Zeytinyağlılar Zeytinyağlı patatesli kuru kabak ve yaprak sarması/ sultan salatası

çok şükür canım
ALLAH ailelerimizden ,sevdiklerimizden ayırmasın bizleri AMİN
ama bende onları hiç kırmam mesela benim yaptığım sevdikleri bir kaç yemek var uğraşlı bişi onlarda,canları çekince yap derler hemen yaparım ebnde gocunmam
aile olmak bu demek sanırım biraz sen biraz karşında ki bir şeylerden fedakarlık demek
henüz evli değilim ama kocam olucak kişide ileri de anlayışlı ve frekanslarımızın tuttuğu biri olur umarım AMİN
anne olmak başka tabii ki canım herşeyden fedakarlık ediyorlar canlarımız onlarsız bırakmasın RABBİM benim anneme ve tüm herkesin annesine uzun ömürler versin İNŞALLAH AMİN
umarim canim:) gerci sen böyle güzel düşündükden sonra ve böyle olumlu bir insan oldukdan sonra, hayal kırıklığı yaşayacağını hiç sanmıyorum! :)

Yaprak sarma nedense hiç hayır diyemiyorum:56:
wmin ol, kıyma dan hiç eksiği yok, hata fazlası var:d

yağmur perisi çok dağınıksınnnn :52:

o kadar emek sarf etmişsin yemekleri yapmaya ama resimleri parça parça, sırası yanlış
bence duruma bi el at ya da editorden rica et
bizim için de güzel tariflere dönüp dönüp bakmak için bir arşiv oldu burası
konun düzenlenirse hem senin için hem de bizim için iyi olur

Bu zaten banada dert oldu ya:(
Telefondan giriş yapıyorum ve çok farkli, anlamiyorum! Fikrin super, tşkler! Editörleeeeerim lütfen böyle bir şey mümkünse, şu resimlerime el attın! Çok duami alirsiniz:16:

Ellerinize saglık...Fotoğraflama sıralaması çok karışık olmuş gerçekten...Şanssızlık..
Ama sunum güzel olmuş,sunuma göre yorum yapabilirim sadece..
Başarılar diliyorum,emeginize saglık :29:

Ellerinize saglık...Fotoğraflama sıralaması çok karışık olmuş gerçekten...Şanssızlık..
Ama sunum güzel olmuş,sunuma göre yorum yapabilirim sadece..
Başarılar diliyorum,emeginize saglık :29:

Gerçekden şansiz olmaliyim:(
Ama tşk ederim:))

Bazı arkadaşlar her resmin altına yorum yaza biliyorlar,
Nasıl yapa biliyoruz, bir bilginiz varmı?
Aynı durumu daha önce laptopun arkasindada olmuştu:(

Gerçekden şansiz olmaliyim:(
Ama tşk ederim:))

Bazı arkadaşlar her resmin altına yorum yaza biliyorlar,
Nasıl yapa biliyoruz, bir bilginiz varmı?
Aynı durumu daha önce laptopun arkasindada olmuştu:(

Canım,fotografın altına yorum yazmak icin yorumu yazmadan önce o fotoğrafı eklemeniz gerekiyor.Daha sonra alta sıra atlayıp yorumu yazmak gerekiyor..Fotoğrafları en son olarak hepsini bir arada eklememek gerek..Bilmem anlatabildimmi? Bak ben Tatlılar kategorisinde Gül tatlısı tarifini eklemiştim,oraya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın..

Canım,fotografın altına yorum yazmak icin yorumu yazmadan önce o fotoğrafı eklemeniz gerekiyor.Daha sonra alta sıra atlayıp yorumu yazmak gerekiyor..Fotoğrafları en son olarak hepsini bir arada eklememek gerek..Bilmem anlatabildimmi? Bak ben Tatlılar kategorisinde Gül tatlısı tarifini eklemiştim,oraya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın..

Çok iyi anlatın canim, tşk ederim!!
Ne yapalım, sağlık olsun:16:

Yazmayı unutmuşum sana canım , kimseyi atlamamaya çalışıyorum ama :26:

Ellerine emeğine sağlık , farklı lezzetler paylaşmışsın , başarılar dilerim .

Link paylaşımı yapmıyoruz hanımlar,ama resim ve tarif alıntılamak serbest:34:

Back
X