• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziraat muhendisligi mi ,hemsirelik mi

Hemşirelik çok zor bir meslek. Geliri iyi ama. İnsanlar biraz anlayışsız hemşireler çok yoruluyor. Nöbeti vs ayrı sıkıntı çoluk çocuk olunca. Genelde öğretmenlerle evli oluyorlar , öğretmen vakti biraz daha bol olduğu için o zaman tabii çocuğa bakıyor. Ben toprakla uğraşmayı severim ben ziraat mühendisliği diyorum :)

Hangısını severek yapıyor san o olsn ama ben hemsırelık yapardım :) hem ıs ımkanı acısındn hem de daha rahat

Hemşirelik çok zor bir meslek. Geliri iyi ama. İnsanlar biraz anlayışsız hemşireler çok yoruluyor. Nöbeti vs ayrı sıkıntı çoluk çocuk olunca. Genelde öğretmenlerle evli oluyorlar , öğretmen vakti biraz daha bol olduğu için o zaman tabii çocuğa bakıyor. Ben toprakla uğraşmayı severim ben ziraat mühendisliği diyorum :)
Esimde cok seviyor meslegini yap artik diye ama nedense hemsirelik bi tukudur gidiyor:)tesekkur ederim..

Ay beni mi alıntılamak istediniz :)
Pediatri ya da estetik cerrahisi istiyorum ama öncelikle okulumu bitirmeliyim :dua:
Evet :KK54:insaallah bitirirsiniz okulunuzu gercekten okumasi cok zor bi bolum masaallah diyelim size, ,sizin gibi anlayisli bI doktorun hastasi oluruz belki,:):-)

Evet :KK54:insaallah bitirirsiniz okulunuzu gercekten okumasi cok zor bi bolum masaallah diyelim size, ,sizin gibi anlayisli bI doktorun hastasi oluruz belki,:):-)
Ay estağfurullah,mahçup oldum :) çok teşekkür ederim :)
Ama inşallah hiç hasta olmazsınız da yolunuz hastaneye düşmez :)

Ay estağfurullah,mahçup oldum :) çok teşekkür ederim :)
Ama inşallah hiç hasta olmazsınız da yolunuz hastaneye düşmez :)
Evlendigim gunden beri hastanelerde gecti omrum vucudum aciya alisti herhalde:) amin insaallah kimseyi ne adliyeye ne de hastaneye dusurmesin Rabbim yolunuzu bahtinizi acik etsin:21:

İş ayrımı yapılmaz ama hangisi daha nasıl desem insanlığa hizmet derseniz hemşirelik elbette. Ama ziraat mühendisligi sanki daha rahat stresi de hemşirelige göre daha az. Sizin için hangisi iyi olacaksa o olsun :)
Cok tesekkur ederim muhendislik daha rahat ve stressiz toprakla ugrasiyorsun:)

Hemsireyim
Hemsirelik sadece bir meslek degil daha fazlasi
Bir hayat dersi var orada
Kaldirabilecek misiniz
Hastalara tahammul edebilecek misiniz,hem sabirli,hem sogukkanli hem merhametli misiniz
Kosusturmali is temposu,nöbetler...
Sadece formayi giyip hastanede calismak degil de daha fazlasi
Cok iyi dusunun
Ben yerinizde olsam muhendislige kesinlikle devam ederdim
Cunku bende hep muhendis olmak istemistim

Hemsireyim
Hemsirelik sadece bir meslek degil daha fazlasi
Bir hayat dersi var orada
Kaldirabilecek misiniz
Hastalara tahammul edebilecek misiniz
Kosusturmali is temposu,nöbetler...
Sadece formayi giyip hastanede calismak degil de daha fazlasi
Cok iyi dusunun
Ben yerinizde olsam muhendislige kesinlikle devam ederdim
Cunku bende hep muhendis olmak istemistim
Cok haklisniz ben her seyi dusundum be dusnuyorum fikir almaya calisiyorum bu bi heves degil aslinda cocukluk hayali gibi bi sey bende insanlarla ugrasiyorum nelerle karsiliyorum bi nevi aliskinim insanlarla ugrasmaya cok tesekkur ederim soylediklerinizi dikkate aliyorum..

Cok haklisniz ben her seyi dusundum be dusnuyorum fikir almaya calisiyorum bu bi heves degil aslinda cocukluk hayali gibi bi sey bende insanlarla ugrasiyorum nelerle karsiliyorum bi nevi aliskinim insanlarla ugrasmaya cok tesekkur ederim soylediklerinizi dikkate aliyorum..
Hayal gercek olsa guzel de
Olay cok ciddi
İsin ucunda insan hayati var
Yapabilir misiniz
Hem soğukkanlı hem merhametli hem sabirli misiniz?
Örneğin bir marangoz masa yapsa ve olmasa tekrar bastan yapabilir
Ama isin ucundaki insan hayati
Bir yanlisi kaldirmiyor
Cok hassas bir meslek
O yuzden iyi karar verilmeli
Benim fikrim muhendislik :)
Simdiden eger okursaniz basarilar dilerim

Back
X