Zinko kapsl

kardeşimin saçları dökülüodu doktorda dökülmeyi önlemek için şampuan takviyesi olarak verdi.. yaklaşık 1 haftadır kullanıo..

bende kullanmıştım ama şimdiki aklım olsa kullanmazdım arkadaşlar bence doğal olan gıdalarla alalım vitaminleri sebze meyve yiyin bol bol

ben geçen cuma saçlarım döküldüğü için doktora gittim bana zinco ve bi şampuan verdi kullanıyorum iştah açtı sanki sürekli yemek yiyom ayı gibi olcam sonunda

bende kullanıyorum su an saçlarım döküldüğü için doktora gitmiştim kan tahlili yaptırdı çinko seviyem çok düşük çıktı yeni başladım 3 ay kullanıcam bakalım

ben geçen cuma saçlarım döküldüğü için doktora gittim bana zinco ve bi şampuan verdi kullanıyorum iştah açtı sanki sürekli yemek yiyom ayı gibi olcam sonunda

aynen benimde iştahımı açtı sanki ilaçtan önce pek bişey yiyemiyordum şimdi maşallahım war felaket iştahım açıldıkaydirigubbakcemile3

benimde çinko eksikti saçlarım çok cansızlaşmıştı bana da verdi doktor :hulya:
gerçekten çok fayda etmişti ozamanlar ama iyi geliyor diye de sürekli kullanmak iyi değil sanırım bilmiyorumkismile

mideye dokunuyo yanlız kızlar, daha önce hiç ağrımadığı halde mideniz ağrıyosa çinkodan olabilir:hulya:

mideye dokunuyo yanlız kızlar, daha önce hiç ağrımadığı halde mideniz ağrıyosa çinkodan olabilir:hulya:

evet doktorum uyarmıştı beni o yuzden yatarken içiyorum yinede baya rahatsız oluyorum
bide bişey sorucam bilen varsa benim elim ayağım kolay kolay ısınmazdı şimdi yanıyorum ilaç neden olmuş olabilir mi?

yeyin kızlar yeyin afiyet olsun :lepi:

sağol cnmda bu kiloları kim verceklaelaelaelaelae

evet doktorum uyarmıştı beni o yuzden yatarken içiyorum yinede baya rahatsız oluyorum
bide bişey sorucam bilen varsa benim elim ayağım kolay kolay ısınmazdı şimdi yanıyorum ilaç neden olmuş olabilir mi?

evet bende bir dönem kullanmıştı ateş gibi olduğunu bilirim hiç ısınmayan ayaklarımın :jeyyar:

X