• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zincirleme mailller

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.

Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.

Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim.

Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum.

Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız.
Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.!

(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)

payiaşmak istedim .bahsi geçen konu ne kadar doğruda olsa zincir mail olduğu için önemini yitiriyo:kahve:

zincirleme maillerin nefret ettigim bi diğer yönü ... çoklu atılınca tüm türkiyeye adresin yayılıyor ... hergün ilginç kullanıcılardan teklif geliyor ya deli oluyorum

Bunu engelleme şansınız var.Öncelikle ilet e girdikten sonra gelen adresleri silerek,gizli yazılı kısma tıklayıp yolluyorsunuz.O zaman adresler gözükmüyor.Zaten bunu herkes yapsa..bu zincirleme maillerin de sonu gelecektir.a.s.

okumam bile pek silerim hiç de iletmem:umursamaz:

zincirleme mailllere ben de inanmıyorum.
zincir bende kopuyor yollamıyorum

Bu tarz maillerden hiç hoşlanmıyorum okumadan siliyorum...

Hande mi yener, Funda mı arar hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i Bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göcer, Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihi de Gönül yazar, Mehmet okur. Bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur. Buna da anca Kadir inanır

merhaba;
Küresel ısınmadan dolay su kirliliğinin önlemleri:Su böreği ve sulu köfteyi az tüketelim.Gidenin ardından su dökmeyelim.kızlara ve erkeklere sulanmayalım.suluboya değil kuruboya tüketelim.kimsenin arasından su sızdırmayalım.Cok yuruyup ayaklarımıza kara su inmesine izin vermeyelim.Kimseyi bi kasık suda bogmayalım.Kimseyle sudan konusmayalım havadan konusalım.Bunu 10 kisiye yollayalım susuz kalmayalım.

2004 ve 2005 yıllarında bana zincir mektup (chain letters) gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sayenizde;

- tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı içemez oldum. AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum.

- Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artık bir domuz gibi kokuyorum.

- Marketlerde yaşlı kadınlar beni kandırıp parfüm koklatacağım diye bayıltıp
kaçırır korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yaşlı kadınlara asla yardim etmiyorum.

-Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum.

-Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karşısında korkudan yemek yiyemez oldum.Üstüne kesin fare .ıçmıştır diye hiçbir kutu içeceği içemiyorum.

-Çok beğensem bile ya içkime ilaç koyup beni uyutup organlarımı çalar ve buz dolu küvetin içinde uyanırsam diye bana yaklaşanları tersliyorum

-Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara yatırdım. Beş parasız kaldım.

-Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum.

-Bir maili forward etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı kaybettim.

-Arkadaşlar rica ediyorum vazgeçin artık saçma sapan mailler göndermekten, yok
bir gün rüyasında Allah; "evladım demiş.................."Allah evladım der mi hiç yahu!!! Msn paralı olacakmış, 1-2-3 hafta içinde şu kadar kişiye gönderirsen seninkine birşey olmayacakmış...

Şimdi
Eğer bu maili 60 saniye içinde 65000 kişiye yollamazsan, bilesin ki ishal bir kuş sabah aksam kafana ..çacak ve hayatı sana dar edecektir.

(Bir Dostunuz)

Son düzenleme:
bunlarda 10 kişiye gönder iletilerine yanıtlardır.işe yaradılar. gönderen arkadaşlara üşenmedim tek tek gönderdim. o kadar azaldı ki.çok rahatladım.

