Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odasında Kararsızlık...

aslında bu durum biraz kötü, nette bulunmayan modeller mağazalarda satışta...
eee insanın böyle olunca hepten karışıyor kafası.

ben mondi de beğenmiştim bir model daha o da aynı şekilde sitesinde yok...

sebebi konusunda fikrim yok, mağaza gezmenin avantajları herhalde bunlar da...

Sanırım hepsini koymuyorlar. Bizde mesela istikbale baktığımız da yatak odaları çok pahaliydi ama internet sitesinde uygunlari da vardı. Ve iyi birşey için 3800den aşağı bişey yok gibi... Baktığımız beğendiğimiz modeller genellikle öyle. Ben Samsunda bakacam, umarım orda bütün modeller olur. Baya büyük bi mağaza vardı ama fiyat konusunda korkuttukları için pek cesaret edemedim girmeye, keşke girip baksaymisim...

Sanırım hepsini koymuyorlar. Bizde mesela istikbale baktığımız da yatak odaları çok pahaliydi ama internet sitesinde uygunlari da vardı. Ve iyi birşey için 3800den aşağı bişey yok gibi... Baktığımız beğendiğimiz modeller genellikle öyle. Ben Samsunda bakacam, umarım orda bütün modeller olur. Baya büyük bi mağaza vardı ama fiyat konusunda korkuttukları için pek cesaret edemedim girmeye, keşke girip baksaymisim...

evet keşke girip baksaymışsınız :)
biz nişanlımla Ankara da baktık aradığımız modeli bulamadık... nişanlım Mardin de görev yapıyor...
Mardin de baktı mağazalara, Ankara da olmayan modelleri orada buldu...

şehir fark etmiyor bu durumda.. şansınız yaver giderse küçücük mağazada bile bulabilirsiniz aradığınızı :)

fiyatları da evet çok uygun değil, aslında çok fazla da lükse kaçmak istemiyorum, evimiz kira olacak, tayinci olacağız... mobilyalar ister istemez yıpranacak diye..
ama işe yarar kullanışlı olanların fiyatı da 3.5 dan başlıyor..
bir de yatak ve baza fiyatı eklenecek üstüne..

inşallah keselerimize de gönüllerimize de uygun bulabiliriz..

evet keşke girip baksaymışsınız :)
biz nişanlımla Ankara da baktık aradığımız modeli bulamadık... nişanlım Mardin de görev yapıyor...
Mardin de baktı mağazalara, Ankara da olmayan modelleri orada buldu...

şehir fark etmiyor bu durumda.. şansınız yaver giderse küçücük mağazada bile bulabilirsiniz aradığınızı :)

fiyatları da evet çok uygun değil, aslında çok fazla da lükse kaçmak istemiyorum, evimiz kira olacak, tayinci olacağız... mobilyalar ister istemez yıpranacak diye..
ama işe yarar kullanışlı olanların fiyatı da 3.5 dan başlıyor..
bir de yatak ve baza fiyatı eklenecek üstüne..

inşallah keselerimize de gönüllerimize de uygun bulabiliriz..

Keşke :)
Aynen yatak ve baza olayı da var, ayaklı olunca sanırım baza da olmuyor :/ iyi bir yatak da nerden baksan 1000tl :) Valla çok zor işmiş. Allah hepimize kolaylık versin...

Ve inşAllah dediğin gibi, bulabiliriz...

Keşke :)
Aynen yatak ve baza olayı da var, ayaklı olunca sanırım baza da olmuyor :/ iyi bir yatak da nerden baksan 1000tl :) Valla çok zor işmiş. Allah hepimize kolaylık versin...

Ve inşAllah dediğin gibi, bulabiliriz...

nişanlım şimdi tekrar çıktı mağazalara bakmaya,
bugünün sonunda kararımızı vereceğiz artık ... :KK17:
birisi olacak büyük ihtimalle gösterdiğim model olacak, bakalım... :KK64:

nişanlım şimdi tekrar çıktı mağazalara bakmaya,
bugünün sonunda kararımızı vereceğiz artık ... :KK17:
birisi olacak büyük ihtimalle gösterdiğim model olacak, bakalım... :KK64:

Hayırlısı olsun canım, bana da haber ver :-)
Bende sabahtan beri gezmediğim site kalmadı, şimdi korkum - Düğün Ağustosun sonunda, ben Temmuzun 10unda anca bakmaya başyabilecem, yetişir mi diye :KK43: Nişanlım evi tutmuş olacak ama eşya için beni bekleyecek...

