Zeytinyağlılar Zeytinyağlı patatesli kuru kabak ve yaprak sarması/ sultan salatası

ellerine sağlık, dolmanın içine patates koyulduğunu ilk kez duydum, tadını merak ettim doğrusu,
kabaklarda aynı işkembe dolmasına benziyor olsada yesem :1:

Sağol canim:)
Bu yüzden farklı olsun istedim, tadı cidden çok hoş, bu salata ile bir birine çok yakişdigini düşünüyorum:)
İçine kıyma koysaydim, bu salatayı belki hiç yapamazdim:9:

oyyy oyy ooyyy cok guzel gorunuyorlar yauuu :)
sunumunu yesınler, güllerine kadar ugrasmıs yau :) anlasıldı nıye belının koptugu :)))

kuru kabak hıc denememıstım ben, hatta itiraf edıyorum varlıgından yenı haberım oldu:9:

sarma ıcını bende oyle hazırlıorum, dun aksam yaptıydım bende hem sarma hemde kuru patlıcan dolması :)

basarılar dılıyorum canım :)

oyyy oyy ooyyy cok guzel gorunuyorlar yauuu :)
sunumunu yesınler, güllerine kadar ugrasmıs yau :) anlasıldı nıye belının koptugu :)))

kuru kabak hıc denememıstım ben, hatta itiraf edıyorum varlıgından yenı haberım oldu:9:

sarma ıcını bende oyle hazırlıorum, dun aksam yaptıydım bende hem sarma hemde kuru patlıcan dolması :)

basarılar dılıyorum canım :)
Sağol canim:))
Kuru kabağı kesinlikle al yap, deli olacaksın:)
Ben patlicanida, özelikle biberi hic sevmem,
Kuru kabak, diyince aklımıza Kabağın tadı gelmesin, çünkü ben şahsen hiç benzetiyorum. Tadi lokum gibi:)

Sağol canim:))
Kuru kabağı kesinlikle al yap, deli olacaksın:)
Ben patlicanida, özelikle biberi hic sevmem,
Kuru kabak, diyince aklımıza Kabağın tadı gelmesin, çünkü ben şahsen hiç benzetiyorum. Tadi lokum gibi:)

ben severım kabagı, sorun yok tat konusunda. merak ettım bak sımdı :44:
bı bakıyım aktarlara, varsa alıp denıcem patateslı dolmanı..:6:

ellerine sağlık yağmur perisi çok değişik bir tarif paylaşmışsınn tadı da lezizdir umarım... resimler karışsa da sunumun çok güzel olmuşş ..Başarılar diliyorumm:34::34::16::16::16:

ellerine sağlık yağmur perisi çok değişik bir tarif paylaşmışsınn tadı da lezizdir umarım... resimler karışsa da sunumun çok güzel olmuşş ..Başarılar diliyorumm:34::34::16::16::16:

Tadı lezzetli:) korkuyorsaniz bildiginiz gini yspin, ama kiyma yerin, patates rendeleyin:8:
Ve çok teşekkür ediyorum:))

ay abla ben senden cok korktum bılıyomusun...
topıgını acamıyorum bıle:)
yaptıgın yemeklerı gorunce annanem var sanıyorum karsı tarafta..
annanem bıle yapabılırmı senın yemeklerını bılmıyorum gercı..
moralım bozuluyo..
yenı evlıyım calısıyorum bıseyler ogrenmeye denemeye vakıt ayırırsam esımı goremıyorum vakıt gecıremıyorum..
hersekılde uzuluyorum anlıyacagın..
yemek bırazda el lezzetınden tatlı oluyor gıbı gelıyor bana..
cok ozenıyorum ama ıste yapabıldıgım kadryla yapıyorum:18::17::17::17:

Canım öncelikle teşekkürler ama lütfen gel bekliyorum:54:
Ahhh o annelerimiz,anneannelerimiz neler yaparlar :56:El lezzetleri başkadır:31:
Canım yemek yapmak ,öğrenmek denedikçe tecrübe ettikçe güzelleşiyor:34:,korkmadan,bilmiyorum demeden yapacaksın eminim yaptıkça sen de çok güzel yemekler yapacaksın:16:

offfffffffffff yapmayın bunu yaa en sevdiğim şey yaprak sarma burda görüyorum bir yerlerim şişecek sonra:26::1:
ellerine sağlık canım çok değişik tariflerin:34:

offfffffffffff yapmayın bunu yaa en sevdiğim şey yaprak sarma burda görüyorum bir yerlerim şişecek sonra:26::1:
ellerine sağlık canım çok değişik tariflerin:34:
Çok teşekkür ederim tatlım:)
Benimde öğle, ama şuan açlıktan ölüyorum, bir türlü işten çıkamadım:(
Bir an önce eve gidip şu sarmalara saldiracagim, ayıptır soylemesi; bir kaç tanede şişko şişko sardim,
dolu sarma yada bayılıyorum:)):8:

