Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Patlıcan Ruloları -Sırma Zeytinyağı Sponsorluğunda

Ellerine saglik yavru😍😍😍bir birimizden habersiz ikimiz de domates kabugundan cicek yapmisiz ayrica pilav da:KK70:hos benim pilav aeninki kadar guzel olmadi evde pilavlik pirinc bitmis dolmalik pirincle yaptim:KK70:
Hadi yaaa bu ne tesadüf :D :D pilav da var oyle mi dur bakcam tane tane olmus ki benimki resimden anlaşılacağı üzere tane tane Harika bi pilav oldu isteyene tarif veririm :D ayyy konun açılsın ilk pilava bakcam :D

Ben bunu biliyorum gelinim mutfakta yarışmasından almıştım tarifi harika oluyor 😃
Ayyy ben normalde soğan sevmem yemeklerimde kullanmam ama bu tarifte vallahi abartmıyorum yarısını ben yedim oyle güzel olmustu ki bundan sonra yaparım ben bunu hatta yarın bidaha yapcam 😍😍

Ayyy ben normalde soğan sevmem yemeklerimde kullanmam ama bu tarifte vallahi abartmıyorum yarısını ben yedim oyle güzel olmustu ki bundan sonra yaparım ben bunu hatta yarın bidaha yapcam 😍😍
2 gün önce yaptım ben birazda domates sogan kavurdugumuz tavaya sulandirip firin tepsisine dokelim suyundan banalım nefis😃

Back
X