E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Halikarnas
guzelim oyle bi soru sordunki ne desem bilememki,sebzedir diyorum ben ama,kararsizim yani,rezilde olmiyalim simdikaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm sebzeler de sonuçta bitki çiçeğinin ovaryumunun gelişmesiyle oluşan birer meyvedir. meyvedir özünde hepsi.
bu durum da ıspanak meyve mi oluyor:uhm:
yok o yaprak doğrudan :çok üzgünüm: hatta bazıları bitkinin kökü (havuç, kereviz, turp gibi), bazıları gövde (patates, soğan gibi) bazıları da yaprak (ıspanak, maydonoz vs gibi), ilk kurduğum cümleyi genişletmem lazım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama zeytin kesinlikle ovaryumun gelişmesiyle (yani çiçek kökenli ki çiçeğin kendisi de özünde yaprak metamorfozudur) oluşmuş bir meyvedir.a.s.
bilgilendirme için çok teşekkürler canımŞeniz
a.s.
Henüz kafamı yormaya başlamadan gözüm biyerlere kaydı ve cevabı öğrendim tatlım.
Başlığı okuduğumda - Yemiş mi acaba diye geçmişti aklımdan. Yağı çıkarıldığı için
bir an için böyle düşünmüştüm. Sonra da pamuk geldi aklıma - yağı çıkarılan bir bitki pamuk.
Ama sebze ve meyve değil. Zeytinin ne olduğu konusunda farklı görüşlerimiz olsa da
Zeytin dalının - uzlaştırıcı - kaynaştırıcı pozitif enerjisini hepimiz biliyoruz.
![]()
meyvedir çünkü ağaçta yetişir ve çekirdeği vardır