- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.102
Bandana yazdım badana ya döndermişSanki başka birşey deniliyordu ona, badana mıydı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bandana yazdım badana ya döndermişSanki başka birşey deniliyordu ona, badana mıydı acaba
Kimse anlamadı
Sesli güldüm yaBandana yazdım badana ya döndermiş
Kimse anlamadı
Ben 5 te yedimHayat işte ben en son 4 saat önce bir şey yedim
Bir daha süleee gordoşonoo diyeeeHepsini kendime yaptım ohhh Mazur görmedin gitti şu gordoşono
Oyyy kıyamamBen 5 te yedim
Ama ben kendi adımmış gibi benimsedimAma o nick kendisi ile alakalı olmayabilir:)
GordoşonooooooBir daha süleee gordoşonoo diyeee
Adımızı mı değiştirsek ben Nevreste mi yapsam:)Ama ben kendi adımmış gibi benimsedim
Ah canıııım ablaaam gel can boğazdan gelir gel yiyelim beraberHayat işte ben en son 4 saat önce bir şey yedim
Boşver benimseme deyneplerin kaderi zor.olur hepAma ben kendi adımmış gibi benimsedim
Yok can boğazdan gelmiyor.Simit olarak geri geliyorAh canıııım ablaaam gel can boğazdan gelir gel yiyelim beraber
Abla yemeye alışmışım içim gidiyo basım agrıyo hatta bundan sebep olabilir miOyyy kıyamam
Olsun sen birkaç ay içinde bomba gibi olacaksın
Oyyyyy mazur gördüm gitti kıız zatii hep deynonundu suççGordoşonoooooo
Açlık olabilir oAbla yemeye alışmışım içim gidiyo basım agrıyo hatta bundan sebep olabilir mi
Neyse bari uyuyayım da sabah olsunAçlık olabilir o
Canım daha önce defalarca diyet yaptım:)Ben 2 yıl yavaş yavaş yukarı çıkıyorum 1 yıl diyet yapıyorum o kadar yani:)Abla yemeye alışmışım içim gidiyo basım agrıyo hatta bundan sebep olabilir mi
Martılara atarıkk abla yiyi bişi olmazYok can boğazdan gelmiyor.Simit olarak geri geliyor
Baş harfi var yaSeninle alakalı ama onun adı ile alakalı değil:)