- 8 Nisan 2017
- 57.149
- 302.415
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Hakikaten pilav muhteşem benim oğlanlar sırf pilavı kaşıkla bozmak için bile yer bunuFasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten pilav muhteşem benim oğlanlar sırf pilavı kaşıkla bozmak için bile yer bunuFasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşım![]()
Yine madalya ya talip bu hatunellerine saglik canim sunum harika olmus basarilar dilerim![]()
kesinlikleYine madalya ya talip bu hatun![]()
Senin bu gazinla uzaya bile giderim benKanka eline peynir domates verseler bile çok syeler yaparsın sen
Sunum yıkılıyor ben seni tutuyorum![]()
Çokzelll olmuuş gardaşım şu iki şeyide kazansanda bir çekilsen pistten![]()
fasillleeee olda kurtulak mi Dion
![]()
Fasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşım![]()
Yine madalya ya talip bu hatun![]()
Yok yok bezelyeyi altin tabakta bile sunsam mimkin degilkesinlikle![]()
Tesekkur ederim bocugumellerine saglik canim sunum harika olmus basarilar dilerim![]()
Ben abartmak için demiyorum gercekteb sunum çok şık ama kk kadınına belli olmuyor benim karnı yarığı bile beğendilerYok yok bezelyeyi altin tabakta bile sunsam mimkin degil![]()
Haksizlik yapma ulen sofrana mis gibi sade ve guzeldiBen abartmak için demiyorum gercekteb sunum çok şık ama kk kadınına belli olmuyor benim karnı yarığı bile beğendiler![]()
Tesekkur ederim lokumum sana da basarilarEllerine sağlık canım benim başarılar dilerim![]()
Tesekku ederimbişey sorcam patatesleri küçük küçük doğradın ya suyunu çok çektiler mi. bende bezelyeyi severek yaparımda sormak istedim görmüşken![]()
bol şans
![]()
Tesekkur ederim ablamNefiz olmuş nefiz ellerine sağlık kuzum,sunumda çok zarif olmuş yarışmada başarılar diliyorum .![]()
Tesekkur ederim ablam![]()