1. Bir yere üye olduğunuz için fidan dikilmez!
2. Bir yerde oy kullandığınız için Türkiye'de bir kanun teklifi yasalaşmaz!
3. Bir maili 10 kişiye gönderirseniz dileğiniz yerine gelmez!
4. Bir maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz o maili microsoft veya aol gibi büyük firmalar takip edip o kadar para yardımı falan yapmaz!
5. Evet bunu da gördük : Microsoft servetini falan dağıtmıyor arkadaşlar!
6. LC Waikiki satılmadı!
7. Domino's Pizza domuz yağı/eti kullanmıyor!
8. Gerçekte yardım bekleyen yanan bir çocuk yok. Varsa da aynı çocuk geçen sene zaten bir kez yanmıştı!
9. Hastanede kan bekleyen öyle bir vatandaşımız yok!
10. Kokakolayı tersten okuyup yorumlayabilen arkadaşlarımızı da ödüllendirmek istiyoruz.
11. Doları katlayınca pentagonun yanmış resmi oluyormuş. Az daha katlayınca ikiz kulelerin yanmış şekli çıkıyormuş. Evet arkadaşlar bunu da gördük ki

dolar, pentagon ve ikiz kulelerin inşasından çok daha önce şu andaki halini almış )
12. Bu maili sana yollayana da yolla. Dostluğumuz pekişsin diyenlere sesleniyorum. Aynı maili göndermeyin. Başka şey yollayın kardeşim!
13. Nike logosunda aslında Allah yazısı gizliymiş. Biz baktık. Göremedik
14. Türk polisi e-posta trafiğini takip etmiyor!
15. Sinemada koltuğumuzun altına aids virüsü taşıyan iğne yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış. Bu kişilerin devlet tarafından halk eğitim

merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz.
16. MSN Listenize biri eklendiği taktirde ciddi problemlerle karşı karşıya kalma riskiniz, söz konusu hacker sizi kafaya takmışsa zaten yeterli

düzeydedir. Korkmanıza gerek yok. Size birinin zarar verebilmesi için msn kullanmak gerekli değildir
17. MSN paralı olmuyor. Logo mogo maviyken yeşile veya mora dönmüyor. Bir yere tıklamanız da gerekmiyor!
18. Erkek milletini yeren, kız milletini öven mailler erkek icadıdır. Maksat kız msn'i topalamaktır arkadaşlar!
19. israilli bilim adamlarının sivri sinek dna'sıyla oynayıp süper kan emici,on kat daha dayanıklı hale getirdiği ve komşu ülkelerin türkiyede dahil dna

haritasını çıkartmakta kullanacağı casus sivrisinek olayı... Tabi mesajın sonlarındaki damarlamızdaki asil kanı kirletmeye yönelik böyle bi girişimi

kemalist gençliğin asla kabul etmeyeceği vurgusu karşılıklı akıl sağlığı dilekleriyle vedalaşmamıza yol açmıştır.
20. 1987'den beri dolaşan mail diye bir şey yoktur. O dönemde mail yoktu!
21. Klavyemizdeki "w, h, k, ğ" tuşları paralı olmayacak. Bunun için sitelere girip millete hit kazandırmayın!
22. Petrol rezervlerimizin üzerine amerika civa döküp kuyuları kapatmış. Arkadaşlar cıva sıvı bir madendir. Tamam ağır ama sıvı!
23. Rus hackerler Türk hackerlara savaş falan açmadı. Açsa da ucu bize dokunmaz!
24. Sizi kimse telefonunuzu kontrol etmek için arayıp sizin kimlik bilgilerinize erişmek için kullanamaz. Faturasını falan da sizin hesabınıza böyle bir

yöntemle geçiremez!
25. Tao öğretileri Allah'ın güzelliğini savunan şeyler değildir!

1. Bir yere üye olduğunuz için fidan dikilmez!
2. Bir yerde oy kullandığınız için Türkiye'de bir kanun teklifi yasalaşmaz!
3. Bir maili 10 kişiye gönderirseniz dileğiniz yerine gelmez!
4. Bir maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz o maili microsoft veya aol gibi büyük firmalar takip edip o kadar para yardımı falan yapmaz!
5. Evet bunu da gördük : Microsoft servetini falan dağıtmıyor arkadaşlar!
6. LC Waikiki satılmadı!
7. Domino's Pizza domuz yağı/eti kullanmıyor!
8. Gerçekte yardım bekleyen yanan bir çocuk yok. Varsa da aynı çocuk geçen sene zaten bir kez yanmıştı!
9. Hastanede kan bekleyen öyle bir vatandaşımız yok!
10. Kokakolayı tersten okuyup yorumlayabilen arkadaşlarımızı da ödüllendirmek istiyoruz.
11. Doları katlayınca pentagonun yanmış resmi oluyormuş. Az daha katlayınca ikiz kulelerin yanmış şekli çıkıyormuş. Evet arkadaşlar bunu da gördük ki

