• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi zincover şurup ne için kızlar?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

slvmsstr

pamuşum yumuşum oğluşum:)
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
2.633
37
318
Diğer
aile hekimiz verdi 2 ay önce oğlum 1 yaşında şimdi ama vermedim neden yazdığını söylemedi doktor çinko takviyesi ne için olur sadece midesini üşütmüştü oğlum bunun için gitmiştik anlayamadım tkviye olsun diye mi verdi?:26:

zinco küçük bebeklerde gaz sancısı için veriliyor çinko yenilen yemeğin kolay sindirilmesini sağlıyor. sanırım bebeğe daha fazla sıkıntı olmasın diye kolay sindirilmesi için verilmiştir. bebeğinizi sağlıkla büyütün.:nazar:

zinco küçük bebeklerde gaz sancısı için veriliyor çinko yenilen yemeğin kolay sindirilmesini sağlıyor. sanırım bebeğe daha fazla sıkıntı olmasın diye kolay sindirilmesi için verilmiştir. bebeğinizi sağlıkla büyütün.:nazar:

canım sağol da bu zincover ayrı zinco gaz olan bu çinko ama ne için işte onu bilmiyorum bilen de yok sanırım :(

hayır yok çinko eksikliğinin herhangi belirtisi de yok bildiği kadarıyla :44:

yok canım bunun sındırımle falan ılgısı yok.çinko takvıyesı bazı ıshal durumlarında ve enfeksıyon sırasında verılır kı guzel bır ugulamadır.amac cocugun bagısıklık sıstemıne destek olsun.yada bazen cocuk yasına gore bıraz zayıf,tam serpilememışse:) de verılır.elınde varsa ara ara 1 er olcek ver bıtır bısey olmaz

aile hekimiz verdi 2 ay önce oğlum 1 yaşında şimdi ama vermedim neden yazdığını söylemedi doktor çinko takviyesi ne için olur sadece midesini üşütmüştü oğlum bunun için gitmiştik anlayamadım tkviye olsun diye mi verdi?:26:
iştah acması ıcın canım hastalık durumunda cocukta ıstah sorunu olabılıyor

zaten aile hekimlerinin yazdıkları şuruplar hep aynı zebil gibi zincover dağıtıyorlar.Senin çocuğun grip olsun ona aynı ilaçlar diğeri gelsin o bronşit olsa bile yine aynı ilacı yazıp geçiyor sen bilirsin tabiki kullanıp kullanmamak konusunda eğer kilo alımı yerindeyse iştahında bir sorun yoksa verme

Back