- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.097
- 698
Herkese Merhaba 

Çalışan ama en çokta uykuyu seven bir kadın olunca hafta içi erkenden uyanıp kahvaltı yapmak benim için nerdeyse imkansız, bu yüzden hafta sonları kahvaltı benim için çok keyifli oluyor

Bugün Hatay kahvaltılarının vazgeçilmezi Zeytin Salatası tarifiyle geldim

Katılacak tüm arkadaşlara bol şanslar
ZEYTİN SALATASI MALZEMESİ
Öncelikle zeytinlerin çekirdeklerini tek tek ayıklıyoruz, daha sonra ince ince kesilmiş soğan ve maydanozları ekliyoruz, ardından domatesleri minik minik üstlerine doğruyoruz daha sonra üzerine tuz, pulbiber,nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip iyice harmanlıyoruz ve kahvaltılık zeytin salatanız hazır
oldukça pratik ve tadı enfes olan salatayı deneyerek umarım sizde beğenirsiniz , AFİYET OLSUN

Çalışan ama en çokta uykuyu seven bir kadın olunca hafta içi erkenden uyanıp kahvaltı yapmak benim için nerdeyse imkansız, bu yüzden hafta sonları kahvaltı benim için çok keyifli oluyor

Bugün Hatay kahvaltılarının vazgeçilmezi Zeytin Salatası tarifiyle geldim

Katılacak tüm arkadaşlara bol şanslar

ZEYTİN SALATASI MALZEMESİ
- 2 su bardağı kırma yeşil zeytin
- 1 soğan (isteye bağlı yeşil soğanda kullanabilirsiniz)
- Yarım demet maydanoz
- 1 adet domates
- 1, 5 tatlı kaşığı tuz
- 1, 5 tatlı kaşığı pulbiber
- Yarım su bardağı nar ekşisi
- Yarım su bardağı zeytinyağı
Öncelikle zeytinlerin çekirdeklerini tek tek ayıklıyoruz, daha sonra ince ince kesilmiş soğan ve maydanozları ekliyoruz, ardından domatesleri minik minik üstlerine doğruyoruz daha sonra üzerine tuz, pulbiber,nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip iyice harmanlıyoruz ve kahvaltılık zeytin salatanız hazır

oldukça pratik ve tadı enfes olan salatayı deneyerek umarım sizde beğenirsiniz , AFİYET OLSUN

Son düzenleyen: Moderatör: