- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Oyy benim periskom bendede ama bayılırım hee mis gibi oldu ama bak dogru vcok tesekkür ederim bitanecim perisimMiss gibi zeytinliiii bayılırımm İnankı ellerine sağlık lımmm neffisss olmuşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy benim periskom bendede ama bayılırım hee mis gibi oldu ama bak dogru vcok tesekkür ederim bitanecim perisimMiss gibi zeytinliiii bayılırımm İnankı ellerine sağlık lımmm neffisss olmuşşşş
Canim benim gelmiş geçmiş olsun, bir daha ayrılmasınlar senden ınş sağlıkla bir ömür geçirin ınş ailecek çok teşekkür ederim allah razı olsun kuzum, ınş Allah büyük kokularını içine çek benim için nazar değmesin size ınşIyiyiz cok sükür kuzum gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken almak durumunda kaldı doktor. Bebisler küvozdelerdi 10 13 gün kadar simdi yanımdalar cok şükür
Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin kuzum
Amin kuzum Allah ayırmasın minik yavruları annelerinden tabiki cekerimCanim benim gelmiş geçmiş olsun, bir daha ayrılmasınlar senden ınş sağlıkla bir ömür geçirin ınş ailecek çok teşekkür ederim allah razı olsun kuzum, ınş Allah büyük kokularını içine çek benim için nazar değmesin size ınş
Amin kuzum Allah ayırmasın minik yavruları annelerinden tabiki cekerim
Taze hamişim şeker kızım, çok teşekkür ederim kuzusuEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
Ooo hemsom bana yorum yapmış yerim çok teşekkür ederim hemsom allah razı olsunHemşom ellerine sağlık Yarismada bol şanslar
Oyy parem parem canım parem, şeker parem çok teşekkür ederim bebeğimmmSosyalim ellerine emeğine sağlık çok lezzetli görünüyor bol şanslar dilerim tatlım ❤
Sosyalimm ellerine sağlık nefis gözüküyorlarCanım KK ' nın Güzel Kadınları
Size özellikle bu aralar canımın çok istediği bir tarif yapacağım ödüm koptu nevoştan benden önce biri alacak diye neyse ki gitmeden yakaladım çok popüler olmasa bile ben çok seviyorum yetmez mi bence yeter
Hadi başlayalım
Eki Görüntüle 2931470
yarım paket oda ısısında margarin
2 yumurta ( birinin sarısı üzerine)
1 çay bardağı sıvı yağ
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı dolu dolu Pınar Labne
1 tatlı kaşığı şeker
yarım tatlı kaşığı tuz
1yemek kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı karbonat
1 kase çekirdeği çıkarılmış doğranmış zeytin
aldığı kadar un
Üzeri için
susam, çörekotu,yumurta sarısı
Yapılışı:
Eki Görüntüle 2931474
margarin, yumurta, yağ, yoğurt, labne, şeker, tuz,sirkeyi bir kapta karıştıyoruz. Sonra un, kabartma tozu, karbonatı katıp güzelce hamurumuzu ekliyoruz. Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 2931475
zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp doğruyoruz. Hamurumuza ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2931476
küçük parçalar alıp yuvarlak yapıyoruz ve tepsiye diziyoruz. Isterseniz hamura karıştırmadan da yaparsınız ama ben böyle sevdiğim için böyle yapıyorum. Üzerine yumurta sarısı, susam çörekotu döküyoruz. Önceden ısınmış fırında altı ve üstü kızarana kadar pişiriyoruz.
Haydi sunum zamanı
Eki Görüntüle 2931477 Eki Görüntüle 2931478 Eki Görüntüle 2931480
Eki Görüntüle 2931516 Eki Görüntüle 2931517 Eki Görüntüle 2931518 Eki Görüntüle 2931519 Eki Görüntüle 2931520 Eki Görüntüle 2931521 Eki Görüntüle 2931522 Eki Görüntüle 2931523 Eki Görüntüle 2931524
Yapmaz mıyım hemşomRica ederim,ne demekOoo hemsom bana yorum yapmış yerim çok teşekkür ederim hemsom allah razı olsun
Can hemsosuYapmaz mıyım hemşomRica ederim,ne demek
Iyi insan, bugün aklımdan seni geciriyordum peyim bu kız nerelerde diye buraya yazdin, çok sevindim yerim seni çok teşekkür ederim bal peyim benimSosyalimm ellerine sağlık nefis gözüküyorlar
Bu ara pek uğrayamadım kuzum ama hep aklımdasınızIyi insan, bugün aklımdan seni geciriyordum peyim bu kız nerelerde diye buraya yazdin, çok sevindim yerim seni çok teşekkür ederim bal peyim benim
Bak ısırırım seni gizanBu ara pek uğrayamadım kuzum ama hep aklımdasınız
Valla görünce yazmadan dayanamadım çok güzeller senin gibi başarılar diliyorum kiraz güzelimm canım arkadaşım
Istır kız bende poğçAlarından ıstırayım olar mıBak ısırırım seni gizan
Tmm anlaştık oldu bu iş bal peyimIstır kız bende poğçAlarından ıstırayım olar mı
Tmm anlaştık oldu bu iş bal peyim