Birde yapım aşaması önemli:)Gerçi buna kimse bakmıyor:)Tıknaklara bile bakıyorum açıkcasıkuzum çoraba bildiğin limonu sık ıslansın her tarafı yavrunun ayağına giydir üzerine bir çorap daha giydir
açken gözüm görmüyor ama tokken ilk kriterim oluyor :)
İyi yapmışsınBanada doğumdan sonra 30 şişe kan ilacı verdi 5 tane anca içtim kalanı doğum yapan bi tanidiga yolladım lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Aynen canım omurilikte sorun yaşadılar ve hala o sorunu çözemediler.Bir sürü ameliyat olduFolik asit ilk aylarda çok önemli beyin omurilik gelişimi için
Yani bilmiyorum ki etkilenmismidir oğlum düzenli icmesemde içtimKendinde eksiklik varmış.Kullanmamış bebek sorunlu doğduÇocuk şu an 16 yaşında ama hala o sorunu yaşıyorlar...
Başka bir arakadaşım yine kullanmadığı için başka sıkıntılar yaşadı.Ondan hamilelikte verilen ilaçlara karşı biraz hassasım
Bak yapma ben o hatayı çok yaptım kansızlık çok hastalığa davetiye çıkarıyor baktır kanına gerekiyorsa iç mutlakaBanada doğumdan sonra 30 şişe kan ilacı verdi 5 tane anca içtim kalanı doğum yapan bi tanidiga yolladım lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Etkilenmemiştir ama etkilenebilirdi:)Ondan tekrar hamile kalırsan o ilaçlar içilecekYani bilmiyorum ki etkilenmismidir oğlum düzenli icmesemde içtim
Peki hamile iken mi öğrendi sorun oldugunuAynen canım omurilikte sorun yaşadılar ve hala o sorunu çözemediler.Bir sürü ameliyat oldu
Tabi hepsi kader kısmet ama :)Tedbir bizden takdir Allah'tan:)
Hayır doğduktan sonraPeki hamile iken mi öğrendi sorun oldugunu
saç kontrolüde yapıyor musun?Birde yapım aşaması önemli:)Gerçi buna kimse bakmıyor:)Tıknaklara bile bakıyorum açıkcası
Hastaneye ya da sağlık ocağına ilk gidisimde baktirayim bakayım ne var ne yok ☺Bak yapma ben o hatayı çok yaptım kansızlık çok hastalığa davetiye çıkarıyor baktır kanına gerekiyorsa iç mutlaka
Senin çekimler muhteşem canım çok beğeniyorumsaç kontrolüde yapıyor musun?
ya ben yapım aşaması fotoğraflarını pek önemsemiyorum onları düzenlemeden yüklüyorum ama sunumlar için doğru ışığı, açıyı yakalamak için bayağı uğraşıyorum bir de sonrasında düzenliyorum
Baktır haber bekliyorumHastaneye ya da sağlık ocağına ilk gidisimde baktirayim bakayım ne var ne yok ☺
sana bir tencere imzalı dolma göndereyimSenin çekimler muhteşem canım çok beğeniyorumBüyük hayranınızım
Bizim bir tanıdık hamile iken öğrendi sonlandırdı o yüzden gebeliginiHayır doğduktan sonra
Icmeye baslasammi acaba kendimi hamile hissediyorum bugün regl de geçti ☺☺Etkilenmemiştir ama etkilenebilirdi:)Ondan tekrar hamile kalırsan o ilaçlar içilecek
Git baktır ihmal etmeHastaneye ya da sağlık ocağına ilk gidisimde baktirayim bakayım ne var ne yok ☺
Ayyyy keşkesana bir tencere imzalı dolma göndereyim
Aman sende ne hamileliğiIcmeye baslasammi acaba kendimi hamile hissediyorum bugün regl de geçti ☺☺
Bakalim gidersem baktircam geçen aşıya gittik bidahakkne artıkBaktır haber bekliyorum
Yok bunların doktor hiç farketmemiş ve doğum sonrası bir sürü gereksiz tedavi ...Bizim bir tanıdık hamile iken öğrendi sonlandırdı o yüzden gebeligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?