En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
kuzum çoraba bildiğin limonu sık ıslansın her tarafı yavrunun ayağına giydir üzerine bir çorap daha giydir

açken gözüm görmüyor ama tokken ilk kriterim oluyor :)
Birde yapım aşaması önemli:)Gerçi buna kimse bakmıyor:)Tıknaklara bile bakıyorum açıkcası

Folik asit ilk aylarda çok önemli beyin omurilik gelişimi için
Aynen canım omurilikte sorun yaşadılar ve hala o sorunu çözemediler.Bir sürü ameliyat oldu
Tabi hepsi kader kısmet ama :)Tedbir bizden takdir Allah'tan:)

Yani bilmiyorum ki etkilenmismidir oğlum düzenli icmesemde içtim

Banada doğumdan sonra 30 şişe kan ilacı verdi 5 tane anca içtim kalanı doğum yapan bi tanidiga yolladım lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Bak yapma ben o hatayı çok yaptım kansızlık çok hastalığa davetiye çıkarıyor baktır kanına gerekiyorsa iç mutlaka

Aynen canım omurilikte sorun yaşadılar ve hala o sorunu çözemediler.Bir sürü ameliyat oldu
Tabi hepsi kader kısmet ama :)Tedbir bizden takdir Allah'tan:)
Peki hamile iken mi öğrendi sorun oldugunu

Birde yapım aşaması önemli:)Gerçi buna kimse bakmıyor:)Tıknaklara bile bakıyorum açıkcası
saç kontrolüde yapıyor musun?
ya ben yapım aşaması fotoğraflarını pek önemsemiyorum onları düzenlemeden yüklüyorum ama sunumlar için doğru ışığı, açıyı yakalamak için bayağı uğraşıyorum bir de sonrasında düzenliyorum

Bak yapma ben o hatayı çok yaptım kansızlık çok hastalığa davetiye çıkarıyor baktır kanına gerekiyorsa iç mutlaka
Hastaneye ya da sağlık ocağına ilk gidisimde baktirayim bakayım ne var ne yok ☺

Senin çekimler muhteşem canım çok beğeniyorum Büyük hayranınızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…