- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Dogruyu soyleyin siz mi soylediniz nevoya ne istesem daha demin verdim o tarifi diyo@Nevreste bu kadının yarışmalara katılması bize haksızlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogruyu soyleyin siz mi soylediniz nevoya ne istesem daha demin verdim o tarifi diyo@Nevreste bu kadının yarışmalara katılması bize haksızlık
Sagolasin canoyok kiz valla oylesineBak bak öylesine sunumlara bak sen ellerine sağlık
Tesekkur ederim yavruYahşi olmuş kankito
Sagolasin deyno cumEllerine sağlık canım.Sunumher zamanki gibi süper olmuş.Özellikle pilav üstündeki sunumuna bayıldım.Başarılar dileyim hadi ağız ucuyla
biz iş birliği yaptık dedim ki şu azeri kızı dereceye filan giremesin o da ayıp ettin dedi tüm tarifleri bana rezerve ettiDogruyu soyleyin siz mi soylediniz nevoya ne istesem daha demin verdim o tarifi diyo
Benim oğlan yemez ana görse bu tabağı isterdi herhaldeHerkese merhaba🖐🖐🖐
Bi yarismayla daha basbasayizben 5 sene once de bu tarifle katilmistim yarismaya ve yine bu tarif kaldi banakader herhalde
Neyse gecelim tarifimize
Eki Görüntüle 2284637
- 325 gram bezelye(ben konserve kullandim ama siz taze de kullana bilirsiniz)
- 1 adet soğan
- 1 buyuk boy patates
- 1 adet ince boy havuç
- 1 adet orta boy domates
- Yarım çay bardağı kadar zeytinyağı
- 1 yemek kasigi salca
- Tuz
- Karabiber
- Kuru nane
- Kaynar su
Yapilisi
Eki Görüntüle 2284646 Üzerine bezelyeleri, suyu,tuzu,karabiberi ekleyip, kapağı kapalı bir şekilde ve orta ateşte pişirin en son uzerine kuru nane serpin.
- Soğanı yemeklik doğrayın.
- Havuçları ve patatesi küp küp doğrayın.
- Zeytinyağı ile soğanları 1-2 dakika kavurun.
- Üzerine havuç ve patatesleri ekleyip 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin.
- Domateslerin kabuklarini soyup kup kup dograyin onu da tencereye ilave edin 1-2 dakika sonra salcayi da dokup kavurun
Eki Görüntüle 2284648
Afiyet bal seker olsun
Yemegimiz sunuma hazir yanina da ellerimle yaptigim tursu
Eki Görüntüle 2284645 Eki Görüntüle 2284650 Eki Görüntüle 2284651 Eki Görüntüle 2284653
Sagolasin kankatut beni sen sıkı sıkı birakmaBenim oğlan yemez ana görse bu tabağı isterdi herhalde
Pilav ida bohça ettiğine göre yarışma başladı yani ..çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık ben seni tutuyorum kanka
Ellerin dert gormesin canım yenede cok sik bir sunum zevkini alkislyorummHerkese merhaba🖐🖐🖐
Bi yarismayla daha basbasayizben 5 sene once de bu tarifle katilmistim yarismaya ve yine bu tarif kaldi banakader herhalde
Neyse gecelim tarifimize
Eki Görüntüle 2284637
- 1 adet soğan
- 1 buyuk boy patates
- 1 adet ince boy havuç
- 1 yemek kasigi salca
- Tuz
- Karabiber
- Kuru nane
- Kaynar su
Yapilisi
Eki Görüntüle 2284646 Üzerine bezelyeleri, suyu,tuzu,karabiberi ekleyip, kapağı kapalı bir şekilde ve orta ateşte pişirin en son uzerine kuru nane serpin.
- Domateslerin kabuklarini soyup kup kup dograyin onu da tencereye ilave edin 1-2 dakika sonra salcayi da dokup kavurun
Eki Görüntüle 2284648
Afiyet bal seker olsun
Eki Görüntüle 2284645 Eki Görüntüle 2284650 Eki Görüntüle 2284651 Eki Görüntüle 2284653
Tesekkur ederim Jenna cimYine bir Azerin klasiğiŞahane olmuş,bol şanslar canım
Tesskkur ederim kuzuEllerine emeğine sağlık canım başarılar diliyorum
Yaa cok tesekkur ederim canim benimEllerin dert gormesin canım yenede cok sik bir sunum zevkini alkislyorumm
Tesekkur ederim ablacimeline sağlık nefis görünüyor yarışmada başarılar dilerim
Rica ederim canımTesekkur ederim Jenna cim
Kanka eline peynir domates verseler bile çok syeler yaparsın senHerkese merhaba🖐🖐🖐
Neyse gecelim tarifimize
Eki Görüntüle 2284637
- 1 adet soğan
- 1 buyuk boy patates
- 1 adet ince boy havuç
- 1 yemek kasigi salca
- Tuz
- Karabiber
- Kuru nane
- Kaynar su
Yapilisi
Eki Görüntüle 2284648
Afiyet bal seker olsun
fasillleeee olda kurtulak mi DionÇokzelll olmuuş gardaşım şu iki şeyide kazansanda bir çekilsen pistten
Fasillemi olur nohutmu bilmem de insanı korkutuyor bu gardaşımfasillleeee olda kurtulak mi Dion