Zira virüsü hamilelik

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.135
4.251
658
Kizlar haberlerde izledim ve çok korktum hamileligim yaz ayında devam ediyor olacak sivrusinegin çok olduğu zamanda yok domuz gribi yok deli dana şimdi bide bu çıktı mahvettiler dunyayi icim sikildi

Temizliğe önem verdiğimiz temiz yerlerde gezdiğimiz sürece Allahın izniyle birşey olmaz. Allah göstermesin inşallah.

Temizliğe önem verdiğimiz temiz yerlerde gezdiğimiz sürece Allahın izniyle birşey olmaz. Allah göstermesin inşallah.
Canim temizlikle alakasi yok sivrisinekten geciyor ve gecen kişilerde taşıyıcı oluyor grip gibi yayılıyor Allah korusun

Bosver cok takilma rabbim koruyor onlari, bisey olucaksa oyle olmasa baska turlu olur. Ben kizima hamileyken kafayi yeme derecesinde taktim nerdeyse ciddi ciddi kiriyordum. Esas cocuk dogunca basliyor yok oksurdu yok hapsurdu bu dongu boyle devam ediyor. Simdi relax ol :)

Evet canim ama çok canim sıkıldı olacağın önüne gecemezsin insallah turkiye ye ugramaz

Kizlar haberlerde izledim ve çok korktum hamileligim yaz ayında devam ediyor olacak sivrusinegin çok olduğu zamanda yok domuz gribi yok deli dana şimdi bide bu çıktı mahvettiler dunyayi icim sikildi
nerde yaşıyosun canım virüsün olduğu bölgelerden birinde mi

ben de kızamık olursam diye diye hamileliği dert ettim kendime.. zira Rabbim ol dedikten sonra sinekten olur, olma dedikten sonra ağır kaza yaparsın hişbir şey olmaz.. akışına bırak emaneti Allah'a..

Brezilya taraflarinda varmış zika virüsü henüz burada da yok.
aynen bende afalladım bian ortalıkta sinek yok ne alaka diye ama yaza bize gelmeden kurtuluruz inşallah bide olan ülkeler pek temiz ülkeler değil onunlda alakalı bence

Yok canim ama doktor yaz dönemi ülkemizde geleceğini düşünüyorum dedi buda bana yetti
risk çocugun anne karnında ilk 3 ay içinde anne vucuduna yerleşiyorsa çocukta kalıcı zarar veriyormuş sanırım. microsefali gibi.

havadan nem kapmayın elinizi ayağınızı dışardan gelince yıkayın fazla kalabalığa girmeyin sorun olmaz ya da sorun olacaksa zaten o sizi bulur ... virüs adı zika...

Ben de bugün haberlerde gördüm ve çok korktum maalesef 2hafta önce kürtaj oldum. 3 ay sonra tekrar deniycez ve eğer olursa yaz ayına denk geliyor.eyvah ne yapıcam dedim. Henüz ülkemizde yok ama gelmesi çok kolay.sivrisinekten bulasiyor. Evden hiç cikmam vücuduma sinek kovucu surerim diyorum ama o da zararlı . bi de sarımsak yiyince sivrisinek gelmiyor bir ara sarımsak kürü yapmıştım ordan biliyorum ev arkadaşımı surekli sokarlardi bana hic gelmezlerdi. Ama hamileyken de sarımsak yenmiyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…