- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.525
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Hakikaten pilav muhteşem benim oğlanlar sırf pilavı kaşıkla bozmak için bile yer bunuFasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikaten pilav muhteşem benim oğlanlar sırf pilavı kaşıkla bozmak için bile yer bunuFasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşım
Yine madalya ya talip bu hatunellerine saglik canim sunum harika olmus basarilar dilerim
kesinlikleYine madalya ya talip bu hatun
Senin bu gazinla uzaya bile giderim benKanka eline peynir domates verseler bile çok syeler yaparsın sen
Sunum yıkılıyor ben seni tutuyorum
İki degil gardasim son bir hakkim kaldiÇokzelll olmuuş gardaşım şu iki şeyide kazansanda bir çekilsen pistten
fasillleeee olda kurtulak mi Dion
Fasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşım
Yine madalya ya talip bu hatun
Yok yok bezelyeyi altin tabakta bile sunsam mimkin degilkesinlikle
Tesekkur ederim bocugumellerine saglik canim sunum harika olmus basarilar dilerim
Ben abartmak için demiyorum gercekteb sunum çok şık ama kk kadınına belli olmuyor benim karnı yarığı bile beğendilerYok yok bezelyeyi altin tabakta bile sunsam mimkin degil
Haksizlik yapma ulen sofrana mis gibi sade ve guzeldiBen abartmak için demiyorum gercekteb sunum çok şık ama kk kadınına belli olmuyor benim karnı yarığı bile beğendiler
Tesekkur ederim lokumum sana da basarilarEllerine sağlık canım benim başarılar dilerim
Tesekku ederimyok suyu kivamindaydi tabaga alirken suyunu almadim sadece pilavi islatmasin diyebişey sorcam patatesleri küçük küçük doğradın ya suyunu çok çektiler mi. bende bezelyeyi severek yaparımda sormak istedim görmüşken bol şans
Senin yorumlara bayiliyorum canimVay anam vayy
Tesekkur ederim ablamNefiz olmuş nefiz ellerine sağlık kuzum,sunumda çok zarif olmuş yarışmada başarılar diliyorum .
Tesekkur ederim ablam