- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Yasmin çok yoğun geçen whatsapp tan görüştük:)
@_CaNanSu_ zaten bizi unuttu
Makyajkolik13 geliyor görüyorum ama bize uğramıyor
Allah kolaylık versin canım.Selam buradayım
Pazar günleri boşum sadece kuzum anca dünleniyorum telefonu elime almaya fırsatım olmuyor
Benimkinin görselide beğenmedim daha güzeli vardıPEÇETELERİNİ ALAN GELSİN.YAPMASAM OLMAZDI
Eki Görüntüle 2289525
Eki Görüntüle 2289529
Eki Görüntüle 2289530
Eki Görüntüle 2289532
Eki Görüntüle 2289533
Eki Görüntüle 2289534
Eki Görüntüle 2289535
Eki Görüntüle 2289536
Eki Görüntüle 2289537
Eki Görüntüle 2289538
Eki Görüntüle 2289539
Eki Görüntüle 2289540
Eki Görüntüle 2289541
Eki Görüntüle 2289542
Eki Görüntüle 2289544
Eki Görüntüle 2289545
Saolasın canımmAllah kolaylık versin canım.
Nasıl 20 gün,o kadar uzun ban süresi mi var?Selam canim:)) ben yokken dogurdum demevalla ben 20 gundur cezaliyimda
Nevoş bana göz doktoruna git dedi,O da beğenmemişBenimkinin görselide beğenmedim daha güzeli vardı
Haha yok 10 gun ben banladim sonra gelip siyasetten devam ayni gun bi ban daha 10 gunNasıl 20 gün,o kadar uzun ban süresi mi var?
Haha yok 10 gun ben banladim sonra gelip siyasetten devam ayni gun bi ban daha 10 gun
Ya alistim ben artik aciyakorkusuz korkak filmi geldi aklıma
bı acılı adana, bi acılı, bi acılı daha sonra bı acılı daha der gibi olmuş
Ya alistim ben artik aciyanirmal bi insanin banlanmasi kadar dokunmuyor
Hahaha sagolasinçok iyi yaaAllah hayırlı banlar versin
Hahaha sagolasin
Ben ban alacagimi bile bile yaziyorum ama cogu zaman:)) geyik yapiyorum diyelim biliyorum yani gidici oldugumu:)) ya da siyasete bulasmayacaksin illa biri giciklik yapiyor. Ben banliyken cevap yazincada cevap vermeyelim mi:)) tekrardan ban:))bazen ban yemek için ortam çok musait oluyo tontriko. ama ben kıyı kıyı kaçıyorum, kaçak dövüşüyorum. sen cenge gider gibi arkada mehter fonuyla gidiyosan bana. ban almanin da gururu oluyodur
Ben ban alacagimi bile bile yaziyorum ama cogu zaman:)) geyik yapiyorum diyelim biliyorum yani gidici oldugumu:)) ya da siyasete bulasmayacaksin illa biri giciklik yapiyor. Ben banliyken cevap yazincada cevap vermeyelim mi:)) tekrardan ban:))
Valla sifirlansin cok istemistim bi ara o zaman ban gunu 1 e ya da 2 ye dusuyor.. olmAdi olamadi : ( cok iradesizimtabiki cevap vermelisin tontriko :)
hayat zaten yeterince ciddi ve yorucu arada geyiğin dibine vurmak farz bacim
yakında belki bi topik acarsin ban severler derneği diye. canı ban ceken gelir efendi gibi yer banini cekilir kenara
Valla sifirlansin cok istemistim bi ara o zaman ban gunu 1 e ya da 2 ye dusuyor.. olmAdi olamadi : ( cok iradesizim
Aferin bildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?