Daha bugün başladım hemen yemeye geçersemBigun ye sonra yemezsin gelecek aşerme kotasi doldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha bugün başladım hemen yemeye geçersemBigun ye sonra yemezsin gelecek aşerme kotasi doldu
Aşerme kotam da hiç dolmuyo bugün canım 3 tane tavuk döner aşerdiBigun ye sonra yemezsin gelecek aşerme kotasi doldu
Bugün ye yarın yemeDaha bugün başladım hemen yemeye geçersem
Üç yerine bi tane yeAşerme kotam da hiç dolmuyo bugün canım 3 tane tavuk döner aşerdi
Yok kankirellam yersem 3ten aşağısı kurtarmaz yemiyom ya aç aç geziyomBugün ye yarın yeme
Üç yerine bi tane ye
Oyy kankirellama bası dönecek ya kıyamamYok kankirellam yersem 3ten aşağısı kurtarmaz yemiyom ya aç aç geziyom
Yok yok bi şey olmaz kankirellam bendeki duygusal açlık çikolatalı pasta olsaydı da keyfimiz yerine gelseydiOyy kankirellama bası dönecek ya kıyamam
Despacyo var verelim kankirellemaYok yok bi şey olmaz kankirellam bendeki duygusal açlık çikolatalı pasta olsaydı da keyfimiz yerine gelseydi
Onun tozu bile kalmadı kankirellaDespacyo var verelim kankirellema
Oo önüme gelirse affetmemHemso çok sevmiş, yapsın bi daha bizene Margaret Hale
Oyyy guzuummm severiz zeytinli poğaça nevoş vermeseydi üzülürdüm valla çok teşekkür ederim canım benim, allah razı olsun
Hadi ınş kankirellamOo önüme gelirse affetmem
Ooo bebekimmm bana yorum yapmış kii,yerim seni çok teşekkür ederim kuzucuk sevindimbu ne böyle ellerine sağlık fıstık
Canım benimmm çok teşekkür ederim, allah razı olsun oyy doğum yaptın mı bitanecimEllerine sağlık sosyalim
Evet kuzum benim dogum yaptımCanım benimmm çok teşekkür ederim, allah razı olsun oyy doğum yaptın mı bitanecim
Yaaa taze annecim benim yerim sizi ben iyisiniz dimi gözün aydın olsun, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbimEvet kuzum benim dogum yaptım
Iyiyiz cok sükür kuzum gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken almak durumunda kaldı doktor. Bebisler küvozdelerdi 10 13 gün kadar simdi yanımdalar cok şükürYaaa taze annecim benim yerim sizi ben iyisiniz dimi gözün aydın olsun, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim