En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yaptım da dışarıda yediğimiz gibi olmadı tadı, daha çok kısırı andırdı. Ben de daha yapmadım o yüzden
Bu sıra farklı yapıyorum tarif vereyim.Oğlum bile yoğurdu:)

Ayyy kimse ben gibi yüzsüz değil desene ben hediye gönderilmeden herkese yazdım kazanan benim hediyem gelecek diye
Estağfurullah ben alınması taraftarıyım
Katıldık kazandık hakkımızdır

Olmaz şimdi yoğuracağım
Olur tabii
Ben de telden yazıyorum, zor be
Ya ben ne edeyim heegun telefonda

Bende PC de yazamam sanirim 10 parmak kullanamıyorum telefonda iki parmakla efsaneler oliyor

Ayyy kimse ben gibi yüzsüz değil desene ben hediye gönderilmeden herkese yazdım kazanan benim hediyem gelecek diye
Niye yüzsüzlük olsun ki, gururlanma hakkın, ne zorlukla 1.oluyoruz.Hediye için katılmasakta bir havası oluyor

Ya ben ne edeyim heegun telefonda

Bende PC de yazamam sanirim 10 parmak kullanamıyorum telefonda iki parmakla efsaneler oliyor
Pc de 10 parmak yazıyorum.Burada muhabbet akıyorsa eşim yavaş diyor

Pc de 10 parmak yazıyorum.Burada muhabbet akıyorsa eşim yavaş diyor
Klavye dersi aldin mi yoksa yazdikca mi gelisti ben lisede alsaydım çok iyi olacaktı da almadım pek PC den anlamıyorum

Bilgisayar kurşunu ikinci dersinde birakmistim açmayı kapatmayi bile öğrenemedim diye

Klavye dersi aldin mi yoksa yazdikca mi gelisti ben lisede alsaydım çok iyi olacaktı da almadım pek PC den anlamıyorum

Bilgisayar kurşunu ikinci dersinde birakmistim açmayı kapatmayi bile öğrenemedim diye
Canım kk sayesinde bayağı klavyem gelişti:)Hatta burası sayesinde teknoloji kurdu oldum:)

Canım kk sayesinde bayağı klavyem gelişti:)Hatta burası sayesinde teknoloji kurdu oldum:)
Anladım abla benim de telefonda yazma olayı 6. Sınıfta telefon alındığı için gelişti

Anladım abla benim de telefonda yazma olayı 6. Sınıfta telefon alındığı için gelişti
Ben pcde hızlı olduğum için telden yazmak bana cazip gelmiyor.)Dokundukça başka yerlere gidiyor:)Birde burası dışında bir sürü sayfa açıyorum onlarada bakıyorum ancak yetişiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…