha saydı onlar yapmış ama nette çok az yoruma rastladım o yüzden kararsızım ...citydent daha merkezi bi yerde daha pahalı ve bilinen yorumları da olan bi merkez o yüzden bana toplamda 800 tl farkedecek mesela citydent i seçersem o da kampanyalı fiyatıyla, öte yandan evime çok yakın olan şişli de ilk görüştüğüm çok profesyonel olduğuna ve iyi iş çıkarabileceğine kanaat getirdiğim fakat nette yorumunu göremediğim dr u seçersem citydent e 800 fazla ödeyecektim ya işte buna 3400 tl daha fazla ödeyeceğim.Bu arada zirkon istiyorsan citydent alman bi marka adı vermişti dur bakayım Biostar markaymış , bahçelievlerdeki marka nortek miş şişlidekine sormamıştım ama işlek bi yer kötü bişey kullanamaz orası.Üç yer arasından fiyatı en düşük olmamasına karşın internette yorumları olumlu olup bi merkez olduğu içün citydent mantıklı geldi estetik olarak daha gündemi takip edip dikkat ederler diye düşündüm nedense.oradan randevu alıp gitmedim yarın bi işim var iptal olursa randevu almasam da çatkapı gideceğim yeri görmek için başka bakmamı incelememi istediğin yerler varsa bakabilirim

Suna yildizoglu demissinya ,hemen google amcaya resimlerini at su kadinin da bakayim dislerine dedim
ben komple ust alt yaptirmayi dusunuyorum..Ustlerim zaten porselen kaplama..hepsi sokulecek..alttakilerde ona gore hazirlanacak
baya masrafli bisey, 28 dis diye hesap ettigimde 4200€ ediyor..ama gozumu kararttim,resimlerimde hic agzimi acip gulmemisim 2yildir..
sen yarin Citydente gidebilirsen banada sonra bilgilerini izlenimlerini aktar olurmu,benimde artik birisine karar vermem gerekiyor

Haa bak,aklima geldi..Mutludentle konustugumda ozellikle hangi marka Zirkonyum kullaniyorsunuz diye sormustum..Zirkonyumun markasi olmazki o bi maden diye ustelemisti,implantlarimizin markasi var ama zirkonyumda marka diye bisey yok ama sertifikamiz var demisti..buda benim kafami epeyce bi karistiriyor iste,Markasiz ürün olmazki dimi..

:))))
ben burada böyle çaresiz ve kafası karışmış hissediyosam sen yurtdışında kimbilir ne psikolojidesindir zirkonyum bi çin malı bir de alman malı oluyormuş bunların da kendi içlerinde farklı markaları var.Biçok kişiye zirkonyum diye başka şeyler yapıldığını çok duydum o yüzden dediğin yerin adını hatırlamıyorum ama o cevaptan sonra ben olsam unuturum orayı w app kullanıyosan ve arzu edersen özelden telefonumu paylaşabilirim anlamadığım alt dişlerin sağlamsa zirkon değil de sadece ufak tefek üzerinden şekil düzeltmeleri yapılsa idare etmez mi seni ? Komple ağızdan bahsediyosun ne kadar kalacaksın Tr de ?

Valla hic sorma asiri derecede karisik,pskolojimi sorsan depresyonlardayim sarkisini tutturdum gidiyorum derim :)))
2haftaligina gelecegiz..ama once memlekete sonra Dis yaptirmaya..
Ya alt dislerimde duzgun degilki..bu yaz daha sag ve sol alttan azi disi cektirmek zorunda kaldim..onlarin uzerinden koprude yapilacak..Anlayacagin agzimin ici komple sorunlu
Hazir duzeltilirken estetik bi guluslede su asimetrilikten bi nebze olsun kurtulayim diyorum..disler berbat yüz asimetrik..valla daha saysam bitmez ama hersey sirasiyla :))
olur tabi whatsap kullaniyorum..gonder ozelden Numarani

en birşey sorabilirmiyim bende üst ön dişkerime zirkonyum yaptırıyorum suan geçiciler takılı perşembe zirkonlar takılıcak suan böyle bişey yerken ısırırken sanki ısırmıyorum yada nekadar ısırdım falan anlamıyorum bu zirkonyum takılıncada böylemi olcak ısırıcam ama anlamıycam gibimi yoksa zirkon dişi tamamen saran bişey oldugu için perdeli gibide olsa hissedicekmiyim yani his kaybı olur tabiki ilk elden temas gelmiyo dişimize ama yinede hissedebiliyomuyuz yuzde 100 yerşne 70 falan

Merhaba , ilk baslarda tuhaf gelecektir ama sonradan alisacaksiniz..oyle his kaybi olmuyor..ben mesela su an kendi dislerimmis gibi hissediyorum :) sadece elmayi oyle katur kutur isirarak yiyemiyorum kendi oz dislerimin kesiciligi kadar keskin degil zirkon disler ama onada alisiyorsunuz..
Simdiden gecmis olsun ve gule gule kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…