Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Yaprak Sarma ve salata (tat salça sponsorluğunda)

Dadlum ellerine sağlık :KK19:

Sanırım herkesin vazgeçilmezleri arasında ilk sıralarda yer alır sarma :KK56::KK16::KK16:

bi kazan ayırayım tatlım, yeterki gel:KK19:

tezgahı kurdum, fişi taktım, çıkan ilk şarkı buydu:KK37: sonra opera ile devam ettik:KK60:

Yok cadımcım bir kazanı yersem tahtalıköye bir-ki bir-ki modunda eyvallah derim sonra:KK1::KK9: bende engüzel yemeklerin müzikeşliğinde yapıldığına inananlardanım tabiikide:114: cevaba bak Amy=müzik başka ne olabilirdiki :KK1:En Büyük KK:nazar: hadi canım başarın daim olsun:KK16:

oohhhhhh misss miisssss

başarılar diliyorum dadlum :KK16:

ben de daha yeni sarma sarmaktan kalktım sırtım tutuldu yaaawwww:KK25:

ama korkma ben yarışma için sarmadım anneeeeemmmmmm:KK37::KK9::KK9:

benim içi sakıncası yok tu:KK68:

:KK37:sendemi yalnız sardın brütüs

Yok cadımcım bir kazanı yersem tahtalıköye bir-ki bir-ki modunda eyvallah derim sonra:KK1::KK9: bende engüzel yemeklerin müzikeşliğinde yapıldığına inananlardanım tabiikide:114: cevaba bak Amy=müzik başka ne olabilirdiki :KK1:En Büyük KK:nazar: hadi canım başarın daim olsun:KK16:

evet ya bi yandan göbek atıyon bi yandan iş yapıyon:KK60: bir taşla iki kuş:KK34:

Datlum,guymatlum ellerine saglik canim gercekten guzel gorunuyor ..Bol sans arkadasim:KK19::KK19:eee ayrica ilk katilimci oldugundanda ayri bir tebrigide hakediyorsun:KK9::KK9:

Datlum,guymatlum ellerine saglik canim gercekten guzel gorunuyor ..Bol sans arkadasim:KK19::KK19:eee ayrica ilk katilimci oldugundanda ayri bir tebrigide hakediyorsun:KK9::KK9:
teşekkürler canım. ne yapam birninin açılışı yapmsaı lazımdı:KK34:

evet kadim dostum :KK37::13:

:KK19::KK19::KK19:resimleri eklemediğin iyi olmuş , bu dostluğa zarar gelsin istemzdik demi:KK60:

ellerine sağlık tatlıcadı çok güzel görünüyolar eminim tadıda öyledir yarışmada başarılar dilerim

diyette olan insana bu yapılır mı vicdansız sabuhaaa :KK53: ellerine sağlık hele o sosa banıp banıp yicen ohhh:KK56:

Off harika görünüyorrr.. Ellerine sağlık bu domates sosuda yanında denemek gerek eminim güzel oluyordur..

Datluu, sanırım rakibin yok, korktular mı noldu sarmandan (gaz vereyim biraz:KK53::KK53:)

bu gidişle anketsiz 1. olacaksın
:KK1::KK1:

Ellerine sağlık canım , ama olmamış hani bu sefer ki kamera arkan :KK9:

Sarmaların çok güzel görünüyor , dometes sosla hiç denememiştim , en kısa zamanda deneyeceğim .

Başarılar canım
:KK16:

Chess , bende katıldım , baktım cadı tek takılıyor :KK52:

Ellerine sağlık canım , ama olmamış hani bu sefer ki kamera arkan :KK9:

Sarmaların çok güzel görünüyor , dometes sosla hiç denememiştim , en kısa zamanda deneyeceğim .

Başarılar canım
:KK16:

Chess , bende katıldım , baktım cadı tek takılıyor :KK52:

hani nerde:44::44::44::44::44:

Ben yolladım , benden günah gitti :KK24:

Yollamadım mı acaba , ya son tıka basmadan kapadıysam :KK52::KK52:

Editör onayı bekliyordur canım , heralde sabaha çıkar gün yüzüne .

menu ne canım, yasak değilse söylemek, merak ettim, ellerine sağlık şimdiden:13::13::13:

X