Gercekten cokk hamaratlar canım ama sende iyisin ben simiti hiç denemedim öylemenemen yapmayı sevmiyorum zaten ya. daha doğrusu yapamıyorum :)
valla burdaki kadinlar cok hamarat. yöreler çeşit çeşit. ben bi ankarali olarak simitin içine kasar koymayi ya da çikolata sürmeyi denerken baska bir kadın kete yapar, gozleme yapar
yok nevreste ya ben bu işe giremem yıllar lazım bana :)
Oooo sen o zaman bayağı maharetlisin:)Bizim acelemiz yok oğlunun büyümesini beklerizahh ahh bu yaramaz veletten önce hepsini cesit çeşit yapiyodum. hamur da acarim baklava da yaparim. ama çocukla yapamıyorum yaen fazla simit kasar çikolata işte bide krep
su an mesela alistirma kulodunu almis askidan kafasına geçirmiş tam bir asci sapkasi gibi geziyo evin içinde
Bunu görünce bir iyi oldum sanki güzelciğim
Tamam geliyorumtabiki buyrun beklerim :)
demlik demlik caylar, kahveler, muhabbet oooooo :)
İyiyim canım benim seni merak ediyorumBunu görünce bir iyi oldum sanki güzelciğimSen nasılsın?
Teşekkür ederim kankacimKankacım hosgeldin ❤
Ne güzel tatili yapıp gelmişssin güzel gecmesine sevindim♥
Evet canimİyiyim canım benim seni merak ediyorumHala hastanede misin?
abla madalya nasıl veriliyordu kiYok canım verilmeyecek gibi görünüyor:)
yok abla İnan aklımdan bile çıkmıştı bunara kendimi diyete spora verdim
Canımmm ben spora başladım bugun 1.15 dk leslie yaptım cok yoruldumNasılsın abla
Rabbim şifa versin canım iyi ol elbet çıkacaksınEvet canimSüre belli değil,iltihap var vucudumda,kurusun diye ugrasiyorlar.O ne zaman biterse çıkacağım.insallah daha aylar sürmez
Tamam geliyorum
Teşekkür ederim canımO zaman hoşgeldin canım
Canım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)abla madalya nasıl veriliyordu ki
yok abla İnan aklımdan bile çıkmıştı bunara kendimi diyete spora verdim
Canımmm ben spora başladım bugun 1.15 dk leslie yaptım cok yoruldum
İnşallah en kısa sürede iyileşir çıkarsın kuzumEvet canimSüre belli değil,iltihap var vucudumda,kurusun diye ugrasiyorlar.O ne zaman biterse çıkacağım.insallah daha aylar sürmez
Hımmm anladım bi nedeni var mı acabaCanım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)
Çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ediyorum:)
Amin canım, Allah herkese şifa versinRabbim şifa versin canım iyi ol elbet çıkacaksın
Gercekten cokk hamaratlar canım ama sende iyisin ben simiti hiç denemedim öyle
Amin kuzum.İnşallah en kısa sürede iyileşir çıkarsın kuzum
Sistem kabul etmiyor canım etse yeniden verilir:)Kasıtlı değil:)Hımmm anladım bi nedeni var mı acabacok yoruldum abla ama devam edicem 60 a kadar insallah tabi hamile kalmazsam
Oooo sen o zaman bayağı maharetlisin:)Bizim acelemiz yok oğlunun büyümesini bekleriz
Maşaallah en tatlı zamanları
Baklava açıyorsan sen her şeyi yaparsın şimdi mütevazi olma:)Allah razı olsun :) inşallah ya biraz gelistireyim de kendimien azından onurumla kaybederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?