Hayırlısı olsun canım, bana da haber ver :-)
Bende sabahtan beri gezmediğim site kalmadı, şimdi korkum - Düğün Ağustosun sonunda, ben Temmuzun 10unda anca bakmaya başyabilecem, yetişir mi diye :KK43: Nişanlım evi tutmuş olacak ama eşya için beni bekleyecek...

haber veririm..
bizimde ağustos 23 de düğün, aynı gün mü gelin olacağız yoksa :KK48:

aslında bizimde ev henüz tutulmadı, haziranın sonu gibi tutulur diyoruz..
alsak da eve gelip kurulması temmuz da anca olur...
şimdi düğüne kadar ne kadar çok şeyi alıp borcunu bitirirsek kardır diye başladık alışverişe..

bir de düğün sezonu açılınca fiyatlar artıyor şimdi bir yerle uygun fiyata anlaşmaya çalışıyor inşallah bakalım..

yetişme konusunda yatak odası yetişir de diğer oturma gruplarını bilmem, mesela kumaşının rengini değiştirmek istersiniz falan , en az 21 gün sürüyor diye biliyorum...
araştırmak lazım..
yatakdır bazadır onlar illa ki ellerinde hazır bulunuyor, bir iki günlük iş de işte koltuk takımı düşündürücü :KK64:

haber veririm..
bizimde ağustos 23 de düğün, aynı gün mü gelin olacağız yoksa :KK48:

aslında bizimde ev henüz tutulmadı, haziranın sonu gibi tutulur diyoruz..
alsak da eve gelip kurulması temmuz da anca olur...
şimdi düğüne kadar ne kadar çok şeyi alıp borcunu bitirirsek kardır diye başladık alışverişe..

bir de düğün sezonu açılınca fiyatlar artıyor şimdi bir yerle uygun fiyata anlaşmaya çalışıyor inşallah bakalım..

yetişme konusunda yatak odası yetişir de diğer oturma gruplarını bilmem, mesela kumaşının rengini değiştirmek istersiniz falan , en az 21 gün sürüyor diye biliyorum...
araştırmak lazım..
yatakdır bazadır onlar illa ki ellerinde hazır bulunuyor, bir iki günlük iş de işte koltuk takımı düşündürücü :KK64:

Bizim de 26sında, öyle denk geldi :)
Nişanlım evi Haziranda tutmayı düşünüyor, ben gitmeden... Biz bir de nakit alacaz herşeyi Allahın izniyle, ki evlenince bir de borç ödemeyelim diye...

Acaba benim beğendiğim modeller ne kadar artar çok merak ettim şimdi :KK43: Biz koltuk takımı, yemek odası bide köşe koltuğunu İder Mobilyadan alacaz büyük ihtimal (ortak beğendik). Orda bize kumaş değişikliğiyle 2 hafta sürüyor dediler ama yatak odası başka bir yerde ne kadar sürer bilmiyorum. Bir de Nişanlım akşama kadar çalışıyor, şu sıralar hiç izni bile yok. Zaman açısından acele etcez gibime geliyor, umarım doğru kararlar verebiliriz...

Bizim de 26sında, öyle denk geldi :)
Nişanlım evi Haziranda tutmayı düşünüyor, ben gitmeden... Biz bir de nakit alacaz herşeyi Allahın izniyle, ki evlenince bir de borç ödemeyelim diye...

