- Konu Sahibi Halikarnas
Cadıarzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebze yerine yiyoruz sonucda tuzlularla yani bana öyle geldi ama :uhm:
Sardunyam keşke birde Diğer seçeneği ekleseydin yahu..
Böyle sadece sebzemi-meyvemi olmamış.
Bak kararsız oy kullandım tercihim olmadığı için.:)
cokacimcoook meyvesi yenebilen bir ağaç türüdür! cokacimcoook sele tipi olanında rekorum bir oturuşta 60'ın üzerindedirama güzel yapılmış sele zeytiniydi onlar, aah ahh cokacimcoook
öff evet yaa benim canım o eski sele zeytinlerinden çekti şimdi rahmetli dedem zeytinliğinden toplatır yaptırır kocaman selesiyle yollardı ne güzel kokardı şimdiki sele zeytinleri öyle değil yaa:çok üzgünüm:
Gökten suyu indiren O'dur. Onunla her çeşit bitkiyi çıkardık, o bitkiden bir yeşillik çıkardık, ondan da birbiri üzerine binmiş taneler; hurmanın tomurcuğundan sarkan salkımlar, üzüm bağları, zeytin ve nar (bahçeleri) çıkarıyoruz. (Bunların) kimi birbirine benzer, kimi benzemez. Bunlar meyvelendikleri zaman meyvelerinin olgunlaşmasına bakın! Bunlarda inanan bir toplum için ibretler vardır
2
Allah, göklerin ve yerin nurudur (aydınlatıcısıdır). O'nun nurunun temsili, içinde lamba bulunan bir kandil gibidir. O lamba bir billur içindedir; o billur da sanki inciye benzer bir yıldız gibidir ki, doğuya da batıya da nisbet edilemeyen mübarek bir ağaçtan çıkan yağdan tutuşturulur. (Bu öyle bir ağaç ki) yağı, nerdeyse, kendisine ateş değmese bile ışık verir. (Bu ışık) nurb üstüne nurdur. Allah dilediği kimseyi nuruyla hidayete iletir. Allah insanlara (işte böyle) misal verir; Allah her şeyi bilir
...
:) Zeytunnnn ey zeytun..
Ne mubarek nimetsin sen..
Bana daha çok MEYVE gibi geliyor ...
Önce oval yeşil renktedir,daha sonra mora dönerler en son zeytin şeklini alırlar..
Ağaçta yetiştiklerine göre..:)
Sardunyam Zakkumum,bu keyifli anket için teşekkür ederim