Emine Guru Kayıtlı Üye 7 Eylül 2007 1.598 13 318 48 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine #21 alzala .!.: emegine saglik guzel Genişletmek için tıkla... tesekkürler canima.s.
Akitra kelebekk εїз Kayıtlı Üye 13 Eylül 2009 5.522 7 158 Bursa 2 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine #22 fisfisfis
sedabayrak Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 342 5 96 İstanbul 18 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine #23 Bakıldığı andan itibaren birden fazla nesneyi çağrıştıran fotoğraflar bunlar. Be sebeple zihin açıcı adı altında verilmiş.. Gayet güzel fotoğraflar çoğu dijital sanat tabii ki. Orjinal değil fotoğraf değil..Teşekkürler paylaşım için.
Bakıldığı andan itibaren birden fazla nesneyi çağrıştıran fotoğraflar bunlar. Be sebeple zihin açıcı adı altında verilmiş.. Gayet güzel fotoğraflar çoğu dijital sanat tabii ki. Orjinal değil fotoğraf değil..Teşekkürler paylaşım için.
AlessandraAmbrosio Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 171 0 46 Trabzon 15 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine #24 hmm güzelmişte ben de anlamadım valla neresi zihin açıyomuş
Sirtaki Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2012 81 0 0 İstanbul 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine #25 Enterasan bir o kadar da düşündürücü.
B BenArabesk Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 4.605 55 0 Diğer 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine #26 bence gayet guzel,mantıklı.. dusunerek zıhnımızı acıyoruz bence.. en bastaki foto Y harfina bagladıkları bana stateskopa andırdı ona benziyor yani su damlacıkları göz yanılmasıyla boncuk gibi iğneden gecmıs gibi andırıyor şapkanın aynı zamanda iğnelik olması.. birde demek kırazların agırlıkları birmiş hee.. dusundurdugu için zihin acıyor sanırsam..
bence gayet guzel,mantıklı.. dusunerek zıhnımızı acıyoruz bence.. en bastaki foto Y harfina bagladıkları bana stateskopa andırdı ona benziyor yani su damlacıkları göz yanılmasıyla boncuk gibi iğneden gecmıs gibi andırıyor şapkanın aynı zamanda iğnelik olması.. birde demek kırazların agırlıkları birmiş hee.. dusundurdugu için zihin acıyor sanırsam..