Acaba benim beğendiğim modeller ne kadar artar çok merak ettim şimdi :KK43: Biz koltuk takımı, yemek odası bide köşe koltuğunu İder Mobilyadan alacaz büyük ihtimal (ortak beğendik). Orda bize kumaş değişikliğiyle 2 hafta sürüyor dediler ama yatak odası başka bir yerde ne kadar sürer bilmiyorum. Bir de Nişanlım akşama kadar çalışıyor, şu sıralar hiç izni bile yok. Zaman açısından acele etcez gibime geliyor, umarım doğru kararlar verebiliriz...

biz yemek odası takımını almıyoruz şimdilik, hatta çoğu şeyi şimdilik almıyoruz..
şark görevinde olduğu için nişanlım, uzun süre kalmayacağız orada...
nasipse eksiklerimizi tayin dönüşü alacağız.. şimdilik sadece yatak odası ve beyaz eşyaların iyi olmasına özen gösteriyoruz..
diğerlerini tayin dönüşü götürmeyi düşünmüyoruz çünkü, geçici bir şeyler alacağız orada ..

o sebeple ben o konulara hiç bakmadım, sadece oturma odası için iki koltuk almayı planlıyoruz onlarında rengini turkuaz istiyorum.. turkuaz ne bulursan al dedim :)

ider mobilyaya şöyle bir göz attım güzel modeller var gerçekten ..

biz yemek odası takımını almıyoruz şimdilik, hatta çoğu şeyi şimdilik almıyoruz..
şark görevinde olduğu için nişanlım, uzun süre kalmayacağız orada...
nasipse eksiklerimizi tayin dönüşü alacağız.. şimdilik sadece yatak odası ve beyaz eşyaların iyi olmasına özen gösteriyoruz..
diğerlerini tayin dönüşü götürmeyi düşünmüyoruz çünkü, geçici bir şeyler alacağız orada ..

o sebeple ben o konulara hiç bakmadım, sadece oturma odası için iki koltuk almayı planlıyoruz onlarında rengini turkuaz istiyorum.. turkuaz ne bulursan al dedim :)

ider mobilyaya şöyle bir göz attım güzel modeller var gerçekten ..

Beyaz eşyayı nerden almayı düşünüyorsunuz?

İder Mobilyanın koltuk modelleri çok güzel, ve kumaş renkleri de harika ama kalitesi nasıl olur hiç bilmiyorum. Gerçi dediğim gibi, her marka ile ilgili mutlaka şikayetler olmuş. Sanırım tamamen şans işi. Bende koltuk takımımı pudra ve turkuaz rengi istiyorum :) bir de İder diğerlerine nazaran ucuz. Biz mağazasında nerden baksan tüm koltuklara oturduk :KK70: beğendiğimiz birkaç model var, yemek odasına göre kararımızı vercez artık...

Bu renk uyumunu çok sevdim :KK68:

20150323_163210.jpg

Beyaz eşyayı nerden almayı düşünüyorsunuz?

İder Mobilyanın koltuk modelleri çok güzel, ve kumaş renkleri de harika ama kalitesi nasıl olur hiç bilmiyorum. Gerçi dediğim gibi, her marka ile ilgili mutlaka şikayetler olmuş. Sanırım tamamen şans işi. Bende koltuk takımımı pudra ve turkuaz rengi istiyorum :) bir de İder diğerlerine nazaran ucuz. Biz mağazasında nerden baksan tüm koltuklara oturduk :KK70: beğendiğimiz birkaç model var, yemek odasına göre kararımızı vercez artık...

beyaz eşyaları da seçtik , bosch dan alıyoruz hepsini...

bende şans işi olduğunu düşünüyorum, kimisinin ki çok iyi çıkıyor kimisi de tamirden eve giremiyor..
bakalım bizlerinki nasıl çıkacak ..

....

renk tercihlerin harika olmuş... çok yakışacak :KK66:
berjer var mı oturma grubunda ? o çiçekli desenden mi yaptırmayı düşünüyorsun eğer varsa ?

beyaz eşyaları da seçtik , bosch dan alıyoruz hepsini...

bende şans işi olduğunu düşünüyorum, kimisinin ki çok iyi çıkıyor kimisi de tamirden eve giremiyor..
bakalım bizlerinki nasıl çıkacak ..

....

renk tercihlerin harika olmuş... çok yakışacak :KK66:
berjer var mı oturma grubunda ? o çiçekli desenden mi yaptırmayı düşünüyorsun eğer varsa ?

Bizde Arçelik diyorduk ama burda da herkes Bosch'u tavsiye ediyor :) o konuda da bi kararsızlık var bende. Herkes diyor Arçeliğin sürekli servis hizmeti var hemen ilgileniyorlar falan diye ama bakalım...

inşAllah iyi çıkar canım...
Evet renklere bayıldım ama nişanlım bu koltuk takımını çok beğendi, bu olursa uyar mı bu renkler bilmiyorum. Benim beğendiğim de Berjer var. Renk uyumu olarak olmamış mı sence çiçekli?

beğendiğin çiçekli takım çok güzel,
alacak olsam bence muhtemelen bu türde alırdım..