dolar, pentagon ve ikiz kulelerin inşasından çok daha önce şu andaki halini almış )
12. Bu maili sana yollayana da yolla. Dostluğumuz pekişsin diyenlere sesleniyorum. Aynı maili göndermeyin. Başka şey yollayın kardeşim!
13. Nike logosunda aslında Allah yazısı gizliymiş. Biz baktık. Göremedik
14. Türk polisi e-posta trafiğini takip etmiyor!
15. Sinemada koltuğumuzun altına aids virüsü taşıyan iğne yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış. Bu kişilerin devlet tarafından halk eğitim

merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz.
16. MSN Listenize biri eklendiği taktirde ciddi problemlerle karşı karşıya kalma riskiniz, söz konusu hacker sizi kafaya takmışsa zaten yeterli

düzeydedir. Korkmanıza gerek yok. Size birinin zarar verebilmesi için msn kullanmak gerekli değildir
17. MSN paralı olmuyor. Logo mogo maviyken yeşile veya mora dönmüyor. Bir yere tıklamanız da gerekmiyor!
18. Erkek milletini yeren, kız milletini öven mailler erkek icadıdır. Maksat kız msn'i topalamaktır arkadaşlar!
19. israilli bilim adamlarının sivri sinek dna'sıyla oynayıp süper kan emici,on kat daha dayanıklı hale getirdiği ve komşu ülkelerin türkiyede dahil dna

haritasını çıkartmakta kullanacağı casus sivrisinek olayı... Tabi mesajın sonlarındaki damarlamızdaki asil kanı kirletmeye yönelik böyle bi girişimi

kemalist gençliğin asla kabul etmeyeceği vurgusu karşılıklı akıl sağlığı dilekleriyle vedalaşmamıza yol açmıştır.
20. 1987'den beri dolaşan mail diye bir şey yoktur. O dönemde mail yoktu!
21. Klavyemizdeki "w, h, k, ğ" tuşları paralı olmayacak. Bunun için sitelere girip millete hit kazandırmayın!
22. Petrol rezervlerimizin üzerine amerika civa döküp kuyuları kapatmış. Arkadaşlar cıva sıvı bir madendir. Tamam ağır ama sıvı!
23. Rus hackerler Türk hackerlara savaş falan açmadı. Açsa da ucu bize dokunmaz!
24. Sizi kimse telefonunuzu kontrol etmek için arayıp sizin kimlik bilgilerinize erişmek için kullanamaz. Faturasını falan da sizin hesabınıza böyle bir

yöntemle geçiremez!
25. Tao öğretileri Allah'ın güzelliğini savunan şeyler değildir!

süpersin cidden üşenmemişsin tebrik ederim.

nefretlik bi durum yahu bu zincir mailler

benim değil yazı. ama bıktığım bir zamanda bu yazıları bi şekilde yazdım-buldumm. bu tür mesaj gönderenler belli zaten. onlara gönderdim. ben de rahatladım.

'Bedava işitme cihazı dağıtıyoruz' e-mail'i sekreteri çileden çıkardı

Farklı bilgilere kolay ulaşımın vazgeçilmezi haline gelen internette bir bilgi çok kısa süre içerisinde milyonlara ulaşabiliyor. Fakat özellikle e-mail aracılığıyla duyurulan bazı bilgiler yanlış çıkınca birçok kişi mağdur oluyor.

