Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim temizlikle alakasi yok sivrisinekten geciyor ve gecen kişilerde taşıyıcı oluyor grip gibi yayılıyor Allah korusunTemizliğe önem verdiğimiz temiz yerlerde gezdiğimiz sürece Allahın izniyle birşey olmaz. Allah göstermesin inşallah.
Allah korusun yaCanim temizlikle alakasi yok sivrisinekten geciyor ve gecen kişilerde taşıyıcı oluyor grip gibi yayılıyor Allah korusun
Evet canim ama çok canim sıkıldı olacağın önüne gecemezsin insallah turkiye ye ugramazBosver cok takilma rabbim koruyor onlari, bisey olucaksa oyle olmasa baska turlu olur. Ben kizima hamileyken kafayi yeme derecesinde taktim nerdeyse ciddi ciddi kiriyordum. Esas cocuk dogunca basliyor yok oksurdu yok hapsurdu bu dongu boyle devam ediyor. Simdi relax ol :)
nerde yaşıyosun canım virüsün olduğu bölgelerden birinde miKizlar haberlerde izledim ve çok korktum hamileligim yaz ayında devam ediyor olacak sivrusinegin çok olduğu zamanda yok domuz gribi yok deli dana şimdi bide bu çıktı mahvettiler dunyayi icim sikildi
Yok canim ama doktor yaz dönemi ülkemizde geleceğini düşünüyorum dedi buda bana yettinerde yaşıyosun canım virüsün olduğu bölgelerden birinde mi
hmm inşallah gelmez ya ne bilim sağlık bakanlığı tedbir alır ya sineklerin yaklaşmaması iyi bi tedbir ayrıa canımYok canim ama doktor yaz dönemi ülkemizde geleceğini düşünüyorum dedi buda bana yetti
Brezilya taraflarinda varmış zika virüsü henüz burada da yok.nerde yaşıyosun canım virüsün olduğu bölgelerden birinde mi
aynen bende afalladım bian ortalıkta sinek yok ne alaka diyeBrezilya taraflarinda varmış zika virüsü henüz burada da yok.
risk çocugun anne karnında ilk 3 ay içinde anne vucuduna yerleşiyorsa çocukta kalıcı zarar veriyormuş sanırım. microsefali gibi.Yok canim ama doktor yaz dönemi ülkemizde geleceğini düşünüyorum dedi buda bana yetti