ellerine sağlık cadımmmm çok lezzetli görünüyolar
ağzım açık bakıyodum fotoğraflara, arkadaşım ağzını kapat dedi de kendime geldim
akşam akşam mı açılır bu başlık Kazen bey canımız çekti üff
sararken daha inceydi kız, pişerken şişmişDatlumm çok güzel gözüküyor ellerine sağlık incecik sarmışsın.
Bende isterdim sarmayı güzelde sararım ama bir büyük bidon sarmam bitti öbüründe de yapraklarım çok iyi değil onda da az kaldı ama kalındı onlar sonradan alıp koymuştum pazardaki salamuralar da şu an iyi değil tazeleri de çıkacak yaa. Ben sarma sarmayı severim hiç üşenmem tv karşısında sarar dururum.
Salata da güzelmiş evdeki malzemelerle değişik güzel bir salata.. Başarılar dilerim canımm..
teşekkür ederim canım. hoş geldin bu aradaen cok sevdigim yemeklerden biride sarmaellerine saglik datlucadum
yarismada basarilar dilerim
bi kazan ayırayım tatlım, yeterki gelOyoyoyoyyy cadımcım ellerine sağlık yakında gelicem bir tabak ayırıver tatlımbaşarılar seninle olsun
küçük adam bize bakarken çok eğleniyo galiba:26:Ohh ohh..Misss...Ellerine,emegine saglık Datlu cadum Yaprak sarmaya bayılırım,salatada degişik olmuş ohh valla ne güzel saglıklı hafif hafif
Hayırlı olsun,ilk katılım gerçekleşti,bundan sonrasıda gelir benceValla bugünde kimse tarif paylaşmasaydı yarın ilk işim mutfaga girip birşeyler yapmak olacaktı ilk adımı atmak adına Ame yinede yapabilirim tabi..Kazen beyin oglununda dedigi gibi
''AMAÇ EĞLENMEK!YARIŞMAK DEGİL....''
teşekkür ederim canımemeğine sağlık salata çok besleyici gayet güzel sarma zati sevmeyen varmı düşünemiyorum
olsada yesem nam nam
tadıda hoş oldu, gayet hafif ve doyurucu oldu.cevizleri kızım kırdıdatlu cadalozcuuuummmm aksam aksam bıtırdın benı, full tokum ama olsa gene yerım yaaaa
cok guzel görünüyor sarman :)
salatanda guzel olmus, evde ne varsa salatası :)) adına bayıldım :) tadına da bakıp bayılabılsem keske
:26::26::26::26::26:Ayyyyyyyy
Allahım:84:
Offf
Püfff
tezgahı kurdum, fişi taktım, çıkan ilk şarkı buyduellerine saglik cadimenfesss
bu arada ben sarkiya takildim yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ordayim derken sarma da cok guzel sarilir he
teşekkürler canımdadlu lezzetli gorunuyorlar ellerine saglik canim cekti
teşekkürler nevoşEllerine sağlık canım harika görünüyorlarBaşarılar dilerim
canım bu sarma taze yaprakla yapılınca yeme yanında yat oluyo, kesinlikle dene.süpper görünüyor canım, ellerine sağlık:13::13:
ve değişik bi sarma, mesela içinde taze soğan olan sarma hiç yemedim, yakında yaprak çıkar kesin denicem böyle
offfff işteee bunu yapmayacaktın bacııı yaaa
yaprak sarma en en en en sevdiğim yemek çeşidi ,çok canım çekti şuan avucumu yalayayım bari
:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?