• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep'ten seçmeler

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
kızlar birazdan göreceğiniz mobilyaları moda life diye bi mağazadan seçtik.tavsiye üzerine gittik nişanlımla.ve çok beğendikhenüz almadık.araştırıyoruz.hem uygun hem kaliteli.mobilya konusunda kararsızsanız eğer mutlaka modalife mağazalarına uğrayın.şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.işte benim beğendiklerim.yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorumm.sevgilerr...bu arada sadece yemek odasındaki sandalyeleri beğenmedim.almaya karar verdiğimizde onları değiştiricez ,komple kaplama olacak.salon takımının rengi de bu olmayacak.sadece model olarak nasıl olduğu konusunda fikir vermenizi rica ediyorum.tabi renk konusunda da fikrinizi paylaşabilirsinizz...

Eklentiler

• $kaltn_yatak_odasi.webp
    $kaltn_yatak_odasi.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 234
  • $pirlanta_yemek_odasi_2.webp
    $pirlanta_yemek_odasi_2.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 221
  • $sedir_takim salon.webp
    $sedir_takim salon.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleme:
Çok güzellermiş özellikle oturma grubunu sevdim eğer karar verip alırsan Allah güle güle oturmayı nasip etsin ;)

canım benim salon, yemek odası ve oturma odası takımlarım moda life tan
yatak odası takımlarını beğenmediğim için almamıştım
mobilyalarımdan çok memnunum
hem kaliteli hem ucuz
salon takımımız ile yemek odası sandalyelerimizin rengini aynı yaptırdık
Allah güle güle oturmayı nasip etsin sizlere inşaallah :)

salon takımının tıpatıp benzerini (derili kısım beyaz deri, kumaş kısmı vişne çürüğü rengi )kullanıyorum. Çokda memnunum, inanılmaz rahat. tek sorun yatak olmuyor olması.... yemek odası sandalyelerimde beyaz deri kaplama, onlardan da çok memnunum, üzerine yemek vs. döküldüğünde kolay temizleniyor.

bence yatak odası ve yemek odası takımlarını koyu renk alma canım, bütün gün elinde bezle gezsen yinede tozdan arınmıyorlar...yinede kara senin.

tatlım resimleri göremedim ama modalife tan ben zamanında bi kanepe almıştım çok memnun kaldım. bekar evime aldığım için gündüz koltuk gece yatak oluyodu çok yoğun kullandım yani ama hiçbişi olmadı
üstelik eve sonradan bi de kedi eklendi, kediye rağmen sapasağlam duruyo. güle güle kullan

canım benim salon, yemek odası ve oturma odası takımlarım moda life tan
yatak odası takımlarını beğenmediğim için almamıştım
mobilyalarımdan çok memnunum
hem kaliteli hem ucuz
salon takımımız ile yemek odası sandalyelerimizin rengini aynı yaptırdık
Allah güle güle oturmayı nasip etsin sizlere inşaallah :)

inci tanesi çok teşekkür ederim.ya böyle güzel yorumlarla karşılaştığımda karar vermem daha da kolaylaşıyor.amiin sizde sağlıklı sıhatli uzun ömürlü oturun inşalllh.çok öpüyorum

inci tanesi çok teşekkür ederim.ya böyle güzel yorumlarla karşılaştığımda karar vermem daha da kolaylaşıyor.amiin sizde sağlıklı sıhatli uzun ömürlü oturun inşalllh.çok öpüyorum

rica ederim canım
inş içinize sinerek alırsınız yuvanızın eşyalarını :)
amin cnm hepimiz inşaallah

canım daha modern daha şık modeller var neden bi yere takılıp kalıosun..bide şu koyu renk mobilya olayı ne zaman biticek merak ediorum..bnce biraz daha araştır derim

tatlım resimleri göremedim ama modalife tan ben zamanında bi kanepe almıştım çok memnun kaldım. bekar evime aldığım için gündüz koltuk gece yatak oluyodu çok yoğun kullandım yani ama hiçbişi olmadı
üstelik eve sonradan bi de kedi eklendi, kediye rağmen sapasağlam duruyo. güle güle kullan

bende arkadaşa katılıyorum koyu renk kullanmak çok zor sabah toz al akşam aynı hele evde koşturan çocuklar olunca yandın ben bıktım valla param olsa en yakın zamanda hepsini atar yenisini alırım

koltukların için yorum yapmak istiyorum çok rahat olabilirler ama çok büyükler yani ev senin değilse bir sonraki evde zor oluyo ben evlenirken seninki gibi büyük koltuklardan aldım kirada oturduğumuz ev büyüktü rahat oluyodu sonra kendi evimize geçtik ev için masraflar giderler derken tabi mobilyayı değiştiremedik salonum diğer evime göre küçük koltuklar çok büyük hiç hoş değil ama idare etmeye çalışıyoruz

yinede sen bilirsin ne alırsan ala Allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsina.s.

arkadaşım da moda life mağazasından aldı gizem koltuk takımı hatta şimdi moda lifenin sitesinde var aynısı baktım o memnun ama yatak odası ve yemek odası çok koyu renk bence başka yerdede çok ucuzları var bak derim

Koyu renk mobilya tavsiye etmem canım. Benim de koyu renk ve ben memnun değilim.
Yemek odasının sandalyeleri benim de hoşuma gitmedi.
Oturma grubu olarak daha modern modellere bak derim.

cnm sen begenmissen bize laf düsmez tabiki
ama bence biraz daha arasdir derim daha hos ve sik modeller var

Back
X