- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaa bu ne tesadüfEllerine saglik yavrubir birimizden habersiz ikimiz de domates kabugundan cicek yapmisiz ayrica pilav da
hos benim pilav aeninki kadar guzel olmadi evde pilavlik pirinc bitmis dolmalik pirincle yaptim
![]()
Ayyy ben normalde soğan sevmem yemeklerimde kullanmam ama bu tarifte vallahi abartmıyorum yarısını ben yedim oyle güzel olmustu ki bundan sonra yaparım ben bunu hatta yarın bidaha yapcamBen bunu biliyorum gelinim mutfakta yarışmasından almıştım tarifi harika oluyor![]()
Benimki pek tane tane olmadi haliyleHadi yaaa bu ne tesadüf![]()
pilav da var oyle mi dur bakcam tane tane olmus ki benimki resimden anlaşılacağı üzere tane tane Harika bi pilav oldu isteyene tarif veririm
ayyy konun açılsın ilk pilava bakcam
![]()
Sen de mi yaptın kızBenimki pek tane tane olmadi haliyle![]()
Ahhhh kıyamammmmBenimki pek tane tane olmadi haliyle![]()
Sen şöyle ben gelip yerinde yiyincemSen nerde oturuyon![]()
Burdan acık adres yazdıracak bana yaSen şöyle ben gelip yerinde yiyincem
Sen de bu kadar güzel yapmasaydınBurdan acık adres yazdıracak bana ya![]()
Ayyy Sagol canikommmSen de bu kadar güzel yapmasaydın
Yaparin bilirsinSen de mi yaptın kız![]()
Ah ahhh uzuldugunu tam suramda yuregimde hissetdimAhhhh kıyamammmmcok üzüldüm
![]()
Biz yine yayan kaldıkYaparin bilirsin
Ah ahhh uzuldugunu tam suramda yuregimde hissetdim
Kizaaam benim tarif iddiali degil o yuzden ozenmedim ben ozeneydim o zaman gorurdun sen![]()
Ayyy Sagol canikommmkız sen iste o kadar yol tepme ben sana kargo yaparım ya
❤❤
Ahahahha Emin’im hissettiğineYaparin bilirsin
Ah ahhh uzuldugunu tam suramda yuregimde hissetdim
Kizaaam benim tarif iddiali degil o yuzden ozenmedim ben ozeneydim o zaman gorurdun sen![]()
Hayır gel ama hamile hamile onca yolu tepme diye dedim gerçi nerde oturduğunu bilmiyorum amagelme diyin yani
2 gün önce yaptım ben birazda domates sogan kavurdugumuz tavaya sulandirip firin tepsisine dokelim suyundan banalım nefisAyyy ben normalde soğan sevmem yemeklerimde kullanmam ama bu tarifte vallahi abartmıyorum yarısını ben yedim oyle güzel olmustu ki bundan sonra yaparım ben bunu hatta yarın bidaha yapcam![]()
Ayy Harika afiyet bal şeker olsun2 gün önce yaptım ben birazda domates sogan kavurdugumuz tavaya sulandirip firin tepsisine dokelim suyundan banalım nefis![]()