En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bazen bazı seyler için gec kaldıgımı düşünüyorum belki ondan olabilir :)
Ama cook sükür sağlıgım yerinde gec kaldıgım seylerde zamanla olur diye düşünüyorum
Olsun canım oyle düşünme gec olsun güç olmasın Rabbim gönlüne göre versin Bu arada bende diyete girdim dün akşam senin ilgi alanın

Bazen bazı seyler için gec kaldıgımı düşünüyorum belki ondan olabilir :)
Ama cook sükür sağlıgım yerinde gec kaldıgım seylerde zamanla olur diye düşünüyorum
Ne gibi şeylerde geçiktiğini düşünüyorsun canım:)

Olsun canım oyle düşünme gec olsun güç olmasın Rabbim gönlüne göre versin Bu arada bende diyete girdim dün akşam senin ilgi alanın
Amin canım inşallah
Aaa öylemi kac kilosun neler yapıyorsun takımlara gelmek istersen her zaman beklerim

Amin canım inşallah
Aaa öylemi kac kilosun neler yapıyorsun takımlara gelmek istersen her zaman beklerim
Ayyy ben bayağı kiloluyum valla şimdilik saat 5 ten sonra yemiyorum sabah kahvaltı öğlen Hafif seyler saat 4 te de tamamen yiyip bidaha yemiyorum ondada akşam mesela bugun bi salata iki küçük domates 4 zeytin bide 3 yumurta yedim

Aslında en cok düşümdüğüm Calısma hayatı okul biteli 7 yıl oldu hala bir işim yok :))
Kpss ile mi işe girmen lazım sizin bölümde nasıl oluyor:)Geç kalmış değilsin canım bundan sonra ayağa kalkıp o yöne ilerleyebilirsin.Ama daha fazla bekleme

Kpss ile mi işe girmen lazım sizin bölümde nasıl oluyor:)Geç kalmış değilsin canım bundan sonra ayağa kalkıp o yöne ilerleyebilirsin.Ama daha fazla bekleme
Artık kpss düşünmüyorum ne kadar puan olsada atama olmuyor en son 2016 da atama oldu,
Kuzenimden haber bekliyorum mesleğim dısında ama ondanda haber gelmedi insallah beklemicem daha fazla orasıda olmazsa baska işlere bakacagım

Aynen canım bekleme başvurulacak yerlere başvurunu yap:)Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…