• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ziraat bankası eleman alım ilanı

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
arkadaşlar koonuyu nereya açacagımı bilemedim sanırım yanlış yere açtım kusura bakamyın ziraat bankası 4 bin kişi alımı yapacakmış başvurular ne zaman bilgisi olan varmı biribirimizi haberdar edelim şimdiden teşekürler

ziraatten form wermiolar netten başwuru yapılması şart..memurlar.netten bakabilirsin.bende başwurucam inşallah olur gönlümüze göre

evet netten oluyor başvuru.ziraatin kendi sitesinden.ben aylar önce girmiştim ama çokk az puan aldım...:::((( nasıl çalışıyosunuz arkadaşlar?? banada akıl verirmisiniz..

lisans mı alıo arkadaslar? önlisans da basvurabilio mu?

Ben gördüm canım benim memurlarnet teydi ilan açıklayıcı b ilgi yoktu o yuzden sormak istedim yine birşeyler ögrenirsem yazarım kızlar

canım şimdi bende baktım ziraat bankasının insan kaynaklarına bulamadım öyle birşey,ne zaman son başvuru acaba?

canım şimdi bende baktım ziraat bankasının insan kaynaklarına bulamadım öyle birşey,ne zaman son başvuru acaba?
canım daha açıklanmamış sadece alınıcagı ilan vardı ben araştırıyorum bilgi alırsam yazarım

bende hürriyet gazetesinde öyle birşey okudum dün
nisan mayıs gibi olur diyorlar ama konu dağılımı cok, alan dan da cıkıyor :S nasıl çalısıcaz yetiştiricez bilmıyorum:S kızlar varmı aranızda giren tecrubesı olan zorluk derecesi nasıl?sınavın :30:

bende hürriyet gazetesinde öyle birşey okudum dün
nisan mayıs gibi olur diyorlar ama konu dağılımı cok, alan dan da cıkıyor :S nasıl çalısıcaz yetiştiricez bilmıyorum:S kızlar varmı aranızda giren tecrubesı olan zorluk derecesi nasıl?sınavın :30:

kızlar ziraat banksına gidip sordum haber dogruymuş sitemizi takip edin başvurunuzu yapın dediler bilginize başvurular başlarsa yazarım kızlar

ben halk bankasının sınavına girmiştim,alan sormuşlardı benim bölümüm olmadığı için düşük puan aldım

sınawa daha önce girdim ben.herhangi bi şubeye weriyolar sizi we pcnin başında sınaw oluyosunuz.yazmak çizmek olmadığı için kolay.sorularda kolay aslında..çok kasmıyolar.maliye iktisat muhasebe hukuk ağırlıklı sorular.çok derine inmeden genel bilgileri soruyolar.bilgisi olan kesin geçer.genel kültür genel yetenek çok az soru war.ben okulu bitireli 2,5 sene oldu,bide 1.sınıfta gördüğümüz konular ağırlıklı olduğu için başarısız oldum.hiç birini hatrlamıyrm.ama çalışınca kesinlikle olur.zor bi sınaw değil.ziraatte çok rahat bi kurum.çok fazla olanağı olan bi kurum.ben tekrar denicem.

acaba her bölümü alıyolar mı ben öğretmenlik mezunuyum iktisat muhasebe anlamam ya, elime kitap alsam okusam olur mu ki:44:bi ara yaş sınırı vardı acaba şimdi kaç doğumululardan sonrasını alıyolar ki?

acaba her bölümü alıyolar mı ben öğretmenlik mezunuyum iktisat muhasebe anlamam ya, elime kitap alsam okusam olur mu ki:44:bi ara yaş sınırı vardı acaba şimdi kaç doğumululardan sonrasını alıyolar ki?
iktisadi ve idari bilimlerden fakültesine ait bölumlerı aldıgını biliyorum.öğretmenlık hiç duymadım.

Back