Çok teşekkür ederim tatlım:)
Benimde öğle, ama şuan açlıktan ölüyorum, bir türlü işten çıkamadım:(
Bir an önce eve gidip şu sarmalara saldiracagim, ayıptır soylemesi; bir kaç tanede şişko şişko sardim,
dolu sarma yada bayılıyorum:)):8:

ben çok içli sevmem kalem kalem olucak böyle bol zeytinyağlı ve limon dilimli olucak etsiz,kuş üzümü ve fıstıksız olucak içi de
ohh misss
off ağzım sulandı yaa
anneme en kısa sürede sardırtayım yaprak :56:

resimleri eklemissin sonunda :9::9:

sarma hastasiyim tencereyi alabilirmiyim :56::56: ellerine saglik harika görünüyor :56:

yarismada basarilar dilerim :16::16:

resimleri eklemissin sonunda :9::9:

sarma hastasiyim tencereyi alabilirmiyim :56::56: ellerine saglik harika görünüyor :56:

yarismada basarilar dilerim :16::16:

Tenceremi ala bilirsin, ama içi boşadı, umarim bir sakıncası yoktur:17::8:
Çok tatlısın canim, hemen kalkıp, sana en kiralindan bir tencere daha hazırlıyorum:55:

Ve çok tşkler rabiacim:)))

ben çok içli sevmem kalem kalem olucak böyle bol zeytinyağlı ve limon dilimli olucak etsiz,kuş üzümü ve fıstıksız olucak içi de
ohh misss
off ağzım sulandı yaa
anneme en kısa sürede sardırtayım yaprak :56:

Sen ağzının tadını biliyorsun:34:
Keyfinide biliyormuşsun, anneye bari yardim edelim:27: tek başına çok zor oluyormuş ya canim:27:

Sen ağzının tadını biliyorsun:34:
Keyfinide biliyormuşsun, anneye bari yardim edelim:27: tek başına çok zor oluyormuş ya canim:27:

hihii yaprak sarmayı çok seviyorum şekerim ya ondan ağzımın tadını bilmem:56:
canım ben saramıyorum yaprak ellerim buruşuyor sişnir oluyorum o duyguya o yüzden:1:hep annişkom sarar bana canım çekince
canım bitanecik annem hiç gocunmaaz sarar hep
annemle kardeşim sarıyorlar evde genelde,kız kardeşimde çok güzel yaprak sarar kaelm gibi aynı boy olur hepsi
ellerine sağlık annecimin de,bacımında

hihii yaprak sarmayı çok seviyorum şekerim ya ondan ağzımın tadını bilmem:56:
canım ben saramıyorum yaprak ellerim buruşuyor sişnir oluyorum o duyguya o yüzden:1:hep annişkom sarar bana canım çekince
canım bitanecik annem hiç gocunmaaz sarar hep
annemle kardeşim sarıyorlar evde genelde,kız kardeşimde çok güzel yaprak sarar kaelm gibi aynı boy olur hepsi
ellerine sağlık annecimin de,bacımında

Ne güzel bir ailen var:)
Ben annem arada çağırınca kaytarirdim:( şimdi aklima gelince içim çiz ediyor, nasıl anneciğime kıymışım diye:( :)
O yüzden annelerimizi üzmeyelim, yardim edelim dedim:16:
Birde benim annem her haftada öğrenci kardeşlerime dolu tencere yapardı, hala yapar:) anne olmak, cidden başka olmali..

Ne güzel bir ailen var:)
Ben annem arada çağırınca kaytarirdim:( şimdi aklima gelince içim çiz ediyor, nasıl anneciğime kıymışım diye:( :)
O yüzden annelerimizi üzmeyelim, yardim edelim dedim:16:
Birde benim annem her haftada öğrenci kardeşlerime dolu tencere yapardı, hala yapar:) anne olmak, cidden başka olmali..

çok şükür canım
ALLAH ailelerimizden ,sevdiklerimizden ayırmasın bizleri AMİN
ama bende onları hiç kırmam mesela benim yaptığım sevdikleri bir kaç yemek var uğraşlı bişi onlarda,canları çekince yap derler hemen yaparım ebnde gocunmam
aile olmak bu demek sanırım biraz sen biraz karşında ki bir şeylerden fedakarlık demek
henüz evli değilim ama kocam olucak kişide ileri de anlayışlı ve frekanslarımızın tuttuğu biri olur umarım AMİN
anne olmak başka tabii ki canım herşeyden fedakarlık ediyorlar canlarımız onlarsız bırakmasın RABBİM benim anneme ve tüm herkesin annesine uzun ömürler versin İNŞALLAH AMİN

yağmur perisi çok dağınıksınnnn :52:

o kadar emek sarf etmişsin yemekleri yapmaya ama resimleri parça parça, sırası yanlış
bence duruma bi el at ya da editorden rica et
bizim için de güzel tariflere dönüp dönüp bakmak için bir arşiv oldu burası
konun düzenlenirse hem senin için hem de bizim için iyi olur

Back
X