Birde diyet bölümünden kepim vardıTühh gitmiş üç tane güzelim madalyahemide 3 tane
Aynen öyle araba sart ama henüz arabam yok ilerde nasip olursa düşünüyorum
Cocuk olunca tabiki sizin için daha zor oluyordur yolculuk yapmak insallah isteyen herkese nasip olurbizim de yok. bugün esime araba almazsan artık ankaraya gitmicem dedimcidden de gitmem. el kadar çocukla uçak da zor otobüs de.
inşallah nasip olur size de bize de :)
Merhaba canım iyidir sağol sen nasılsınKızlaaaar sizi çok özledimburaları❤ internetim yenilenecek ptesi günü köye geldik hemen yazayım dedim ne var ne Yok nasılsınız
Abla bidaha değişiklik yapılmasın prolugumuz elimizden gider falan mazallahBirde diyet bölümünden kepim vardı
Yok canım ona bir şey olmaz:)Olsa da eşit oluruz:)Abla bidaha değişiklik yapılmasın prolugumuz elimizden gider falan mazallah
Evet oda var ablaYok canım ona bir şey olmaz:)Olsa da eşit oluruz:)
İyi diyelim iyi olsun şükür.. yoğunum bu aralar ya..Nasılsın canım:)
Pek aktif olamadim zaten burdada ban ustune ban yedim, istesemde tarif filan yapamazdimAşkolsun neden öyle düşünüyorsun
Allah iyilik versin ablaMerhaba canım iyidir sağol sen nasılsın
Hayırdır düğün hazırlıkları mı:)İyi diyelim iyi olsun şükür.. yoğunum bu aralar ya..
O sorun değil canım arada gel iki muhabbet ederim:)Pek aktif olamadim zaten burdada ban ustune ban yedim, istesemde tarif filan yapamazdim
Allah kolaylık versin canımAllah iyilik versin abla❤ Bizde iyiyiz çok şükür köye geldik yine yemek yiyeceğiz anca işler güçler tam hız devam ediyor ☺
Cocuk olunca tabiki sizin için daha zor oluyordur yolculuk yapmak insallah isteyen herkese nasip olur
Tercih yaptı mı kızlar ablaAllah kolaylık versin canım
Maşallah güle güle kullanın inşallah sen bitiriyorsun ben daha başlamadım bir iseBoya bitiyoryarın kapılar boyandı mı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?