Bu sıra farklı yapıyorum tarif vereyim.Oğlum bile yoğurdu:)Yaptım da dışarıda yediğimiz gibi olmadı tadı, daha çok kısırı andırdı. Ben de daha yapmadım o yüzden
Haydi ver verBu sıra farklı yapıyorum tarif vereyim.Oğlum bile yoğurdu:)
Telefondayım sonra yazsam olur muHaydi ver ver
Madem ısrar ediyorsun
Ayyy kimse ben gibi yüzsüz değil deseneYok istemedi
Olmaz şimdi yoğuracağımTelefondayım sonra yazsam olur mu
Estağfurullah ben alınması taraftarıyımAyyy kimse ben gibi yüzsüz değil deseneben hediye gönderilmeden herkese yazdım kazanan benim hediyem gelecek diye
Aynen ya bir türlü alışamıyorumOlmaz şimdi yoğuracağım
Olur tabii
Ben de telden yazıyorum, zor be
Ya ben ne edeyim heegun telefondaOlmaz şimdi yoğuracağım
Olur tabii
Ben de telden yazıyorum, zor be
Utandım valla öyle olunca bilmiyordum tontriko nin istemediğini
Estağfurullah ben alınması taraftarıyım
Katıldık kazandık hakkımızdır
Niye yüzsüzlük olsun ki, gururlanma hakkın, ne zorlukla 1.oluyoruz.Hediye için katılmasakta bir havası oluyorAyyy kimse ben gibi yüzsüz değil deseneben hediye gönderilmeden herkese yazdım kazanan benim hediyem gelecek diye
Pc de 10 parmak yazıyorum.Burada muhabbet akıyorsa eşim yavaş diyorYa ben ne edeyim heegun telefonda
Bende PC de yazamam sanirim 10 parmak kullanamıyorum telefonda iki parmakla efsaneler oliyor
Kesinlikle öyle düşünmeUtandım valla öyle olunca bilmiyordum tontriko nin istemediğini
Utanma, başka istemeyen olmadı galibaUtandım valla öyle olunca bilmiyordum tontriko nin istemediğini
Klavye dersi aldin mi yoksa yazdikca mi gelisti ben lisede alsaydım çok iyi olacaktı da almadım pek PC den anlamıyorumPc de 10 parmak yazıyorum.Burada muhabbet akıyorsa eşim yavaş diyor
Canım kk sayesinde bayağı klavyem gelişti:)Hatta burası sayesinde teknoloji kurdu oldum:)Klavye dersi aldin mi yoksa yazdikca mi gelisti ben lisede alsaydım çok iyi olacaktı da almadım pek PC den anlamıyorum
Bilgisayar kurşunu ikinci dersinde birakmistim açmayı kapatmayi bile öğrenemedim diye
Valla cani gönülden veriliyorsa zorla almiyorsam hic bir şeye hayır dememUtanma, başka istemeyen olmadı galiba
Anladım abla benim de telefonda yazma olayı 6. Sınıfta telefon alındığı için geliştiCanım kk sayesinde bayağı klavyem gelişti:)Hatta burası sayesinde teknoloji kurdu oldum:)
Kendi cebini yakmak istemediGerçi Kazen de hediye almadı
Ben pcde hızlı olduğum için telden yazmak bana cazip gelmiyor.)Dokundukça başka yerlere gidiyor:)Birde burası dışında bir sürü sayfa açıyorum onlarada bakıyorum ancak yetişiyorum:)Anladım abla benim de telefonda yazma olayı 6. Sınıfta telefon alındığı için gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?