Benim kayınvalidemin adı ve çok rahat bir hayat yaşamış ve yaşıyor:)İnşallah olmaz, kızımın adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kayınvalidemin adı ve çok rahat bir hayat yaşamış ve yaşıyor:)İnşallah olmaz, kızımın adı
Yat yattt büyüüütt iyi gecelerİyi sen böyle devam et ben uyuyayım
İnşallah Bahtı açık hayırlı olsun amin.İnşallah olmaz, kızımın adı
Abla bende cok zayıftım bi dönem aldım sonra kaldı işte şimdi aklıma koydum uyguluyorum zayıf günlerimi özledim valla:)Ben şuan 5 versem bomba olacak:)Ben hiç o raddeye getirmem canım :)Yani bu yıllardır böyledir:)Bu yaz sonu yine bana diyet görünüyor.Çevremdekiler boşver okul açılınca yine verirsin diyor ama ucunu tutmak lazım:)
Bi özele msj çakamadınmı alıntılıyon düzelttim alıntıda kaldı nolcek şimdiiiHıııı ben yazdımdı o 2 harfli şeyi
Ay bunu gecende benn kuzenime demiştimYat yattt büyüüütt iyi geceler
Etme bulma dünyasııııAy bunu gecende benn kuzenime demiştim
Nolcek hiçbirşey, kasıtlı yazılmadı yaBi özele msj çakamadınmı alıntılıyon düzelttim alıntıda kaldı nolcek şimdiii
Tabi canım daha çok gençsin mutlaka vermen lazım seneye inşaallah daha zayıf olacaksın:)Abla bende cok zayıftım bi dönem aldım sonra kaldı işte şimdi aklıma koydum uyguluyorum zayıf günlerimi özledim valla:)
Bu benle alakalı demek isimle değil :)Benim kayınvalidemin adı ve çok rahat bir hayat yaşamış ve yaşıyor:)
Ay evet neyse kaçıyorum ben basım iyice agrımadanEtme bulma dünyasıııı
İnsallah ablacımmm motiven için cokkk Sagol iyiki varsınTabi canım daha çok gençsin mutlaka vermen lazım seneye inşaallah daha zayıf olacaksın:)
Canım ismin alakası olabilir ama bence bu bizim kaderimiz diyelim:)İnan şuan o kadar dardayım ve hep böyle sınanıyorum:)Yani arada kalmak,önünü görememek zor şeyler:)Ailemin bana ihtiyacının olması ve benim onların yanında olamamam veya benim ihtiyacım olduğunda hep yalnız olmamTabi senin durum farklı anne hasreti acısı zor canımBu benle alakalı demek isimle değil :)
Kotu baht demek ne haddime ama zor.imtihanlarla.sinandim.
Allah in bir bildiği vardır mutlaka.
Eylül sonrası benimde vermem lazım birbirimizi motive ederiz artık:)İnsallah ablacımmm motiven için cokkk Sagol iyiki varsın
Tamam ablacım neden olmasın zevkeEylül sonrası benimde vermem lazım birbirimizi motive ederiz artık:)
Hadi sana iyi uykular:)Ayrıca erken uyuman kilo vermene yardımcı olur:)Yoksa leptin çalışmaz:)Tamam ablacım neden olmasın zevke
Zeynep, babasının süsü babasının değerlisi demek anlamı. Gerçekten de babası çok seviyor. Hoşuma gitmişti anlamı koyarken.Canım ismin alakası olabilir ama bence bu bizim kaderimiz diyelim:)İnan şuan o kadar dardayım ve hep böyle sınanıyorum:)Yani arada kalmak,önünü görememek zor şeyler:)Ailemin bana ihtiyacının olması ve benim onların yanında olamamam veya benim ihtiyacım olduğunda hep yalnız olmamTabi senin durum farklı anne hasreti acısı zor canım
Anlamı cidden çok güzelmiş:)Zeynep, babasının süsü babasının değerlisi demek anlamı. Gerçekten de babası çok seviyor. Hoşuma gitmişti anlamı koyarken.
Sende haklısın canım çok iyi anliyorum.Allah feraha çıkartsın.Canım ismin alakası olabilir ama bence bu bizim kaderimiz diyelim:)İnan şuan o kadar dardayım ve hep böyle sınanıyorum:)Yani arada kalmak,önünü görememek zor şeyler:)Ailemin bana ihtiyacının olması ve benim onların yanında olamamam veya benim ihtiyacım olduğunda hep yalnız olmamTabi senin durum farklı anne hasreti acısı zor canım
Şu emojiii çok sinsiiii heral de yani kasıtlı yazılmadıNolcek hiçbirşey, kasıtlı yazılmadı ya
İyi geceler zebrammmmAy evet neyse kaçıyorum ben basım iyice agrımadan