Evet canım bekarım kacırmıssın demek ki cok muhabbeti döndü burdaAaa sen bekar mısın
Ay evet şimdi hatırladım yaş kaçEvet canım bekarım kacırmıssın demek ki cok muhabbeti döndü burda
30 yasındayım :)Ay evet şimdi hatırladım yaş kaç
En güzel yaştasın30 yasındayım :)
Bana hiç öyle gelmiyor :)))En güzel yaştasın
NiçinBana hiç öyle gelmiyor :)))
Sonra size haksızlık olmasın
Bazen bazı seyler için gec kaldıgımı düşünüyorum belki ondan olabilir :)
Olsun canım oyle düşünme gec olsun güç olmasın Rabbim gönlüne göre versinBazen bazı seyler için gec kaldıgımı düşünüyorum belki ondan olabilir :)
Ama cook sükür sağlıgım yerinde gec kaldıgım seylerde zamanla olur diye düşünüyorum
Ne gibi şeylerde geçiktiğini düşünüyorsun canım:)Bazen bazı seyler için gec kaldıgımı düşünüyorum belki ondan olabilir :)
Ama cook sükür sağlıgım yerinde gec kaldıgım seylerde zamanla olur diye düşünüyorum
Senin yaş kaçtı:)Ay evet şimdi hatırladım yaş kaç
Amin canım inşallahOlsun canım oyle düşünme gec olsun güç olmasın Rabbim gönlüne göre versinBu arada bende diyete girdim dün akşam senin ilgi alanın
Aynen annen sayılabilirimBen cok küçücüğüm galiba 24 e yeni girdim
Aslında en cok düşümdüğüm Calısma hayatı okul biteli 7 yıl oldu hala bir işim yok :))Ne gibi şeylerde geçiktiğini düşünüyorsun canım:)
Ayyy ben bayağı kiloluyumAmin canım inşallah
Aaa öylemi kac kilosun neler yapıyorsun takımlara gelmek istersen her zaman beklerim
Kpss ile mi işe girmen lazım sizin bölümde nasıl oluyor:)Geç kalmış değilsin canım bundan sonra ayağa kalkıp o yöne ilerleyebilirsin.Ama daha fazla beklemeAslında en cok düşümdüğüm Calısma hayatı okul biteli 7 yıl oldu hala bir işim yok :))
Artık kpss düşünmüyorum ne kadar puan olsada atama olmuyor en son 2016 da atama oldu,Kpss ile mi işe girmen lazım sizin bölümde nasıl oluyor:)Geç kalmış değilsin canım bundan sonra ayağa kalkıp o yöne ilerleyebilirsin.Ama daha fazla bekleme
Aynen canım bekleme başvurulacak yerlere başvurunu yap:)Hakkında hayırlısı olsunArtık kpss düşünmüyorum ne kadar puan olsada atama olmuyor en son 2016 da atama oldu,
Kuzenimden haber bekliyorum mesleğim dısında ama ondanda haber gelmedi insallah beklemicem daha fazla orasıda olmazsa baska işlere bakacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?