'Maddi durumu kötü olan çocuklara Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden ücretsiz işitme cihazı verilecek' e-mail'i de gerçek dışı çıkınca hem vatandaşlar hem fakülte yönetimi zor durumda kaldı. E-mail'lerde, sağlık güvencesi olmayan 12 yaş altı çocuklara ücretsiz tedavi imkanı ve işitme cihazı verileceği bilgisi yayılmaya başladı. Üç gün içerisinde birçok insana ulaşan bu yanlış bilginin altında fakültenin tıbbi sekreterine ait iki cep telefonunun numarası da yer alınca vatandaşlar telefonlara sarıldı. Ücretsiz işitme cihazından faydalanmak isteyenlerin telefonları karşısında bunalan sorumlu ise vatandaşları bilgilendirmekten yorulduğunu söylüyor. E-mail'e 'Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin' bilgisi de eklenince iyilik yapmak isteyen birçok insan e-postayı tanıdıklarına gönderdi. Sekreter ise çareyi Microsoft'a başvurarak bütün hotmail kullanıcılarına bilgilerin doğru olmadığını içeren bir e-mail yollamakta buldu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Sekreteri Sema Onay, bu e-mail'in kim tarafından ve ne amaçla hazırlandığını bilmediğini söylüyor. Üç gündür telefonlarının susmadığını anlatan Onay, e-mail'in birçok insanı mağdur etmesinden oldukça rahatsızlık duyduğunu ifade ediyor.

Aranmaktan da rahatsız olduğunu dile getiren tıbbi sekreter, "İnsanlar bu bilginin geçerli olmadığını öğrenince ağlıyor. Ben bu duruma daha çok üzülüyorum. Arayan insanlardan bana mail atmalarını istedim. Bu e-mail kimlere gitmişse teker teker bilgilendirici bir mail attım. O kadar çaresiz kaldım ki. Çok zor durumdayım." diyor. Daha önce bu tarz bir uygulama gerçekleştirdiklerini ifade eden Sema Onay, yaklaşık 100 çocuğa yardım ettiklerini söylüyor. O faaliyet sırasında da bu tarz bir e-mail atılmadığını belirten tıbbi sekreter, "Arayan insanlara maddi durumlarını soruyorum. Yeşil kartları olup olmadığını öğreniyorum. En azından bir yol göstermeye çalışıyorum. Benim annem de rahatsız. Bu nedenle çok küçük yaşlardan itibaren hastanelerde dolaştım. Onun için gelen insanların derdiyle geldiğini biliyorum. Bu düşüncede olmasam uğraşmazdım. Telefonumu da kapattırdım." diye konuşuyor.

Serbest Özden, İstanbul ZAMAN

13 Ağustos 2006, Pazar
Dikkatinizi çekerim haber 2006 da yayınlanmış bunu bana yollayanda senelerdir nette tanıdığım biri haberi olmaması imkansız sanırım eli boş

sinir olurum bu maillere hiç de göndermem saçma sapan şeyler
faydalı bişi olsa kimse yollamaz nerde boş şeyler onlarla uğraşırlar :D

