Ziraat muhendisligi mi ,hemsirelik mi

Cok tesekkur ederim en buyuk ozelligim merhametli be sabirli olmam.yapabilecegime cok inaniyorum cunku cani gonulden istiyorum nasip arrik:)

Aynen ailemden dolayi ziraat okumustum ama hep bi pismanlik vardi bende cok istiyorum hemsireligi..
bu çok farkli bir his nolur erteelemyin kendim gibi sevinirim
32 yasindayim 15 yil once son sinifi terk ettim, arkadaslarimin hepsi çalisiyor hastanelerde takip ediyorum sosyal medyadan
çocuklarim biule biliyor benim bu arzumu,bi yerlerine krem surunce anne senden guzel hemsire olurdu diyolar gozlerim doluyor :)

saglikla ilgili herseye ilgildirim,hatta kendimi astim çocuklari kolay kolay doktora goturmem bagisikliklarini guçlendirmek için herseyi yaptim super gidiyouz simdilik :)

Ertelemiycem insaallah cok tesekkur ederim sizede masaallah :) bende cok arastiririm saglik konularini:)

Sevgili konu sahibi ziraat mühendisi isen ve atandiysan hemsire olmak da nerden cikti? Rahat mi battı derler adama...
Not ebe-hemşireyim

Sevgili konu sahibi ziraat mühendisi isen ve atandiysan hemsire olmak da nerden cikti? Rahat mi battı derler adama...
Not ebe-hemşireyim
Canm baska kurumda calisiyorum meslegimi yapmiyorum zorluklari neler ?? Her zaman okumasini istedigim bolumdu.

Canm baska kurumda calisiyorum meslegimi yapmiyorum zorluklari neler ?? Her zaman okumasini istedigim bolumdu.
Canim şöyle anlatayim oku ama asla hastanede çalışma nöbet şartları cok ağır ben 10 yildir çalışıyorum suan ucretsiz izindeyim. Bi kere hic takdir edilmiyorsun. Doktor hata yapsa ssenin uzerine suc atip sıyriliyor. Hastane de de calistim halk sagligi tsm ve il saglik müdürlüğünde de kotu bir meslek degil asla karalayamam hatta insanlara yardim etmek güzel bi duygu ancak belli bir zamandan sonra cok yipraniyorsun. Bi de bizim meslegin en kötü yanı asla hesire arkadaslar birbirini tutmaz yani birlik beraberlik kavrami yok ( en azindan benim çalıştığım yerlerde öyleydi ) oku ancak atama dönemj hastane tercih etme. Halk sagligi, il saglik Müdürlüğü yada toplum sağlığı merkezini tercih et oralarda yipranmazsin

Birde hemsireligin insanlarin gozunde sayginligi olmamasinin nedeni bazi hemsirelerin mesleğini eglence sektöründe zannetmesindendir hasta insan nasil olursa olsun mesleginin gerektirdigini yapmasi lazim bir hemsirenin cünkü kimse keyiften gitmez hastaneye

Bu konuyu görünce içim ısındı. Lise sondayken Abim bana ziraat mühendisliği oku dedi. Ben hemşireliğe kafayı takmiştim hemşire olacam dedim. Hemşirelik okudum. Abimi dinlemedim. Sonra Abimi kaybettim. Mezun olduğumdan beri 2 yıldır evde oturuyorum. Daha çalışmak nasip olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…