üstte eklediğin kenarları yastıkları hardal gibi olan model de çok hoş duruyor..
ahşapla çok yakışır.

sen şimdi bu çiçekli koltuk takımını, ilk eklediğin renklerle pudra turkuaz olarak mı yaptırmayı düşünüyorsun..
bu modelin pudra turkuaz a uyarlanmış hali mi olacak ?

o kısmını anlayamadım.

beğendiğin çiçekli takım çok güzel,
alacak olsam bence muhtemelen bu türde alırdım..

üstte eklediğin kenarları yastıkları hardal gibi olan model de çok hoş duruyor..
ahşapla çok yakışır.

sen şimdi bu çiçekli koltuk takımını, ilk eklediğin renklerle pudra turkuaz olarak mı yaptırmayı düşünüyorsun..
bu modelin pudra turkuaz a uyarlanmış hali mi olacak ?

o kısmını anlayamadım.

Adam dediki, bu çiçekli ikinci eklediğim takıma beğendiğim renkler güzel yakışırmış. Evet kumaş rengini seçiyorsun, onlar yapıyorlar istediğin koltuğa. Birde çoğu yere göre çok uygun, bu Takımlar 2500tl civarı...

İki koltuğun da şuan olduğu renkleri sevmedim zaten, olursa pudra turkuaz olsun diyorum :)

Model ya ilki ya da ikincisi ve rengi Pudra & Turkuaz... Model olarak ikisini de beğendim, ilki olursa - ona çiçekli model gitmez - gerçi renkler gider mi onu da bilmiyorum ama :KK70:

Model ya ilki ya da ikincisi ve rengi Pudra & Turkuaz... Model olarak ikisini de beğendim, ilki olursa - ona çiçekli model gitmez - gerçi renkler gider mi onu da bilmiyorum ama :KK70:

ilk modelin havası başka evet, ona çiçek yapmak pek uymaya bilir..
ağır asil bir havası var..

bir de şimdi koltukları farklı yapıyorlar, birisi turkuaz birisi pembe oluyor berjerlerde çiçekli..
renkli sevimli bir görüntüsü oluyor...

öyle mi düşünüyorsunuz ?
birisi turkuaz birisi pudra olacak ...?

fiyatlarda evet takım için oldukça uygunmuş.. istikbalde sadece koltuk bakmıştık, iki tane alırız televizyon karşısına koymak için diye, tanesine 1,5 diyorlar...
takıma 2,5 hiç bir şey değil bu durumda..

ilk modelin havası başka evet, ona çiçek yapmak pek uymaya bilir..
ağır asil bir havası var..

bir de şimdi koltukları farklı yapıyorlar, birisi turkuaz birisi pembe oluyor berjerlerde çiçekli..
renkli sevimli bir görüntüsü oluyor...

öyle mi düşünüyorsunuz ?
birisi turkuaz birisi pudra olacak ...?

fiyatlarda evet takım için oldukça uygunmuş.. istikbalde sadece koltuk bakmıştık, iki tane alırız televizyon karşısına koymak için diye, tanesine 1,5 diyorlar...
takıma 2,5 hiç bir şey değil bu durumda..

Evet öyle düşündüm, birisi başka birisi başka renk - değişik ve güzel durur bence...

İstikbaldeki takımlar çok standart, ne bilim hep aynı model. Bizde dediğim gibi girdik gezdik baktık, ama Model olarak en çok çeşit İder'de vardı - birde uygun yani. Şaşırdık hatta fiyatları görünce... Şans işi olduğu için, pek kafa bulandırmaya gerek yok... Siz de bakın isterseniz, madem tayin durumu var, biz bir de köşe takımı beğenmiştik, Pufuyla birlikte 1700 civarıydı, pufu da sandıklı, köşe de açılıyor yani oda çok güzeldi... Du hatta bulursam fotosunu atim onun da :) sana da fikir olur, bana da fikir verirsin :)

X