En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Gercekten cokk hamaratlar canım ama sende iyisin ben simiti hiç denemedim öyle

Oooo sen o zaman bayağı maharetlisin:)Bizim acelemiz yok oğlunun büyümesini bekleriz
Maşaallah en tatlı zamanları

Evet canim Süre belli değil,iltihap var vucudumda,kurusun diye ugrasiyorlar.O ne zaman biterse çıkacağım.insallah daha aylar sürmez
Rabbim şifa versin canım iyi ol elbet çıkacaksın

abla madalya nasıl veriliyordu ki
yok abla İnan aklımdan bile çıkmıştı bunara kendimi diyete spora verdim

Canımmm ben spora başladım bugun 1.15 dk leslie yaptım cok yoruldum
Canım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)
Çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ediyorum:)

Canım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)
Çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ediyorum:)
Hımmm anladım bi nedeni var mı acaba cok yoruldum abla ama devam edicem 60 a kadar insallah tabi hamile kalmazsam

Hımmm anladım bi nedeni var mı acaba cok yoruldum abla ama devam edicem 60 a kadar insallah tabi hamile kalmazsam
Sistem kabul etmiyor canım etse yeniden verilir:)Kasıtlı değil:)
Kilo verirsen hamile kalman kolaylaşır canım ayrıca fazla kilo almamış olursun ne verirsen iyi:)

Oooo sen o zaman bayağı maharetlisin:)Bizim acelemiz yok oğlunun büyümesini bekleriz
Maşaallah en tatlı zamanları

Allah razı olsun :) inşallah ya biraz gelistireyim de kendimi en azından onurumla kaybederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…