En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yasmin çok yoğun geçen whatsapp tan görüştük:)
@_CaNanSu_ zaten bizi unuttu
Makyajkolik13 geliyor görüyorum ama bize uğramıyor
Canım ablacım pek girmiyorum dediğim gibi fırsatım olmuyor yorgunluktan yemek yiyip yatıyorum ☺
Sıcaklar da etkiliyor tabi, aklımdasınız hep❤

bazen ban yemek için ortam çok musait oluyo tontriko. ama ben kıyı kıyı kaçıyorum, kaçak dövüşüyorum. sen cenge gider gibi arkada mehter fonuyla gidiyosan bana. ban almanin da gururu oluyodur
Ben ban alacagimi bile bile yaziyorum ama cogu zaman:)) geyik yapiyorum diyelim biliyorum yani gidici oldugumu:)) ya da siyasete bulasmayacaksin illa biri giciklik yapiyor. Ben banliyken cevap yazincada cevap vermeyelim mi:)) tekrardan ban:))

Ben ban alacagimi bile bile yaziyorum ama cogu zaman:)) geyik yapiyorum diyelim biliyorum yani gidici oldugumu:)) ya da siyasete bulasmayacaksin illa biri giciklik yapiyor. Ben banliyken cevap yazincada cevap vermeyelim mi:)) tekrardan ban:))

tabiki cevap vermelisin tontriko :)

hayat zaten yeterince ciddi ve yorucu arada geyiğin dibine vurmak farz bacim

yakında belki bi topik acarsin ban severler derneği diye. canı ban ceken gelir efendi gibi yer banini cekilir kenara

tabiki cevap vermelisin tontriko :)

hayat zaten yeterince ciddi ve yorucu arada geyiğin dibine vurmak farz bacim

yakında belki bi topik acarsin ban severler derneği diye. canı ban ceken gelir efendi gibi yer banini cekilir kenara
Valla sifirlansin cok istemistim bi ara o zaman ban gunu 1 e ya da 2 ye dusuyor.. olmAdi olamadi : ( cok iradesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…