Tuvaletçi
Bir adam, Microsoft şirketinde iş için konuşmaya gidiyor; Microsoft şirketinde “tuvaletçi” olarak işe alıncaktır.
HR menajeri ile görüşüyor, tıkanmış bir lavaboyu temizleyip testten geçiyor.
HR menajeri, testten geçtiğini ve kendisine hangi gün saat kaçta işbaşı yapabileceğini, email yolu ile bildireceğini söylüyor.
Adam, bilgisayarı olmadığını ve dolayısıyla email kullanmadığını açıklıyor.
HR menajeri: “Üzgünüm ama, emailiniz yoksa, siz sanal olarak varsayılmazsınız; dolayısıyla sizi işe alamayız!” diyor. 
Adam, çaresiz dışarıya çıkıyor, ne yapsam ne etsem derken,cebindeki 10 dolar ile süpermarketten 10 kilo kiraz alıyor.
Kapı kapı gezerek kirazları satıyor ve 2 saat içinde sermayesini ikiye katlıyor.
“Bu şekilde ekmek paramı çıkarabilirim” deyip her gün sabah erkenden çıkıyor, kapı kapı kiraz satıyor.Veee… her gün sermayesi büyüyor.
Derken, küçük bir kamyonet alıyor, satışa devam ediyor.Az bir zaman sonra büyük bir kamyon ve bir kaç tane daha küçük kamyonet alıyor.
5 sene geçiyor...
Bu adam, şu anda Amerika’nın en büyükleri arasında yer alan bir nakliyat şirketinin sahibi…
Ailesinin geleceğini düşünerek bir sigorta yaptırmak istiyor.Ne var ki, sigorta sirketi kendisinden email adresi istiyor.
Email kullanmadığını söylediğinde, sigortacı: “ılginç, emailiniz olmadan büyük bir holding kurmuşsunuz, bir de emailiniz olsaydı acaba neler yapabilirdiniz?”diyor.
Adamın yanıtı: “emailim olsaydı, şu anda Microsoft’ta tuvalet temizliyordum...”
Ne öğrendik:
1. ınternet, her zaman çözüm değildir…
2. emailiniz olmayıp azimle çalışabiliyorsanız, milyoner olabilirsiniz…
3. Bu haberi email yolu ile okuyorsunuz... Demek ki milyoner değil, tuvalet temizleyicisine daha yakınsınız...
Gününüzün güzel geçmesi dileği ile...
Bu maile cevap yazmayın...Ben yokum......
Kiraz Satmaya Çıktım !

Karıncaya sormuşlar; '' nereye gidiyorsun?'', '' dostuma'', demiş. ''Bu bacaklarla zor'' demişler. Karınca; '' olsun, varamasam da yolunda ölürüm'' demiş.. Yolunda ölünecek dostlara...

Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru:

1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebi, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
7. Çok özel ve teksin düşüncesinde ki arkadaşlarını unutma
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak. SANMA Kİ DERT SADECE SENDE VAR..
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut.

Eğer sevgi dolu bir arkadaşsan bunu herkese gönder, sana gönderen de dahil.

Eğer geri alırsan demek ki gerçekten seviliyorsun. .

Ve hep hatırla....

İyi arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremeyebilirsin ama orada olduklarını bilirsin.

'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı,

öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.'

HER ZAMAN YANIMDA OLMASINI İSTEDİĞİM İNSANLARA...

En sevilen, en renkli ve en zengin icerikli turk mail grubu fıkra, karikatur, siir, muzik, video, hobi, sinema, hikaye, resim ve fotograf, oyun, ozlu ve guzel sozler, guncel haberler, genel bilgiler, yemek tarifleri, web siteleri, basımızdan gecen ilginc olaylar, eglence, arkadaslık, sevgi, dostluk, ask, paylasmaya deger olan hersey .. Gunun tresinden biraz uzaklasmak ve belki de yepyeni dostluklar edinmek icin Bize KATILIN.....
Renkli Grubuna katılmak için
renkli-subscribe@ yahoogroups. com
adresine boş bir email gönderin ve ardından gelen E-Maili hiç değişiklik yapılmadan geri cevaplayın..

Saçmalık bu tarz mailler =) :kahve:

merhabalar arkadaşlar.ben şuan onbeş yaşındayım. henüz küçükken bu maillerle tanıştım.açıkçası beni çok korkutuyorlardı. göndermek zorunda kalıyordum hele resimli olanlar.geceleri uyuyamıyordum buyüzden hala düşündükçede uykum kaçar öyle korkunç şeyler gönderiyorlardıki.neymiş göndermezsem ordan çıkacakmış burdan çıkcakmış gece. bunlar senelerce psikolojimi çok bozdu 2 sene falan oldu galiba maillerimi sadece biyere üye olduğumda açıyorum.çok kötü bir durum siz siz olun kardeşinizi çocuğunuzu kendinizi uzak tutun bu maillerden

o tür mailleri hiç okumadan hemen silerim, çok saçma geliyor, hele bir de yapmazsan şu olur bu olur diye başlıklı olanları direk şutluyorum

Back