- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.106
- Konu Sahibi _Sevdamxx_
Evet öyle düşündüm, birisi başka birisi başka renk - değişik ve güzel durur bence...
İstikbaldeki takımlar çok standart, ne bilim hep aynı model. Bizde dediğim gibi girdik gezdik baktık, ama Model olarak en çok çeşit İder'de vardı - birde uygun yani. Şaşırdık hatta fiyatları görünce... Şans işi olduğu için, pek kafa bulandırmaya gerek yok... Siz de bakın isterseniz, madem tayin durumu var, biz bir de köşe takımı beğenmiştik, Pufuyla birlikte 1700 civarıydı, pufu da sandıklı, köşe de açılıyor yani oda çok güzeldi... Du hatta bulursam fotosunu atim onun da :) sana da fikir olur, bana da fikir verirsin :)
ider mobilya güzelmiş gerçekten.. fiyatları da uygun görünüyor evet..
ama baktım şimdi Mardin de şubesi yok
biz eşyaları oradan almak zorundayız..
zaten sıkıntının büyük kaynağı Mardin :)
köşe takımlarını aslında çok beğeniyorum, hoş duruyor
ben sadece köşelerde dip dibeymiş gibi hissediyorum... hani hep eşimle oturacak olsam amenna
ama onun dışında gelen misafirle bu kadar dip dibe oturmayı sevmiyorum sanırım ...
elbette evime gelen insan yabancı olmayacak da ne biliyim, ayaklarımız birbirine değecek gibi, sırayla dizilmiş oturuyoruz gibi geliyor..
gerçi bir misafir geldiği zaman onu da salon da ağırlarsınız, oda daha çok günlük hayatta kullanılır herhalde...
güzel tercihlerde bulunmuşsunuz, zevklisiniz anlaşılan :)
Allah alıp kullanmayı da nasip etsin