GIdeyom biraz daha çalışayım olmamışim ben daha ☺6.5!+5!
5!(6+1)
5!.7
5.4.3.2.1.7
Yazarsak 25 e bolunmez
Gec gordum etiketi :))Tam farkettim yazdın ☺
Benceee aZ daha calis takilirsan yine sorarsınGIdeyom biraz daha çalışayım olmamışim ben daha ☺
Yalniz 25x ile 10 çarpılmaz burada toplama durumundalar, sonucun 0 olmasi konusunda emin misiniz?25x.5y+25x.10+10.5y+15.10
Seklinde yazarsak kalan 0
Hepsi 25 e bölünüyor
Iyi etmissiniz oh yemek falan derken uzandim annemlerde uzaniyor kk ya bakim dedim.İyi cnm bizde kvlerin yazligindayiz denize gittik geldik yemekti oydu buydu derken akşam ettik
Hepsi25 e bolununce 0+0+0+0 dan sonuc sifirYalniz 25x ile 10 çarpılmaz burada toplama durumundalar, sonucun 0 olmasi konusunda emin misiniz?
Soru orjinali bu değil miHepsi25 e bolununce 0+0+0+0 dan sonuc sifir
25x.10 toplam seklinde degil carpim halinde
Parantezi acip yazdim telle yazmasi az sıkıntı:))))
25 25 e bolersen sifir kalir bolum 1 olurSoru orjinali bu değil mi25, 25 e bölününce 1 kalır, 0 nasıl oluyor
Evet bende bunu diyorum, burda 25x+10 çarpım halinde değil ki
Ha tamam canım, ben şimdi anladım, işlem tam bölünüyor zaten, ben 10 ile çarpılan 25 te kaldım25 25 e bolersen sifir kalir bolum 1 olur
Iste bunu dagitiyoruz 25x ile 5y 25x ile 15Evet bende bunu diyorum, burda 25x+10 çarpım halinde değil ki
Bekliyoruz bakkkk ona göreYarında size yaparim
ben mi görmedimBen sana öpücük yolladım niye cevap vermedin
hadi hayırlı olsin bol eksiler inşallahAhahhaha evet sürekli dile getiriyor ondan yiyoda yiyo vallabende bugun diyete başladım
Senun tarifdemi var hepimizinkine baktin final edecen heral.
Kalemsiz cozmek zormus:)))Ha tamam canım, ben şimdi anladım, işlem tam bölünüyor zaten, ben 10 ile çarpılan 25 te kaldım
Alir alir sen yapda fasulye aşktırBenim tarif fasulyeden, 3-5 oy alırsa alır
Etiketlemezsen küserim kııızSen beni kiskanmazsinlaf aramızda blue peri çok kıskanıyor kilo alamıyormus benim gibi söyleyip duruyor nazar değecek kilolarima korkuyorum
Hehhh işte bende orada kaldımKalemsiz cozmek zormus:)))
15 yerine10 yazmis olabilirimbelki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?